Nič ne pomaga
Nič ne pomaga menjavanje spolnih partnerk, nobena mi ne da zadovoljstva…..To ni nič, ker nimam TEBE…ki te sploh nisem nikoli imel…V bistvu sem hotel samo, da bi bila prijatelja…Nikoli te nisem hotel položit….predstavljal sem si, kako skupaj kričiva Ostani djubre do kraja in se reživa ko dva norca…
Ti si moj križ in moja pokora, moja na pol južnjaška duša se s tem ne more sprijazniti…In potem lutam okoli in bluzim, samo da pozabim vse skupaj…
Mogoče boš kdaj videla, da imava več skupnega, kot trenutno misliš…Če te bo kakšen tip nalomil…mojo telefonsko imaš..
Malo sem pijan…
Enkrat sem na teh forumih brala dva, za katera bi takrat trdila, da, čeprav vsak zase izstopajoča iz povprečja, tako zelo pašeta skupaj. Samo malo bi ju bilo treba potisnit… Jaz sem plasirala le ščepec dobrih misli, a še danes živim v prepričanju, da sta vsak na svoji strani našla nekoga, s katerim imata veliko skupnega. Kar za oba v bistvu pomeni srečen razplet.
Naj bo tak še tokrat.
Soba za počitek je za prešuštnike. Nimam dobrega mnenja o samskih moških, ki seksajo s poročenimi oziroma vezanimi. To so moški, ki so strahopetci in v življenju ne prevzemajo nikakršne odgovornosti, po vsej verjetnosti pa jim doma še vedno kuha in pere mama. Skratka, s takšnimi tipi nimam nič skupnega in je zato vsaka minuta v njihovi družbi odveč in stran vržen dragocen čas.
Did I make myself clear? 🙂
Soba za počitek je za prešuštnike. Nimam dobrega mnenja o samskih moških, ki seksajo s poročenimi oziroma vezanimi. To so moški, ki so strahopetci in v življenju ne prevzemajo nikakršne odgovornosti, po vsej verjetnosti pa jim doma še vedno kuha in pere mama. Skratka, s takšnimi tipi nimam nič skupnega in je zato vsaka minuta v njihovi družbi odveč in stran vržen dragocen čas.
Did I make myself clear? :)[/quote]
Čakaj malo….nekaj časa nazaj ste/so trdili da so strahopetci/ke tisti/e ki VARAJO namesto da bi se razvezali/e
A zdaj ste obrnili ploščo in so strahopetci TISTI ki seksajo z vezanimi???
WTF!
Sicer mi nikdar ni blo jasno kako je to lahko strahopetno dejanje… kajti to da si UPAŠ seksat še z eno/enim zraven morš bit kar pogumen…. ko bi ti antilopa vedla kolko bi jih varalo pa so dejansko prestrahopetni… poznam vsaj 1 živ primer 101% pa še nekaj potencialnih….
strahopetno je to da ker bi se rad z drugim dal dol greš takoj vstran od zveze…
Ti dve vrsti ljudi se nikakor ne izključujeta, ampak dopolnjujeta. Zato ponavadi tudi pristanejo skupaj.
Ti dve vrsti ljudi se nikakor ne izključujeta, ampak dopolnjujeta. Zato ponavadi tudi pristanejo skupaj.[/quote]
Še vedno pa ne vidim nič kaj strahopetnega v tej ”vrsti” prej pogumnega.. če bi že moral okarakterizirat…. oziroma najbolje rečeno ČLOVEŠKEGA….
strahopetno je da bi takoj pobegnil od partnerja ker hočeš seksat še s kom (torej ob prvi ”oviri”)
Ti dve vrsti ljudi se nikakor ne izključujeta, ampak dopolnjujeta. Zato ponavadi tudi pristanejo skupaj.[/quote]
Še vedno pa ne vidim nič kaj strahopetnega v tej ”vrsti” prej pogumnega.. če bi že moral okarakterizirat…. oziroma najbolje rečeno ČLOVEŠKEGA….
strahopetno je da bi takoj pobegnil od partnerja ker hočeš seksat še s kom (torej ob prvi ”oviri”)[/quote]
Ma ja, kot bi trdil, da je samomor pogumno dejanje, medtem ko vemo, da veliko več poguma terja to, da se preguraš čez stiske in si izboriš življenje.
Če ti drugi ljudje predstavljajo preveliko skušnjavo (kar ti imenuješ “ovira”), se pogumno odločiš za samsko življenje. Simple as that.
Forum je zaprt za komentiranje.