Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nič čudnega da cuckom nastavljajo strup

Nič čudnega da cuckom nastavljajo strup

Cucki serejo po plaži…lastnik se dela kot da ni nič.

sem se danes sprehodil po travi ob Zbiljskem jezeru … pasjih iztrebkov je več kot trave.
Pa se po tem prostoru igrajo otroci, tudi tisti majhni, ki se še po tleh kobacajo !!

Tecnih cuckov ne vodite po lokalih. Zavedajte se, da nam greste zelooo na zivce.  Ko nevgojeno lajajo in cvilijo so izjemno moteci.

Odgovor na objavo uporabnika
Bobu bob, 19.06.2021 ob 20:11

Cucki serejo po plaži…lastnik se dela kot da ni nič.

Si opozoril lastnika, da mora pobrati drek ali si jajčevsko tiho in cviliš na forumu? Si klical redarje? Ga posnel s telefonom in delil fotografijo na omrežjih?

In a ti veš koliko različnih živali lahko tava po obali.

Cuckom nastavljajo strup, a pa ti veš, da je cucek ta zadnji, ta zadnji, ki bo ta strup požrl.

Nastavljate strup in kaj se potem zgodi. Poje ga maček, lisica, podlaste in te pomrejo in potem se namnožij miši in dobiš mišjo mrzlico in se steguješ v bolnici……

OD VAŠE SILNE PAMETI, KRETTTEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Človek je tako zabito bitje, da meni nikoli ne bo jasno, kako mu je sploh karkoli uspelo. Z drogami in hipnozo…. opiceeee brezmožganske.

Pa lahko ga pojedo ujede (od sov dalje, kanje), lisice, šakali, voklovi, podlasice, mački, risi, divja mačka, kača… vse kar je na jedilniku miši… IN POTEM DOBITE INVAZIJO MIŠI in se stegujete v bolnici,… od vašega silnega krettenizmu, ki mu rečete pamet….

Kaj si rekel, 20.06.2021 ob 08:48

Si opozoril lastnika, da mora pobrati drek ali si jajčevsko tiho in cviliš na forumu? Si klical redarje? Ga posnel s telefonom in delil fotografijo na omrežjih?

A jaz bom vpil za njim na razdalji 50 metrov. Jaz se bom z njim spuščal  v konflikt in poučeval kaj mora narediti? Sem jaz redar? A je to nekaj novega, da se mora za psi pobirati iztrebke? Spet bo jok in stok ko bo nekomu fim počil.

Bobu bob, 20.06.2021 ob 09:06

A jaz bom vpil za njim na razdalji 50 metrov. Jaz se bom z njim spuščal  v konflikt in poučeval kaj mora narediti? Sem jaz redar? A je to nekaj novega, da se mora za psi pobirati iztrebke? Spet bo jok in stok ko bo nekomu fim počil.

Lastnik je odgovoren NI PES KRIV. Zakaj psom nastavljate strup, ker niso nič krivi.

Ljudje ste tolk zabiti… meni ni jasno, ta zabit folk… jao, vsi od lastnikov psov do idddiotov, k  hočejo nedolžne pse zastrupljat….

resnica pa, 20.06.2021 ob 09:09

Lastnik je odgovoren NI PES KRIV. Zakaj psom nastavljate strup, ker niso nič krivi.

Ljudje ste tolk zabiti… meni ni jasno, ta zabit folk… jao, vsi od lastnikov psov do idddiotov, k  hočejo nedolžne pse zastrupljat….

V tem sporu je najpametnejši še pes, nič kriv. Ne vem kdo je dal tehnologijo tem zabitim opicam, ki se jim reče ljudje. Pa to obema stranema. Lastniki, ki ne pobirajo drekkov so krivi in njih bi morali sankcionirat, ravno tako pa idddiote, ki hočejo zastruplajti pse, pa v resnici zastrupljajo vse ostalo….

Folk čist v glavo prizadeti, pa to je narod mentalnih zaostalih ljudi… Sej če nisi ravno mentalno zaostal moraš že dojeti določene poteze Nemcev…. Ne vse, določene pa vsekakor. Te opice bodo vse pobile in uničili, cel planet, na koncu pa še sebe iz samega krettenizma. Pa mi še celo nismo najbolj zabiti… svetovni IQ drastično pada, ker se najbolj zabiti narodi najbolj množjo…. to bo še veselica… z opicami….

Vprašaj tiste, ki nastavljajo strup zakaj to počnejo. Odgovor načeloma kar vsi poznamo. Vzrok se skriva v neodgovornih lastnikih. Lastnikom nič ne morejo, bodo za njim tekli s fotoaparatom, kamero…objavili na interenetu, youtube in potem hodili na sodišče zaradi nedovoljene objave osebnih podatkov? Malo morgen.

Bobu bob, 20.06.2021 ob 09:24

Vprašaj tiste, ki nastavljajo strup zakaj to počnejo. Odgovor načeloma kar vsi poznamo. Vzrok se skriva v neodgovornih lastnikih. Lastnikom nič ne morejo, bodo za njim tekli s fotoaparatom, kamero…objavili na interenetu, youtube in potem hodili na sodišče zaradi nedovoljene objave osebnih podatkov? Malo morgen.

In zakaj potem psa zastrupijo. To je tko, kot bi imel prizadetega otroka, k bi ti kakal po tujih njihovah, potem bi pa otroka zastrupil in ubil, ker pač odgovornim nič ne moreš.

Inteligenca na nivoju majmuna.

resnica pa, 20.06.2021 ob 09:55

In zakaj potem psa zastrupijo. To je tko, kot bi imel prizadetega otroka, k bi ti kakal po tujih njihovah, potem bi pa otroka zastrupil in ubil, ker pač odgovornim nič ne moreš.

Inteligenca na nivoju majmuna.

Ja tako pač je.

Požrl ga bo pa tvoj posrani in kričeči sonček.

Kar podaj predloge.

Pri nas je soseda že večkrat dobila policijo na vrata, ker psa spuščajo ponoči ven, da hodi naokoli in pušča iztrebke, kjer se mu je pač za podelat.

Samo še čudi me, da ga imajo. Ker enkrat bo enemu prekipelo in ga bo zastrupil. Ne, pes ni nič kriv, lastnikom se pa očitno nič ne da dopovedat.

Pasjeljubci so prav posebna pasma.

Ti ja! Če nimaš jajc lastniku v ksiht povedat kar mu gre, ga ne opravljaj za njegovim hrbtom!
za objavljeno sliko te ne more tožiti ker je na javnem prostoru!

Ker se nimajo jajc soočiti z lastnikom, pa ker je lažje izkoristiti pasjo šibkost (požrešnost). Slabiči, pač.

Pasjejebci že cvilijo. Nobenemu se ni treba nič soočiti z pasjejebci in pasjeljubci. Ve se kaj je dolžnost in odgovornost pasjeljubcev. Če vam ni všeč naj vam doma in po vrtovih psi serejo.

Ej, kaj imate proti cuckom? Njegova stvar če rad vidi, da njegovo ženo nabija drug moški!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close