Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Niagarski slapovi

Niagarski slapovi

Kdaj je najboljši čas za obisk slapov? Se da tudi pozimi ali je boljše, ko je topleje?

Da se tudi pozimi, je pa za nekatere dejavnosti (recimo vožnja z ladjico do pod slapov) vsekakor boljše, ko je topleje. Osebno se mi zdi tudi obisk iz kanadske strani boljši kot iz ZDA.

Kaj pa na splošno obisk Kanade (predvsem Toronto z okolico) pozimi? Se splača? Se da tudi takrat kaj videt od znamenitosti?

Pozimi je sicer običajno veliko snega in mraz, ampak če si človek, ki ga zanima zlasti sodobna mestna arhitektura in kakšen muzej, je tudi zima OK. Pa tudi jezera so pozimi morda še bolj romantična (odpadejo pa seveda vodne dejavnosti).

Mi smo bili lani 30. oktobra. Dan je bil čudovit, sonce, toplo, lepo. Bilo je že konec sezone, zato ladjice niso več vozile. Drugo je delalo normalno, se je pa čutilo, da ni več glavne sezone. Bilo je čudovito, ker ni bilo pretirane gužve. Imeli smo res srečo z vremenom.

Slapovi so fenomenalni! Veliko boljsa je Kanadaska stran. Pozimi se res ne mores peljati z ladjico, samo so pa videti cudovito.

Toronto je lepo mesto! Jaz sem bila decembra. Niti ni bilo veliko snega, kot so hudo nizke temperature.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close