Ni več ZDRAVEGA RAZUMA, terorizem, LGBT ideologija v šolah, indoktrinacija!
pozno mi kapne, 07.01.2022 ob 12:42
Ko to berem mi je nekaj padlo na pamet, kar mi ni nikoli prej. Pri pokojni sorodnici je bila podobna situacija in vsi smo bili presenečeni, ko je hčerka, ki se ni dosti zanimala zanjo dobila večino premoženja. Sin, ki je skrbel za mamo in ima poleg tega še družino pa je dobil le nujni delež. Vendar šele, ko sem brala to temo sem se spomnila na nekatere stvari z preteklosti, ki jih prej nisem nikoli povezovala. Lahko se motim, a vse je zelo sumljivo. Odnos gospe z možem, ki je preminil pred njo, njen odnos s prijateljico, sinova homofobija in še mnogo tega je. Niti predstavljati si ne moremo kaj vse naši bližnji skrivajo pred nami.
Enako sem jaz pomislil na nekega pokojnega gospoda. Podobna zgodba kot si jo ti opisala. Če sedaj pogledam nazaj moram priznati, da so bili določeni indici. Dovolj možno se mi zdi, da je njegova zagrenjenost in sovražnost do nekaterih bližnjih bila povezana z njegovo usmerjenostjo.
P in lezbe vsepovsod, 09.01.2022 ob 07:24
Se pol vprašaš koliko prikritih pedrov in lezb je zajebalo je zajebalo svoje homofobične otroke za dediščino
Ja vrjetno veliko. Bi pa pazili kaj govorijo. A so mislili, da lahko pred bližnjimi vse rečejo brez posledic?
Pa med duhovniki in nunami jih je veliko.
LEGENDA MONA, 08.01.2022 ob 13:40
A dej kokoš govno po cele dneve pišeš in lapaš na tem forumu si celo sam postal homofoben in heterofoben. Če si ti kot sreda in ne veš kaj te privlači je to tvoj problem in kompleks. V antični Grčiji so res mladoletne pošiljali na spolno izobrazbo starejšim so se kasneje vseeno moral poročat z ženskami. Tudi to je kulturna biseksualnost. Podobno kot da bi trdil da hetero moške privlačijo vse ženske in ali vse lejzbe vse ženske. Nisi nič boljši kot LGBT ideologija, ki je postala izredno homofobna in heterofobna. Samo definicijo homoseksualnosti in heteroseksualnosti so prepakirali in ga razširili na gender (družbeni spol), v osnovi je šlo za biološki spol. Tako da zdaj če si heteroseksualen to pomeni, da te avtomatsko privlačijo trans ženske. Če ne želiš nič z njimi si označen kot transfob. Po ta novem se lahko tudi baba na moških hormonih identificira kot gej. Kar je zblojeno. Vsi ti termini so zgubili pomen. Pa da ne govorim o raznih izdelkih in aplikacijah ki se promovirajo kot gej, v resnici so pa LGBT. To je zavajanje in lažna prodaja, da primamiš določeno populacijo potem pa širiš ponudbo in potem celo po gejih pljuvajo če se pritožujejo. Da ne govorim da se na mr. gay lahko po ta novem lahko prijavi vsako skopucalo, ki zase reče da je moški pa magar je biološko ženska. Pa kar ustvarjajo neke nove spole. O.k imaš ženstvene ženske, možače in nekatere nevtralne. Pa so od vedno bile ženske. A kaj ko so se debili spravljali na drugačne moške in ženske in se potem mučeniki transformirajo v neke trans spake, ker mislijo da bodo bolje sprejeti in bodo bolje živeli. Očitno si sam isti kot določene zatucane pojave na tem forumu. Če si bisekusalno bodi. Ni ti pa treba brisat drugih spolnih orientacij. Mene boli kurec za pedofilno heteroseksualno in biseksualno neodločno neuravnovešeno ki primerja grdavšaste invalidne šibkotelesne babulje s čednimi fanti. Vse dokler ne začnete srat po homoseksualnih, ker sami mislite da ste nekaj ekstra. A v resnici ste za en drek. 😉
“LEGENDA MONA”,
Omenjaš družbeni spol? No to jaz menim o družbenem spolu(če prilepim odlomek iz svojega sporočila v neki drugi temi):
Tu pa se gnusnoba heteroseksualnosti, heteronormativnosti tradicionalne družbe ne konča. Oni so ustvarili še družbeni spol (gender), ki je le izmišljotina in družbeni konstrukt. Obstaja le biološki spol (sex), ker se rodimo kot moški in ženske. Zato pa želijo ljudje v zaostalih državah (Amerika, Bocvana, Iran in podobno) množično spreminjati spol, ker se v svojem družbenem spolu ne počutijo dobro. Poleg tega je gnila hetero družba že dolga stoletja nazaj iz ženske ustvarila fetiš, objekt za prodajo. Pri fetiših je pa psihološko tako, da se obnašajo tako, da prvo fetišista(moškega) rajcajo visoke petke, bleščeče oblekce, ličila, najlonke itd. na fetiš objektu (ženska) potem pa hočejo še to sami poskusti na sebi.
Konzervativci, ki zagovarjajo tradicionalne vrednote in LGBT+++ propagandisti niso nasprotniki, kot oni mislijo, ampak so eno in isto. So ista zadeva, ne gre se za nasprotno stvar, kot to deluje zunanjemu opazovalcu
Kokoši ???????, 08.01.2022 ob 19:23
“LEGENDA MONA”
Noben biseksualc nisem, peder sem.
Kaj ti ni jasno, da če se zve, da je večina moških biseksualnih, da pade patriarhat(torej sistem v katerem živimo), da padejo načini živlenja ki jih zapovedujejo religije, da padejo tradicionalni pogledi na družino❓
Kaj ti ni jasno, da če bi se zvedelo, da je večina moških biseksualnih, da bi bili pedri zaščiteni kot kočevski medvedi❓❓❓
A ti res ni jasno, da ravno zato ker se ni vedela resnica so nas cel čas pobijali in pretepali. Še v času naših dedkov in babic genocid nad geji pod Hitlerjem in Frankom. Potem so nas desetletja zapirali in kaznovali. Potem so nas do zdaj pretepali na cesti in še danes do tega pride.
Ti ni jasno, da so nas označili za manjšinske marginalce in izgnali na rob družbe zaradi heteronormativne laži in prevare, da je večina ljudi hetero. Čeprav bi lahko pedri imeli toliko dostopa do moških kot ga imajo ženske. Da nikoli nismo nasplošno rabli biti marganalizirani v družbi.
Imaš prav. Samo to je utopija. Človeštvo je odvisno od laži in tisti, ki imajo moč se tega zavedajo. Včasih so laži in družbene dogme tako močne, da so za spremembe potrebna stoletja. Svobodna in odprta družba je le iluzija.
Forum je zaprt za komentiranje.