Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ni sexa…kaj zdaj?

Ni sexa…kaj zdaj?

Pozdravljeni.

Star sem 30 let in žena prav tako, imava 2 leti starega otroka, lastno hišo ,ki sem jo podedoval jaz po očetu, jaz sem zaposlen, ona pa že od porodniške ni nikjer delala. No sedaj naj preidem na problem: Ne seksava (sedaj sem na “suhem” že skoraj 2 meseca kar pa ni prvič!), ko se hočem z njo pogovoriti je vedno utrujena, ali pa jo boli glava, ali pa se ne počuti dobro…itd (miljon izg.), ko pridem iz službe si želim njenega objema a me vedno odrine stran češ: “dej raje poglej kaj dela otrok”,ko ji rečem da nisva dovolj intimna in da to ne funkcionira vse v redu mi pravi naj ne tečnarim, da mi je samo do seksa..itd…JA HALO!!!???! jaz delam, imam pri svojih letih že skoraj 11 let del. dobe, nosim sicer minimalno plačo domov (dobesedno, saj moram denar dvignit in ga prinesti domov-kao skupne finance) , ona pa ima 1 leto sk. del. dobe pa mi nekaj najeda tle…., je pa res da je zanjo bila in bo vedno na prvem mestu njena mama….tašča je sicer dokaj bolana in stara-stara je 65 let in ima revmo, astmo, artritis in še kaj…, vsaj 3x na mesec ji mora žena hodit pomagat čistit, pomivat posodo…itd-od domačega kraja živi tašča cca 42 km stran, kar pa je tudi določen strošek…No naj se vrnem-sem bolj odprtega duha in tudi priložnostni nudist, ona pa zaprta, konzervativna in mislim da tudi frigidna…
ker ne vem več kako naprej, ne da bi škodoval najinemu sinku vas vljudno prosim za razumen nasvet.

l.p. Sinnus82

Mislim, da te tale tvoja žena ne mara, vsaj ne kot partnerja. Verjetno bi ji bil vsak moški, ki bi želel biti moški v pravem pomenu besede, odveč. Potrebuje te le, da ima financerja, streho nad glavo, da se špila družino, za oporo…..
Nimam nasveta, saj frigidnice ne boš spremenil. Morda si tudi napačen moški zanjo in bi se vžgala pri kom drugem. Tudi to se dogaja.
Nič dobrega ne vidim zate, žal. Najdi si kaj obstranskega, ali hobi ali ljubico, ker dvomim, da bo vajin zakon večen. Zanjo že mogoče, samo ti? Boš zdržal? Ti ne bo enkrat žal zaradi zavoženega življenja? Ni samo seks, ali ne? Sčasoma bo prišlo vse na dan, počutil se boš neljubljenega, osamljenega….

Vem, slab nasvet, ne zagovarjam varanja, ne delam tega, samo pri enih ne gre drugače.

Verjetno si že pred poroko opazil, da je bolj frigidne sorte in konzervativna, le zakaj si potem rinil v zakon s tako žensko?

Se strinjam s “Serrete” v tem, da je mogoče, da nisi čisto pravi partner zanjo in da v vajinem odnosu ne štima veliko več kot le seks.

Kar se tiče frigidnosti… to je samo izgovor, ki ga ima moški, ker s svojo žensko ne more vzpostaviti takšnega partnerskega odnosa v katerem bi si seksa z njim zares želela. Dr. Marijan Košiček, priznan seksolog, je rekel, da frigidne ženske ne obstajajo, razen v redkih primerih (npr. do tega lahko pride pri ženski, ki je bila hudo spolno zlorabljena) in da obstajajo le nesposobni moški.

In izjava, da pri nekaterih ne gre drugače, kot da dec vara. Ta je pa čist out. Najprej probaj poštimati odnos z njo, se odkrito pogovoriti, če je treba poiskati strokovno pomoč in če ne bosta več mogla naprej, ne rinit za vsako ceno. Varanje ne bo rešilo prav ničesar.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Točno to tudi mene zanima. No, saj nisi edini, še zdaleč ne, me pa res zanima, kako razmišljate takšni moški. En tip mi je enkrat rekel, da je bil seks sicer vedno slab, ampak je bil na začetku vsaj pogost. Aja, in ti si kar upal, da bo ostalo vsaj tako, čeprav že vrabci čivkajo, da se začetna strast umiri po letu ali dveh?
Mah.
Žena ti je dolžna pojasnilo, in to, da reče, da si tečen, ni pojasnilo. Vidva bi si morala biti najbližja človeka na vsem širnem svetu.

Saj sem napisala, da ne zagovarjam varanja. Samo jaz ne verjamem, da je to veza, kjer bi pogovor kaj pomagal.
Pogovor lahko pomaga, ampak nikoli pa ne bo mogel sproducirati želje, ki je nikoli niti ni bilo. To je njun problem. Pogovor tudi ne bo hladne ženske spremenil v ljubečo, morda edino v hinavsko, tega pa si nihče ne želi, ali ne?
Poleg tega bi ženska moža morala imeti rada, morala bi biti odločna, vztrajna, da nekaj spremeni na sebi. Tole, kar opisuje on, se mi zdi pa totalno kontra.

Saj, naj se pogovori, a jaz v trajnejši uspeh ne verjamem.

hvala vsem za predloge, komentarje…in da, tudi jaz sem mnenja, da pogovor ne spremeni hladne ženske v toplo, kot je že nekdo prej napisal… 🙂

hmm,moje mišlenje?da ima drugega,čisto preprosto…po izgovorih sodeč…ti lepo delaš,delaš,za minimalca,ves pregaran in utrujen potem pa še doma na minimalca!!HALOOO si ti priseben??ona pa lepo v avto, z izgovorom: moram iti k mami,malo pospravit,itd…

Hvala mate57, tudi sam sem mnenja da mogoče ona pospravlja še kaj drugega zraven…….ne mislim vohunit za njo ker nisem tak človek-slej ko prej bo vse jasno. “Bog vse vidi, bog vse ve”

@Jalapena- Pred poroko je štimalo prav vse-sex cca 2x-3x na teden, v vsem mogočem sva se strinjala…itd.

v prvem postu si omenil:
jaz imam hišo
jaz delam
ona ne dela
jaz imam denar
hočeš reči da si bog in batina, da tebe ne bo nihče zajebaval…..
ona živi od tvojega trdega dela in ti hočeš, da ti je vedno na razpolago !!!
Menim, da je taka zaradi tvojega odnosa do nje in do življenja na sploh.
A ti misliš, da je luštno biti cele dneve sam z otrokom in brez službe.Jo kdaj vprašaš kako se počuti….ne, ker ti samo zahtevaš od nje , ker on a itak nič ne dela, nima denarja…
pojdi se solit !
Ti si čist en navaden egoist !!!

@ Nojano
Hvala za tako prisrčen odgovor, in ja res je mene ne bo nihče zajebaval, pa lahko temu rečeš tudi egoist če hočeš.Če me ne poznaš in če ne veš kaj vse sem moral dati v življenju skozi da sem sedaj tu kjer sem, potem se raje vzdrži komentarjev.

Pa lep dan ti želim še naprej! 🙂

nič nisi pisal o tem kaj si dal skoz….vseeno pa ti ni treba biti tak pras*ec !

Sam sicer nisem bil nikoli egoist in sem ženi (sedaj že skoraj bivši) vedno prisluhnil in ji želel ugoditi, pa za seks tudi ni bila skoraj nikoli. Izgovori so se kar vrstili in po dolgih letih mi je bilo vsega dovolj… Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da bolje zagotovo ne bo. Če je sedaj hladna do tebe (iz kakršnih koli razlogov) se sigurno ne bo več ogrela pa če boš naredil kar koli.
Meni je žal za vsako leto takšnega zakona in še sedaj se tolčem po glavi, da nisem prekinil že prej. Razmisli, če želiš takšno zvezo. S časoma bo postajalo še slabše. Na tebi bo iskala napake, te kritizirala, lepih besed bo vedno manj…

Tvoji ženi manjka veselje do življenja. Ima monotone dneve, tedne in mesece in to jo je povsem ubilo.
Ti hodiš v službo, domov prineseš minimalca in misliš, da si bog in batina in da tebe ne bo nihče zaje*aval. Ti imaš 11 let delovne dobe (big deal) ona samo eno leto ( so what?). Tako napihovanje samega sebe, prepričana sem, da je neštetokrat slišala, kako je ničvredna, zagotovo ubije vsako žensko. In ti bi po takem napihovanju rad še predan seks?

Če si sam s sabo tako zelo zadovoljen, potem se samozadovoljuj – pred špeglom.

Kot par sta čisto crknila. Ti imaš prevelik ego, ona te pa s svojo pasivnostjo niti približne ne dohaja. Nikar ne misli, da si pri celi zadevi nedolžna žrtev. Ne verjamem, da ima drugega, ona je utopljena v svoji monotonosti in svoji in tvoji nesposobnosti furati zdrav partnerski odnos.

Edina rešitev je razhod. Se kar strinjam, da nista za skupaj.

Dragi Sinnus,

Jaz sicer nimam otrok, ampak imam pa nekaj izkusenj v zivljenju – tudi locitev sodi med te….

Moj dober prijatelj, ki ima tudi otroke se je locil, zaradi podobnih razlogov kot jih imas ti – pomanjkanje intimnosti in tudi financno izkoriscanje… on se je precej dolgo obetaval, zaradi otrok, vendar je prisel do zakljucka, da otroki nimajo nic od tega, da so starsi skupaj ce se ne marajo…locil se je, kakor vec kot 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zakonov (torej je prej pravilo kot izjema)…

sedaj je veliko boljse – svoje otroke ima vsak drugi teden, in mislim, da vsi boljse zivijo….vsaj tako pravi on..

seveda je pa zadeva na tebi, kaj in kako.

jaz tudi mislim da imaš zelo izrazit ego-jaz,jaz,jaz…..in še nekrat jaz !
Razumeti moraš, da ženi ni lahko biti doma ves čas z otrokom, brez svojega denarja, brez prijateljic-na kavo….ti pričakuješ, da takoj ko vstopiš skozi vrata žena že čaka kot kuharica in natakiraca in čistilka, preica….saj ima vendar čas, potem ko te postreže, napoji in nafutra, naj se sama da v pasji položaj, po možnosti z jezikom do tal, da se bo moški, ki ves dan dela potešil….narobe delaš in še enkrat narobe !
Naredi kontra, ko prideš domov, namesto da nergaš in se delaš dedca, ki vedno udari po mizi, pojdite skupaj na prehod, pomagaj ji pomiti posodo (čeprav ima v bistvu ona čas) ampak bodi dec in ji daj vedeti, da ni tvoja služinja, ampak ljubeča žena, ki ve kam lahko nasloni ramo.
Amen !

@Johanson- Pomivam in kuham že 7 let jaz.

čisto mogoče da pomivaš, ampak če si zraven mislš kako imaš zaje*ano babo, ki itak nič ne dela, potem nisi razumel mojega namiga.Ženo moraš imeti rad, ji pomagat iz tega razloga, jo pockrljat, božat, morda kdaj zmasirat, skuhaj kdaj kakšno dobro večerjo, prižgi svečko, zavrti kakšno glasbo ki jo ima rada, se ji morda opraviči da nisi najbolje ravnal z njo, ji povej da se boš poboljšal, ji povej da si razmišljal da si ravnal narobe, da jo imaš rad……morda je še čas.
Upam da ni preveč za tebe kar sem napisal, ampak zapomni si, da je samo to pot do vajine skupne sreče.O tem sem prepričan.Če pa ne bo šlo, gresta pa lahko še vedno-NA LEP NAČIN-narazen, ni nujno da jo sovražiš samo zato, ker vama skupaj ni uspelo.Meni tudi ni uspelo, pa še veliko je takih-zelo veliko.

Mogoče je depresivna.

Tvoji očitki pa ji imajo na njeno razpoloženje in libido še dodaten negativen učinek.

Morda si ni všeč, ima občutke krivde, sramu. Morda je razočarana nad tvojo (ne)sposobnostjo vživljanja. Morda ji mama še otežuje vse skupaj.

Morda sta za partnersko terapijo. Morda sta oba še nezrela in bi morala delati na sebi. Na tem, da sploh ugotovita, kdo sta, kaj čutita, in si te občutke sporočati na civiliziran način, brez očitkov.

Če pa ni pripravljenosti pri obeh, da bi kaj popravila, in če sta oba prepričana, da sta neustrezna za partnerja oz. da sta drug drugemu neustrezna in ne verjameta v smisel truda, potem ni druge variante kot razhod.

In morda za ponovitev scene v kaki drugi zvezi. Upam pa, da se bosta vsaj o sebi kaj naučila, ker sicer bo “isto sranje, drugo pakovanje”.

Morda pa gre za variante, ki ste jih zgoraj že drugi omenjali.

Jaz te pa čisto razumem. Ženska, ki ima pri teh letih samo 1 leto delovne dobe, je navadn privesek. Ne razumem takih, ki samo čepijo doma in nič ne delajo in živijo na račun drugih. Sama sem stara 34 let in imam skoraj 15 let delovne dobe-poročena, otrok, lastna hiša, ki sva jo skupaj zgradila. Poleg tega pa še kuhaš in pomivaš, jaoooooo. Samo izkorišča te! Upam, da to čimprej spregledaš.Pogovori se z njo, če ne bo nič boljše, pa adijo.

mogoče pa si slab ljubimec, da jo ne znaš prebuditi. ne poznam razmere ampak mogoče je ona že vsga sita in rabita OBA malo odklopa.

Saj nimam nič proti tistim lepim nasvetom – da jo malo pocrkljaj, pelji na sprehod, pomij posodo, posesaj,…ampak žal verjetno to v njej ne bo prebudilo želje po sexu. Vsaj pri meni to ni pomagalo in še sedaj po več mesecih od najinega razhoda mi očita, da je vse kar sem storil bilo narobe, negativno, skratka v vseh najinih skupnih letih, počitnicah in vsemu kar sva skupaj preživela vidi le slabo. Začelo pa se je tako kot pri tebi. Očitno je pač res, da če umre želja po seksu je najverjetneje umrla ljubezen in medsebojno spoštovanje. Vsekakor pa ti predlagam, da si malo manj egoist in da ne daješ toliko povdarka na svoje delo in zaslužek. Tudi če je žena izgubila zanimanje zate je prav, da jo spoštuješ saj vama je verjetno v preteklosti bilo lepo saj se drugače ne bi poročila.
Tudi zaradi otroka je prav, da ostaneta maksimalno civilizirana do konca – kakršen koli že bo.

Hvala vsem za izčrpne odgovore, naj povem še tistim ki mislijo da sem egoist in da sem bog in batina in ne vem kaj še vse… :Na ta forum sem se obrnil po nasvet, ker si resnično želim svojo ženo osrečiti in bom storil vse, prav vse da bom to dosegel.Nisem se poročil z njo, da bi si sedaj ko je zaškripalo iskal drugo, niti me to ne mika, vglavnem ljubim svojo ženo in mislim da bo tako tudi ostalo.

L.p. Vsem 😉

Jz pa čist razumem – ko primanjkuje sexa se zamajejo še tako trdi temelji veze 🙂 razumem pa tudi njo. biti doma, brezposelen in z majhnim otrokom – meša se ti!!! 🙂 komej sem čakala da grem delat po porodniški pa imam zelo rada svojega otroka – ampak enostavno sem morala med ljudi, mislit še na kaj drugega kot pa na polno plenico in topel obrok. Vem kako se je meni popravilo razpoloženje zato verjamem da je problem pri vama podoben.
Ko si toliko časa doma postaneš otopel – sej za nekoga, ki je opazovalec to sploh ni nič hudega. Doma je in nima skrbi, ni tečnih strank, šefa, ima čas za počitek itd.. pa ni čisto tako. Glede na to, da sta oba še mlada, bi bilo dobro da si tvoja žena poišče delo. Če ni drugega tudi priložnostno ali kaj podobnega. Samo da se malo spremeni vsakdan pa bo verjetno hitro bolje.
pa vso srečo. Ti dam pa prav – ne takoj obupati nad zakonom! Mogoče pa ni vse tako črno kot je videti!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close