Ni sexa…kaj zdaj?
se strinjam s Katjusko_ ☺
alternativna možnost pa je, da je ona “vse svoje potrebe in želje” zadovoljila s tem, da je poročena, ima prostor, otroka, “moškega” … in je to kar imata pač TO. Takole čez palec sploh ni tako redko takšno razmerje.
Ljudje imamo pač različne “vrednote”, čutimo različna “poslanstva” …
Kaj pa, či bi jo nekaj časa “ne nadlegoval” za spolnost, seks — ampak bi se z njo šel bolj “sestra/brat”, “sostanovalca” odnos? Če ji je libido popustil te ne bo “napadla” v postelji — in potem imaš njen “tihi blagoslov”, da ga namakaš kjer boš “dobil”.
Po tem kar si napisal si ti dečko na mestu, ona pa navadna rupa. Tako bi rekli po domače za šankom. Je pa res, da bi bilo treba tudi njeno plat zgodbe slišat. V glavnem nebi se jst dost šparal pri njej, valjda si bi našel zamenjavo pa naj njo glava boli do nezavesti. Če je punca fizično zdrava je pač v glavi, v osnovi je pa edina resnica ta, da te ne čuti in te nima rada. Ti si ji samo varnost v življenju, kar se ona dobr zaveda.
Enako je bilo pri meni ,nisem marala da me partner sploh pogleda kaj pa da se me dotakne.Ne vem kaj je bilo z mano.Sexala sem samo zaradi ljubega miru ,1xna mesec.Skupaj sva 20 let.
Jaz sem pogrešala pozornost.Hotela sem da mi vsaj kdaj skuha kavico,pomaga pri opravilih,prinese kako rožico,čokoladico.Nekako sem mu povedala kaj potrebujem.Tega se je moj dragi lepo naučil in že nekaj mesecev sexava vsak dan tudi po 2x na dan.Včasih res komaj čakam da sva sama.Žensek potrebujemo drugačno razvajanje in da nas tako pripravite do sexa.
Midva z ženo imava podoben primer. Imava tri otroke. Na začetku je bilo lepo. Glede na to, da sva dala marsikaj že čez, se mi zdi, da bi si morala bit eden drugemu središče sveta. Je pa glih kontra. So vzponi in padci, lepi in bedni dnevi ampak tako pač je. Še vedno pa mislim, da bi si morala vzeti več časa za najino intimo, ne glede na vse dejavnike in probleme. Sex konec koncev tudi razbremenjuje in zadovoljuje človeka. Se skušava pogovarjat,… ampak se mi zdi da je ta njena želja po spolnosti že zdavnaj umrla. Jst bi lahko pa tudi po 3x na dan. Pač rad to počnem z njo in jo imam rad. Čeprav ona pravi, da je meni samo do sexa. Ja rad sexam, je zato z mano kaj narobe, če sem krvav po kožo? Mi gre pa na kurac, ker na telefonu je lahko po 2 uri, na računalniku 1 uro ali več, televizijo gleda pozno v noč in ni nikoli zmatrana,… Ko si pa jaz zaželim malo njene nežnosti, jo pa boli glava, slabo ji je, zmatrana, skratka sm najzahtevnejši človek na svetu. In potem se to vleče po več mesecev. Pa se glih tako trudim da večkrat kaj skuham, dam prat perilo in sušit, ga pospravim v omaro. Sesam pomijem posodo, skratka hočem jo malo razbremenit. Pa so rezultati vedno isti. Na koncu mi pa reče, si pa najd drugo za fukat, če ti kej ne paše,… Ja, hvala lepa. Če sm iskren, sm tudi že pomislil, da bi si omislu kakšno ljubico. Pa mi vest nekako ne pusti, ker mi je najbolj žal najinih otrok. Včasih se mi zdi, da sva skupaj samo še zaradi otrok. Kera beda, totalno zafukan občutek. Tudi o ločitvi sva se že pogovarjala. Čeprav je najin zakon v pizdi jo imam še vedno zelo rad in je ne mislim varat. Ne vem pa, če bom lahko takole zdržal celo življenje, da bova sexala 3 krat na leto. Mogoče je čas, da si nehava metat pesek v oči in greva vsak svojo pot. Tko da SINNUS82, verjemi, nisi ednini nezadovoljen bedak na tem svetu.
“enako je bilo pri meni”, čestitam ti za tole, kar si naredila. Rešila si vajin zakon oz. rešila sta ga oba. Ti zato, ker veš kaj bi rada in si svojemu partnerju to tudi znala povedat, on pa ti je znala prisluhnit in je naredil točno to, kar si ti želela oz. si želiš. V takšnih situacija lahko pomaga dejansko samo odkrit in iskren pogovor, kjer je vsak od partnerjev iskren ter zna jasno povedati kaj si želi in kaj ne. Hkrati mu mora drugi znati prisluhniti in njegove žlje upoštevat. Če tega osnovnega koraka nista zmožna narediti, potem so vsi nadaljni koraki eno samo brezsmiselno mučenje in ubijanje na dolgi rok.
Ampak tega vam pa res ne zavidam, da vas ženske pustijo takole žejne čez vodo. A pa res ni nobene opcije, da bi se zadeve kako spremenile? Tudi če skušate ustreči njihovim željam (če vam jih že zaupajo). To, da živiš s frigidno ženo mora biti ena izmed najhujših muk v življenju, priznam. Kako sploh še lahko normalno živite.
Forum je zaprt za komentiranje.