Najdi forum

ni ga

Saj ne vem, zakaj težim tukaj, ampak vseeno bi rada slišala še kakšno drugo mnenje. Bom kratka. Spoznala sem tipa, ki je čisto OK. Cel teden sva se dobivala, zdelo se mi je, da je želja na njegovi strani še večja kot na moji. No, skratka bilo je super. Pa nisva nič imela. 🙂 Potem pa pride dan, ko tipa naenkrat več ni. Tema. Si mislim ok, morda nima časa, pa tudi jaz ne mislim težit. Ampak, to kar traja, pa traja. Poslala sem mu SMS, pa nič. Že dva tedna. Kaj mislite, da se mu plete po glavi? Zame je zadeva tako ali tako mimo, ker pač nisem takšna, da bi rinila z glavo skozi zid. Bomo pač videli, morda pa se spet pojavi. 😉

Pusti ga pri miru.

Se strinjam z Piko,srečno:)

ko ga jebe!!!

Tudi meni se je to že zgodila, pa še zdaj ne vem, kaj se jim plete v moški glavi. Najbolje pozabit, te pa take stvari delajo močne….

Pustiga ga na miru, naj kasneje on razmišlja. Sigurno se bo še spomnil nate.

Rep je stisnil med noge.

lp

pust ga pr mir..s tem, ko ga klices in mu posiljas sms-e, ga samo se bolj od sebe odrivas in mu napihujes butasti moski ego..

a si ziher da še diha?

mater, niti mud nima da bi ti reku ”ciao bejbi”..pa tak dec ej..

No, nič ga nisem klicala, pa tudi SMS mu ne pošiljam. Poslala sem mu SMS enkrat, z namenom, da vidim kaj počne. Potem pa zadnjega, da od njega nič ne pričakujemo, mi je pa čudno da je nastala tišina. Tukaj pa sem jaz že zaključila. Kaj hošeč, vsega se najde. 😉

Medtem se mu dogaja kaj drugega, kakšna nova punca, ko pa ne bo z njo nič, se bo spet spomnil nate in se pojavil. GRRRR

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close