Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NI BILO SEDMICE!!!

NI BILO SEDMICE!!!

Čisto zares ne!!!

Spet bomo zapravljali!!!!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

yeeessss !

No, zdaj bom pa res igrala, lili hvala !!!

Sedmica v naslednjem kolu 450 MIO, Lotko pa 100 MIO… več info na internetni strani loterije slovenije hehehehe

Jani bo zdej napisal 2 listka :)))))))))))

Zdaj naj bi bilo 450 milijonov!!

jdfoiasfdhtgrg rmfifkj4 t fpgje dfejtegja

http://www.loterija.si tam piše vse ;))))))

uuuuuuuuuu zdej pa bo!! hehehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

moj dobitek..seveda..hehehehehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jani, ali mi lahko prosim razložiš, kdo in kaj je to Lotko ???
Za kaj gre?

A lahko jaz???!!!

Lotko je serijska številka listka! Na zadnji strani, desno spodaj jo imaš. 100,00 sit je pa za plačat, jajajajaja

A to na tistem listku, ko obkrožaš številke lota ?
A oni izžrebajo to serijsko tudi ali kaj ?

Ja na tistem listku..spodaj piše..z znakom x označi sodelovanje v igri lotko..in obkrožiš…čist enostavno…številka je pa na hrbtni strani listka čist zgoraj in se z mašino izpiše ko listek vplačaš..kapiš?

Aha, zdaj zajček končno kapira :))))))))
Za koliko cvenka pa ostali igrate ?

jest izpolnim en cel listek za 450 sit..lih tolk da je…pa v enem stolpcu prekrižaš sedem številk..vsak stoplpec 7 različnih..ni hudir da nekejne kresneš..hehehe

muca bo ta teden napisala in vplačala 3 listke tko!
Sistem mi je predrag!Na tistem listku prekizaš osem številk…kolk je cena naj pa drugi povejo..

Sama sem tudi pristaš tega, če že ti je namenjeno, boš dobil za skromen znesek. Nekateri pa vplačajo tudi 3oo čukov, verjetno pa še več, dijo mijo.
Eh, ko vsaj enkrat ne bi veljalo tisto o uzdanje u kljuse, hehe….

Se spomnim, na podarim dobim, je ena starejša gospa dobila hišo jelovica. Pa je potem cvilila, jao, kakšen problem ima sedaj, ko hišo že ima, zdaj pa bo mogla kupit parcelo, da bo to drugo, podarjeno gor postavla….Nikoli ne bom pozabila tega njenega cviljenja…..

Zajček, jaz igram za 1.500 sit – to je kombinacijski listek, kjer izpolnim 5 kombinacij po 8 številk. Ta teden mi je vsak (mama, oče, sestra in sin povedal po 8 številk, jaz pa sem jih izbrala 8) in dobili smo 2 štirici, ker pa je kombinacija je to 8 štitic – no takole kakih 4.500 sit skupaj. Zadeli sta mamina in Juretova kombinacija. Bogati nismo, je pa užitek.

Zajček.. no zdej so ti drugi razložili :))) Ja jest igram tud na sistem 1500 na listek, 5 kombinacij… no zdej bom igral za 3 jurje :))))

Jani ve.. da ne bo dobil n’č.. ampak.. vsaj napisat je treba, če hočeš kakšno … šanso :))))

Zdej bom moral pa res napisat kakšen listek, tisti že napisani
se očitno ne obnesejo.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close