Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nežnost

nežnost

Malo mi je dolgčas in pogrešam nežnost. Morda to ni ravno za tu gor, ampak čeprav sem vezan, iščem eno diskretno ljubico.
29 letnik

Če ti je tako dolgčas pa daj svoji nadražji konec. In poišči novo žensko oz. ženo. Pa ti ne bo več dolgčas. Vsaj nekaj časa ne 🙂

Ma, dolgčas z novo mu nebo na začetku, potem se je bo pa navadil, bo pa spet ves zdolgočasen okrog hodu, pa jamrov tuki na forumu. Raje se s svojo boljšo polovico zabavaj itd. in počni z njo vs tisto kar bi z ljubico, pa bo verjeten kej boljš in ti ne bo dolgčas.

zmeraj me je zanimalo, kaj pomeni to, da mora bit diskretna?
da ni preveč glasna pri sexu?

Redko kateri moški ima toliko jajc, da bi dal dvojko, preden bi si drugje postlal.

Pojdi raje na Kupido. Tale forum ni namenjen oglasom.

LP

Je šel še na moški čvek, srotek ubogi.

In kaj pogresas ob zeni in kaj pricakujes od ljubice, mar ti ne bo to se vecje breme, kaj ce se zaljubis v njo..ljubis…

No pa smo spet tam……..on išče ljubico vi mu pa nasvete dajete,mislim da če se je že odločil za to pot je že prej sam o tem razmislil,tako da jaz ti dragi Matjaž ne morem pomagati ker mam gužvo ( v službi mislim) tako da za nežnosti ne najdem časa….ti pa želim veliko sreče in upam ,da boš našel svojo deklico,ki ti bo krajšala dneve..

Ja sej, zato pa je tko kokr je, pol pa vsi jokajo kolk so bogi, tip ki vara, ljubica, punca oz. žena….

Enkrat se živi……….in vsak nosi svojo vest.Vse ima svojo ceno….

Morda bi raje premislil kako in zakaj je prišlo do tega, da zdaj iščeš eno novo.

Morda en namig.
Z ljubeznijo je tko k z rožico, neprestano jo je treba zalivati, da se ne posuši.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

ene rož’ce pa umrejo, če jih preveč zalivaš, ker korenine zgnijejo
pa ene lahk zalivaš sam v podstavek 😉

Lupčka!

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Hvala za lupčka. Raje bi ga v živo….pa še kaj drugega.
LP

Kaj res ni nobene?

Ej Matjaž pa jes ti peder?!!! Kaka nežnost pa tebi manjka, a si muško a nisi. pa še po forum pišeš take neumnosti. pa drugo ko peder tud ne možeš bit će sta te očko pa mati za Matjaža krstila…

A je kera za?

Je tudi ženi dolgčas?

Ćazo, ponavadi taki moški uporabijo besedo nežnost, da bi imeli več možnosti za dobiti žensko, v bistvu pa nežnost pomeni seks.

Če je Matjažu dolgčas, je ziher tudi ženi. Mogoče ona je že našla koga, ki bi ji nudil nežnost.

Opogumite se, ne bo vam žal!
LP, znan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close