Neznam več osvojiti ženske na fešti
NIhče ne pristopi, 26.06.2021 ob 20:59
Moški so preveč poženščeni in ne znajo niti več do ženske pristopiti!
Samo jim mora bit ženska dovolj všeč. Tudi jaz sem mislila, da so sramežljivi, pa iskala 100 izgovorov za tako obnašanje. Na koncu ugotovim, da se je poročil z drugo. Pha. Ni ona njega zaprosila verjetno ne? Tako da sam eno si zapomnite: he is just not that into YOU.
Desperadodajka, 26.06.2021 ob 22:03
Nismo več v patriarhalnem 19. stoletju, da bi samo tipi morali pecat. Pustite še malo deklicam, da si dajo duška. Slovenčki ste res eni zaostali kmetavzi. Ste sploh slišali kdaj za žensko emancipacijo?
ti pa tudi si dobr veš da večino spoznavanj začnejo moški, razen če je resničnostni šov kot npr. sanjski moški al pa ljubezen po domače ta pa se dejansko ženske grebejo za moškega
Aaa znajo znajo, 26.06.2021 ob 21:09
Samo jim mora bit ženska dovolj všeč. Tudi jaz sem mislila, da so sramežljivi, pa iskala 100 izgovorov za tako obnašanje. Na koncu ugotovim, da se je poročil z drugo. Pha. Ni ona njega zaprosila verjetno ne? Tako da sam eno si zapomnite: he is just not that into YOU.
ampak tukaj avtor ne more nobene zapecat, torej ali je on neprijeten za oko, ali pa ima neke čudne odbijajoče fore pecanja.
sisissi, 27.06.2021 ob 10:50
ampak tukaj avtor ne more nobene zapecat, torej ali je on neprijeten za oko, ali pa ima neke čudne odbijajoče fore pecanja.
Ko bo ta prava naletela, se mu ne bo treba niti truditi, dovolj bo nasmeh, živijo in od tam bo po naravni poti steklo dalje samo od sebe.
Manj kot se bo obremenjeval s tem, boljše bo in prej bo zapecal. To da kar vse povprek loviš je velik nonsense, ampak jaz gledam z vidika ženske in se težko vživim v vaš plenilski nagon. Zame ni količina pomembna, ampak kvaliteta in na prvem mestu srčna izbira, ki je edina prava in ki lahko traja večno. In to je moj edini cilj zveze.
koprčan, 27.06.2021 ob 11:21
Ja, to lahko, ker je čisto nekaj drugega kot žvižganje. Žvižganje sliši preveč ljudi, sikanje pa ne. Pomaga, če držiš v roki dvestotaka.
Pomaga, če ukradeš rožico iz bližnjega travnika, magari marjetico pa ji jo podariš “za lepši dan” ..na primer.
Eh .. boste že kako. Ko uleti tista, pred katero vam bo noge “odrezalo” boste že vedeli kaj morate, pa magari največjo neumnost naredili in bo tudi tista uspešna. Jaz vem, da ste moški brihtni, to osvajanje je vam v krvi. Kaj vam bomo ženske svetovale, nam to ne gre in ni v naši naravi, zato se kar lepo zanesite na svoj instinkt in samo pogumno. Ne morete zgrešiti. Če ne bi bilo uspešno, pomeni le da ni ta prava.. in iščite naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.