Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neželena erekcija

Neželena erekcija

Star sem 16 let in hodim v srednjo šolo. Imam resno težavo in sicer zlo hitro dobim erekcijo. To se dogaja vsepovsod, med poukom, v razredu, med odmori, avtobus… Problem je še večji, ker imam kar velikega in je opazno. Pozimi se gre, poletna oblačilca so pa majhna. Mamo eno hudo prfokso za anglo in njenem pouku mam skoz trdega. Hodim na wc, da se olajša, samo je hitro spet isto. Ene sošolke me že zezajo, ker so pogruntala za kaj gre in me vabijo na wc. Kaj na storim?

Vstani, ura je že pozna, takle čas bluzit in sanjat budalaštine je nesmiselno. Boš ostal stari drkandžija.

Lepše bi bilo, ko  bi te povabile v svojo posteljo, ne pa na WC (srat).

Odgovor na objavo uporabnika
Spodobna, 26.06.2022 ob 16:24

Lepše bi bilo, ko  bi te povabile v svojo posteljo, ne pa na WC (srat).

Ponujajo mi, da mi ga drkajo na wcju! Drugače pa resno, ne zezam se, to je resna težava in ni zajebancija. Če maš tolk časa trdega kot jaz, pol te tud že boli od tega. ?

Ja pa pejt na wc s sosolko!

Ups, klinc, zamudil si, konec sole za letos!

Jah, nic, vec srece drugo leto.

Sej bi šel sam se bojim da se bom navadil in da bo še huje. Drugac pa ja, za letos sm resen, sam mam pol se dve let za zdrzat pol bom pa izbral tak faks da je čim manj punc ?

Čas pozdravi vse rane, pa bo tudi to.

No, če res ni zajebancija, sam sem imel isti problem. Nosil sem širše hlače s pasom in čez daljšo majico. Ko je bla kriza, sem ga zataknil za pas. Po hodniku sem navadno pred sabo nosil torbo. Pa velikokrat me je rešilo to, da sem si jakno zavezal okoli pasu. Rokavi spredaj so navadno vse zakrili. Enkrat mi je skoraj prišlo med poukom, groza. Komaj sem skril zadevo in rekel, če grem lahko na wc. Se dogaja, brez da hočeš. Pa tudi z avtobusa, sem skoraj vedno šel dol s torbo spredaj v roki.

Stoj na petah…hitreje mine

Z oljem poprove mete se po jajcih namaži.

Če še ne neha, pa še z mrzlo vodo zmoči čez, ali pa z ledom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close