Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nezaželeni poklici pri partnerju

Nezaželeni poklici pri partnerju

….zamišljeno mrmranje in odsotno, nezavedno izlivanje vseh
afteršejvov v mušl….. :-))[/quote]
Pri meni ne…. jih ne uporabljam. Me je kemija dotolkla in me razni nosni pripravki precej motijo. Voda in milo, to je to…[/quote]

Kemija, al ne kemija, meni je fajn, če (mi) moški lepo diši….. 🙂

Pri meni ne…. jih ne uporabljam. Me je kemija dotolkla in me razni nosni pripravki precej motijo. Voda in milo, to je to…[/quote]

Kemija, al ne kemija, meni je fajn, če (mi) moški lepo diši….. :)[/quote]
Žal nisem imel možnosti izbirat kemije- na industrijo mislim, ne na flaške. Lahko bi pa dišal recimo po piškotih, čokoladi…. stelexu, prilu…..:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kemija, al ne kemija, meni je fajn, če (mi) moški lepo diši….. :)[/quote]
Žal nisem imel možnosti izbirat kemije- na industrijo mislim, ne na flaške. Lahko bi pa dišal recimo po piškotih, čokoladi…. stelexu, prilu…..:-)[/quote]

Čokolada s steleksom in piškoti s prilom….. :-O
Em…bom jaz kar pri vonju po konjih ostala….

Žal nisem imel možnosti izbirat kemije- na industrijo mislim, ne na flaške. Lahko bi pa dišal recimo po piškotih, čokoladi…. stelexu, prilu…..:-)[/quote]

Čokolada s steleksom in piškoti s prilom….. :-O
Em…bom jaz kar pri vonju po konjih ostala….[/quote]
Ti kar:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Drži, dobro žensko in dobrega žrebca se na daleč zavoha. Samo glej, da se ne prehladiš, ker potem se lahko zmotiš. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Drži, dobro žensko in dobrega žrebca se na daleč zavoha. Samo glej, da se ne prehladiš, ker potem se lahko zmotiš. :D[/quote]

Bom pazla. 🙂
Baje pomaga, če imaš nos na toplem (sam to je bolj nasvet za moške :-)))

Drži, dobro žensko in dobrega žrebca se na daleč zavoha. Samo glej, da se ne prehladiš, ker potem se lahko zmotiš. :D[/quote]

Bom pazla. 🙂
Baje pomaga, če imaš nos na toplem (sam to je bolj nasvet za moške :-)))[/quote]

Tu prek MONa nič ne (za)vohamo, mogoče smo moški malo prehlajeni? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bom pazla. 🙂
Baje pomaga, če imaš nos na toplem (sam to je bolj nasvet za moške :-)))[/quote]

Tu prek MONa nič ne (za)vohamo, mogoče smo moški malo prehlajeni? :)[/quote]

Ja…to pomeni, da zadnje čase niste imeli nosu na toplem :-)))

Dedc mora bit kosmat in smrdet po švicu in piru.[/quote]

tako! ampak smrdet po umnu švicu, k se dva dni ne umije pa iste prešvicane cote nase navleče…to je pol tist taprav “žmah” 😀 ne smeš mešat svežga švica, k še ne smrdi, ampak je ponavad še afrodiziak za žensko…tolk o tem 🙂 drgač pa valda, pir pa po vsakmu fajn rignt, k sedi pred tv-jem in gleda fuzbal…pa zajeban more bit…če mu kako nazaj zinem, da me zna fajn usipat, da si zapomnem ka pomen ugovarjat 😀

Dedc mora bit kosmat in smrdet po švicu in piru.[/quote]

tako! ampak smrdet po umnu švicu, k se dva dni ne umije pa iste prešvicane cote nase navleče…to je pol tist taprav “žmah” 😀 ne smeš mešat svežga švica, k še ne smrdi, ampak je ponavad še afrodiziak za žensko…tolk o tem 🙂 drgač pa valda, pir pa po vsakmu fajn rignt, k sedi pred tv-jem in gleda fuzbal…pa zajeban more bit…če mu kako nazaj zinem, da me zna fajn usipat, da si zapomnem ka pomen ugovarjat :D[/quote] Še nikoli nisem bil tako ponosen na to, da nisem tipičen dec, kot sem ta trenutek.

tako! ampak smrdet po umnu švicu, k se dva dni ne umije pa iste prešvicane cote nase navleče…to je pol tist taprav “žmah” 😀 ne smeš mešat svežga švica, k še ne smrdi, ampak je ponavad še afrodiziak za žensko…tolk o tem 🙂 drgač pa valda, pir pa po vsakmu fajn rignt, k sedi pred tv-jem in gleda fuzbal…pa zajeban more bit…če mu kako nazaj zinem, da me zna fajn usipat, da si zapomnem ka pomen ugovarjat :D[/quote] Še nikoli nisem bil tako ponosen na to, da nisem tipičen dec, kot sem ta trenutek.[/quote]

Torej si metroseksualec! :)) Zato ti pa nobena ni dovolj dobra, ker si sam sebi tako všeč. ;))))

Še nikoli nisem bil tako ponosen na to, da nisem tipičen dec, kot sem ta trenutek.[/quote]

Torej si metroseksualec! :)) Zato ti pa nobena ni dovolj dobra, ker si sam sebi tako všeč. ;))))[/quote]
Sploh ne vem zakaj, ampak tole je pa…

Wd-jček, saj se samo hecam. Sem pogledala žalostne očke na tvojem avatarju, pa me je že malo sram. 🙁

Evo sem se spomnila še enega: akviziter (ker mi je ravno danes en dvignil pritisk)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Si mu prodala vsaj kako kletvico, če že kupila nisi nič? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz se tudi veselim zanj. Samo bojim se, da z njegovim jezikom in obnašanjem veselje ne bo dolgo trajalo.[/quote]

No Marg, jaz pa mislim, da se tu motiš. Sem imel priliko zaposliti že marsikaterega podobnega mladca in vsi do zadnjega (če sem jih zaposlil so bili valjda ok) so se izkazali za dobre delavce in kolege.

Veliko večji problem je s tihimi vodami, ki zamere kuhajo v sebi in za hrbtom počnejo svašta.

Imam pa že raje arogantno iskrenost kot zahrbtne igrice.

Vglavnem, moj point je, da bo Sadni dober sodelavec 😉

Jaz se tudi veselim zanj. Samo bojim se, da z njegovim jezikom in obnašanjem veselje ne bo dolgo trajalo.[/quote]

No Marg, jaz pa mislim, da se tu motiš. Sem imel priliko zaposliti že marsikaterega podobnega mladca in vsi do zadnjega (če sem jih zaposlil so bili valjda ok) so se izkazali za dobre delavce in kolege.

Veliko večji problem je s tihimi vodami, ki zamere kuhajo v sebi in za hrbtom počnejo svašta.

Vglavnem, moj point je, da bo Sadni dober sodelavec ;-)[/quote]

Ti si men tok všeč, ker si zaprmej pozitivec :-)))
Ostani tak….. 🙂
Kar se pa zaposlitve tiče….jaz sem poznala nekaj takih sodelavcev,
ki so imeli ego te veličine, kot …nekdo tukaj….in je bil v vsaki službi
problem….so prišli delat za šoferja, pa so že prvi dan vedeli več od
direktorja…..vsi so bili tepci…samo oni so vedeli kako naj DRUGI delajo,
vsem so pamet solili, večinoma so zdržali mesec dva….tko nekak.
Seveda upam, da se motim in da imaš ti prav 🙂

Vglavnem, moj point je, da bo Sadni dober sodelavec ;-)[/quote]

Sem morala dvakrat prebrati, ker sem mislila, da še vedno govoriva o akviziterjih :))) Tudi sama sem imela že priložnost zaposliti koga in ti lahko povem, da arogantna iskrenost sploh ni težavna. Med drugim živim z enim malo starejšim “mladcem”, ki so ga v kolektivu (ko je še hodil v službo), klicali kar aspirin direkt. Za njim pač ni nekih popotresnih sunkov in cunamijev. Kar si fasal, si fasal, že v prvo in na zelo neobziren način.

Žal pa ne govoriva o arogantni iskrenosti ampak o drugih lastnostih, ki pa, verjemi, nikjer niso zaželene. Vseeno mu službo iz srca privoščim. Resno mislim. Ker bi morala biti izjemno hudobna, da v teh časih nekomu ne bi privoščila možnosti za delo in zaslužek. Jaz pa to nisem. Ok?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lej, govorim po feelingu, neobremenjen s preteklostjo, pač kolikor spremljam…nisem videl/prebral nič tako ekstremnega…česar mogoče zavito v drugačno dikcijo, ne bi pisali tudi drugi…itak pa človeka lahko ocenim le če ga vidim…takrat imam kar dober občutek…pa še intuicija me ima rada 😉

Človeka si že ocenil, ne da bi ga videl…torej ne drži, kar si ravnokar napisal.

Mogoče bi moral napisat properly ocenim ali kaj, da bi bilo bolj razumljivo. Lahko pa začnem pisat samo še v angleščini, če bo potem lažje :-)))

Ok?

😉

Kaj ni to zanimivo ? Vsakič, ko me nekdo pohvali, sta prva, ki se oglasita in trdita nasprotno Robi & GF 😛

Tudi tebe lahko.

Recimo, da si veliko bolj inteligentna, kot je razvidno iz zgoraj napisanega in nekaterih komentarjev na moje (in nekatere druge) poste. Čeprav rad tu in tam preberem kako pikro, ki jo prisoliš na forumu.

Po mojem bi bila v reali čisto drugačna sogovornica.

Več pa osebno 😉

Zakaj že ne priznata enkrat, da sta oba sodelovala pri izbrisu računa. Menda ne bomo celotno krivdo prevalili na ubogo Margot, ki sicer niti ni tako nedolžna, ampak dajte no, saj se že iz kilometra vidi, kdo je imel tu prste vmes. S skupnimi močmi ste pobrisali najpopularnejšega uporabnika v zgodovini MONa. Rezultat ? Tragičen. Še več se govori o meni, kot prej 😀

Mene zabava ocenjevanje drugih, to mi je fetiš tukaj na forumu:)). No, nekateri se tako počutijo oz. mislijo, da res veliko mislim na njih.
Ne drži, da skočim v luft in kontriram drugim, ko hvalijo tretje osebe. Vsak si ustvarja svoje mnenje o prihajajočih na forumu. Tako tudi jaz. Enkrat sem bolj, drugič manj prijazna. Ne vem v čem je problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close