Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nezanimiv čvek

Nezanimiv čvek

A se še to komu dogaja, da pride na strani, kaj prebere in napiše in kmalu ugotovi, da je vse to čvekanje precej dolgočasno, neuporabno, suhoparno, zoprno, podpovprečno, enolično, neproduktivno, skratka brezvezno…ali pa sem jaz te strani prerasla….kakšen dan me prime, da bi rada nekaj povedala, napisala, prebrala kaj novega, zaidem na te strani in začutim odpor – kakor da bi tu le zapravljala svojo pozornost in energijo.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kakor za koga…:)
Zame je v glavnem zabavno. 🙂

Mogoče pa le svoje občutke in način življenja projiciraš v ta čvek. In si v tem prepoznala resnico.
Ko je človek slabe volje ali depresiven, nehote opazi podobne situacije.

Bog s tabo, aleluja………

Draga samička, to opažam zadnja dva meseca, zato sem odprla dodatno “brezvezno temo”. :))) Ampak roko na srce, če je tema resnejša, bolj zahtevna, ima zelo malo postov.

P.S.: Evo, olajšala sem si dušo, ker sem priznala, zakaj sem odprla tisto temo o iskrenosti. :)) Vsi jezni in morda sprovocirani, pa mi odpustite, bil je le hec. Pohvale so bile sicer resno mišljene, tisto ni bil hec.

Samo ženska je sposobna odpret temo z naslovom “brezvezni čvek” a obenem še vedno prebirat / komentirat : dolgočasne, neuporabne, suhoparne, zoprne, podpovprečne, enolične, neproduktivne, skratka brezvezne teme.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kakor za koga…:)
Zame je v glavnem zabavno. 🙂

Mogoče pa le svoje občutke in način življenja projiciraš v ta čvek. In si v tem prepoznala resnico.
Ko je človek slabe volje ali depresiven, nehote opazi podobne situacije.[/quote]

Meni ni ravno zabaven, so bila občasno obdobja ko je bil in me čudi od kje ta močna sprememba.

Dvomim, da sem slabe volje, da bi podajala diagnozo o lastni depresiji pa nimam nobene strokovne podlage.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Saj to sploh ni slabo – pomeni, da sem sposobna :)))

Sem tudi sam opazil.
Včasih kdo napiše, da naj zbrišem vse kar je offtopic in neresnega..Pa se sprašujem, kaj še sploh ostane. 🙂
Mogoče kakšna osamljena tema o iskrenosti. 🙂

Ti grdo drži pištolo na glavi, da moraš brat ta čvek? Ne, torej…Sej se lahko preseliš na starševskega, tam je vsak dan 1000 novih nickov, če vrjameš v smrkce..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kdo ( ne grdo he he )

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Oprosti Samička, ampak meni se to sedaj tako sliši, kot da drugega nimaš kaj početi…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

En vic, da ne bo še ta tema postala komu dolgočasna :

Kaj naredi pedofil ko je posilil 15 letno gluhonemo puncko ?

Polomi ji roke, da ne bo komu povedala, da jo je posilil.

Še 3 vici v enem stavku

pride domov rom EDINEC iz SLUŽBE in se STUŠIRA.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Veš kaj, kdo se pa temu smeji, pa res nima vse pospravljeno v svoji glavi.

Zame pa velja obratno.

Zame pa velja obratno.[/quote]

Le zakaj nisem presenečena…

Ja, je problem, če si brez lastnih idej in ti ne preostane nič drugega kot dolgočasje in pritoževanje nad tujo neizvirnostjo.

To je čvek. Glede na to, da je to čvek, je nekaj dobrih prispevkov čisto na nivoju ali celo nad njim. Ni pa to visoka literatura ali znanstvene razprave ali glasbene likovne literarne kritike, publicistični spisi, zdravstveni nasveti,… Podobno se v eni sosednjih tem dela špekulacije, da forumašice niso tako fukiš kot alizee, meni je toliko da ne pod čast tu špekulirati, da je čvek nezanimiv, da so čvekalci premalo inteligentni… prebereš, komentiraš ali pa pač ne.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne špekuliram o tem, koliko je kateri uporabnik po IQ-ju reven/bogat ali da bi tu rada čitala znanstvene razprave ali reševala svet…v temi, ki sem jo odprla sem izrazila svoje počutje, misli kaj se mi dogaja ko odprem ŽM čvek stran – preberem par postov pa me vse skupaj mine.
Ocenjujem, da ravno zaradi tega, ker je toliko enih brezveznih prepucavanj in nekih plitkih sodb, kakšen kdo je oz ni….tovrstni trač mi res ne ustreza.

Meni tudi ne.

Zdaj pa grem pa novo temo odprem. 😉

To je vic?! :/

To je vic?! :/[/quote]

Ni, ker je daleč prestara za pedofila. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne Sadni, tega so sposobni tudi moški. Se spomniš sebe in tega, kako težko ti je brati mene? :))

Meni je forum super zabava, med delom in zvečer pred spanjem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close