Nezakonski otrok nasvet
Upam da bo kdo RES pomagal ka rabim nasvet.
Ena oseba mi je dala namig da verjetno moj mož ima nezakonskega otroka. 90% možnosti cca. Mož pravi da po njegovo ni možno samo za eno žensko je rekel da obstaja majhna možnost. Z njo on bil na dopustu ka je imel 19 let in pole se niso nikoli več videli. Ta punca (Švicarka) bila zaročena in se takoj čez en mesec poročila. Znanka nam namignila da je ta punca rodila in baje da sin je ot mojega moža ma uradni oče njen mož. Živijo v Švici. Če to res pole ta njen otrok danes že starejši ot mene. Pole bil moj mož poročen dolgo z eno drugo žensko, Italijanko ma so ločeni in NIMAJO otrok. Bili pri notarju, vse razen ene hiše prepisano na mene. Vprašala moža kaj bo naredil če vse res in če ta tip pride v Italijo in hoče denar. On rekel da ga bo poslal nazaj da ga videti noče in lahko gremo samo na eno kosilo. Mene zdaj ratalo strah da ta čelovek obstaja in bo hotel denar. Če je situacija da je biološki otrok, ma uradno nekdo drug oče, a on lahko kaj zahteva ot nas? Btw ta čelovek švicarski državljan, moj mož in otroki italijanski državljani. Prosim za pomoč.
sgksgks, 08.08.2025 ob 18:14
spoznaj se s tem otrokom, ko bo stari škripnil boš imela takoj novega jebača.
Ti se zajebavaš, ampak si misliš, da je sine hudi frajer. Sej baje njen mož je tudi bil lokalni playboy v mladosti. Mogoče je tamali še boljš! Pa da pride fotra obiskat, Daši se pa zaljubi, verjetno bi bil taprav zanjo po starosti!
Dashenkaa, 08.08.2025 ob 18:09
Upam da bo kdo RES pomagal ka rabim nasvet.
Ena oseba mi je dala namig da verjetno moj mož ima nezakonskega otroka. 90% možnosti cca. Mož pravi da po njegovo ni možno samo za eno žensko je rekel da obstaja majhna možnost. Z njo on bil na dopustu ka je imel 19 let in pole se niso nikoli več videli. Ta punca (Švicarka) bila zaročena in se takoj čez en mesec poročila. Znanka nam namignila da je ta punca rodila in baje da sin je ot mojega moža ma uradni oče njen mož. Živijo v Švici. Če to res pole ta njen otrok danes že starejši ot mene. Pole bil moj mož poročen dolgo z eno drugo žensko, Italijanko ma so ločeni in NIMAJO otrok. Bili pri notarju, vse razen ene hiše prepisano na mene. Vprašala moža kaj bo naredil če vse res in če ta tip pride v Italijo in hoče denar. On rekel da ga bo poslal nazaj da ga videti noče in lahko gremo samo na eno kosilo. Mene zdaj ratalo strah da ta čelovek obstaja in bo hotel denar. Če je situacija da je biološki otrok, ma uradno nekdo drug oče, a on lahko kaj zahteva ot nas? Btw ta čelovek švicarski državljan, moj mož in otroki italijanski državljani. Prosim za pomoč.
Seveda, če je tak otrok od moža, pole vam lahko čist vse pobere, ker je tak zakon v takih situacijah.
Ampak mogoče bi ga lahko prosili, da vam pusti kako garsonjero, ker on bo imel zase dost in se mu ena garsonjera ne bo poznala, vidva z možem bosta pa imela streho nad glavo.
posli, 08.08.2025 ob 21:49
Govori se, da ima tvoj mož še enega sina in hčerko v nižjih razredih osnovne šole. Vidiš, pa boste velika familija in si boste vse lepo razdelili na 6 delov, če mož ne bo prej bankrotiral. O njegovih stranskih poslih si se že pozanimala?
O Kakšnih stranskih poslih? O čem se gre? A kdo ve, kdo je mož tega dekleta?
novi ata, 08.08.2025 ob 19:39
Dašenka, nič strahu ne imej.
Tudi če je to njegov sin, pravno formalno ni, saj ima očeta.
Dveh očetov pa se ne da imeti.
Denar sicer lahko zahteva – to ga lahko vsak na tem planetu, ampak upravičen pa ni do nobenega denarja.
Razen če bi mu hotel tvoj mož ali ti sama kaj dati.
To pa ni res. Tudi če ima fant uradno očeta, lahko po smrti od biološkega zahteva nujni delež. In sicer preprosto, z DNA testom.
Forum je zaprt za komentiranje.