Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice New York – kje spati, sama na potep po NY

New York – kje spati, sama na potep po NY

vprašam še tukaj – združujem nek službeni sestanek v ZDA s potepom po New Yorku (karta je veliko cenejša, če ostanem par dni dlje).

sestanek je nekem majhnem mestu 200km izven NY, par dni bom v tam, nato si moram organizirati 5 dni po svoje.

Kot osnovo za kaj videti si bom vzela glavne znamenitosti iz NY, rabim pa info, kje iskati prenočišče. Seveda čim bolj ugodno, vendar moa biti čisto in v varnem predelu.

Malo me je strah.. sama se potepati po NY.

Vsak predlog dobrodošel.

Lp.

Na tvojem mestu bi iskala hotel na samem Manhatnu (južno od Central Parka). Mi smo ob zadnjem obisku bili v Holiday Inn Manhattan Sixth Avenue. Lokacija enkratna, veliko lahko greš peš, metro blizu (2 liniji), čisto, urejeno.

V hotel bi se vračala ob “primerni” uri in ne bi ponočevala. Po nujnem obisku Broadwaya v večernih urah, bi šla do hotela s taksijem. New York se meni zdi dokaj varno mesto in me ne bi bilo strah tudi, če bi bila sama.

Srečno.

Pa posklusi tudi v Brooklynu. Prenočišče si išči preko Air Bnb, mnogo cenejše in predvsem brez stenic, kot v raznih hotelih z 2 zvezdicama ali hostlih ipd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close