Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nevrološka ordinacija dr.MIRO DENIŠLIČ

nevrološka ordinacija dr.MIRO DENIŠLIČ

V kratkem imam pregled v omenjeni ordinaciji,ki se nahaja na Peričevi 7
LJUBLJANA-BEŽIGRAD.Ker grem tja prvič ,pa da se ne bom lovil po Ljubljani vas prosim za pomoč.Zanima me,kako do cilja iz železniške,oziroma avtobusne postaje(če je precej daleč,pa še številka trole in najbližja vstopna postaja)?

Vnaprej hvala za vašo prijaznost!

Peš: mimo Gosp. razstavišča, do PLave lagune in najvišji blok ob njej je ta v kateri se nahaja vaša ordinacija.
Avtobusi št. 11,20,7 oz. 6,8
Srečno!

HVALA VAM,za izčrpen in hiter odgovor!
Lep dan in vse dobro želim!

Spoštovani Stane

Želim vam samo omeniti za g. dr. Denišliča, da boste potrkali na ta prava vrata.
Jaz sem pri dr. Denišliču že 4 leta in je izvrsten nevrolog. Vem, da niste vprašali kako se nam zdi dr. ampak želim vam samo omeniti, da je zeloooooooo dober in prijazen zdravnik.
Rad prisluhne vašimi težavami, in tudi vam pomaga.

Lep pozdrav in srečno pot.
Doroteja

P.s. Sploh ga ni težko najditi, boste videli. Jaz sem iz Kopra prihajala in ni bilo težko najditi tam, kjer ima svojo ordinacijo.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Pod tole se pa podpišem! Več takih bi moralo bit, kot je Denišlič.

Tudi vam,Doroteja,iskrena hvala za prijazne besede!

Upam,da je res kot ste napisala.Moje težave se vlečejo že nekaj let in od vseh zdravnikov,ki sem jih obiskal ni bilo nobenega efekta(izboljšave).
Lansko leto,pa me je moja zdravnica napotila še v bolnico dr.Petra Držaja.
Tu sem imel pri vsej moji (nesreči)–“srečo”,da sem prišel k mag.Gašperšič Nataši,ki se je zavzela za mojo bolezen,ter me poslala naprej.Nekaj izvidov je že potrjenih in sem dobil tudi temu primerna zdravila(čeprav mi bolezni menda ne bodo pozdravila,bodo,pa pripomogla,da se ne poslabša).

Hvala,ker ste se oglasila in mi s tem vlila upanje.
Tudi jaz vam želim zdravja in sreče v življenju!

Imam izredno visok Homocistein. Vrednosti v decembru so znašale 22,4 sedaj (1.2.2016) pa so mi narasle na 33,5 mikromola na liter. Stara sem 73 let, zdrava, vendar pozabljiva. imam napotnico na nevrologa. Nihče se ne vznemirja zaradi tako visokih vrednosti, razen mene seveda. Kaj mi priporočate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close