Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nevrokirurgi v UKC LJ

nevrokirurgi v UKC LJ

Sem se odločila, da bom šla v kratkem na posvet nevrokirurgu.

S katerim nevrokirurgom v UKC LJ ste bili zadovoljni za glavo?
Ali kdo pozna prim. Velimir Jankovič, ima tudi samoplačniško ordinacijo v sanatoriju, je dober zdravnik?

Če kdo ve oz. je bil s kom zadovoljen naj mi napiše. Rada bi,nekoga, ki nisi samo številka zanj. oz, da vsaj ne dobiš tega občutka.

Se že vnaprej zahvaljujem za odgovore.

dr. Ardebili (ne vem, ali se tako napiše ta priimek, se pa izgovori sigurno tako).

Jankovič-em NE zaupam preveč!

Če želiš povej, ti pišem na mail, da ne bom hvalila in (tudi) šimfala, javno. Imam izkušnje z dvema nevrokirurgoma v KC.

Imamo sodelavca nevrokirurga, morda lahko začneš s posvetom pri njem: http://med.over.net/forum5/list.php?248

Nevrokirurgija
Moderator: Seyed Yousef Ardebili, dr. med. spec. nevrokirurg

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

kinka

Bom zelo vesela, če mi boš pisala na mail. Če še kdo drug želi povedati svoje mnenje, mi tudi lahko piše na mail.

Moj mail: tajci.2@email.si

Hvala vsem

Sem ti napisala cel roman. 🙂
Žal ne preveč zabaven. 🙁

POZDRAVLJENI

Nevem, kam bi se še obrnila, že 3 leta imam težave z vratno hrbtenico( težka hoja, mrtvenje rok, nujno uriniranje, slaba moč leve strani, najbolj n oge…) ugotovili so da naj bi imela šmohorno hernijo na C3/c4 in posledično zaradi tega stenozo spinalnega kanala, spastična tetrapareza ki se kaže na več nivojih, a najhuje je tukaj, kot sem omenila…Berem razne članke od tega da tako kot je blo pred težavami nebo nikol več, ker pač nekaj škode je že bilo storjene…:(( najhuje je da nism nikoli imela nobene poškodbe!

Bila sem že v valdoltri, LJ na UKc, v celju….

Sedaj pa je nastal problem.. operacija je neizogibna, bojim se da sem že predolgo odlašala, da nebo tako uspešna…naslednje kar me muči je to, h komu nej grem na operacijo nevrokirurgu ali ortopedu? ( dr. Vengust ali dr. Ardebili- za druge nevem..)Komu zaupat to težko nalogo, oba imata drugačni pristop pri operaciji, eden bi mi sprostil kanal na več nivojih, eden samo na enem in bi mi vstavil umetni vsadek…o fiksaciji nisem zasledila, ker baje ni ok?

Prosila bi vas za pomoč…obupana čist…

dr. prf Vinko Dolenc je en med najbolsimi v evropi, ardebili je uredu pa tekavcic, dr. gumzej ki je imel mene je pa zal umrl, (prometna nesreca), pri njemu sigrno ne bi bila smao stevilka, vem iz lastnih izkusenj!

biba …

Kako se je zadeva potem odvila, h kateremu si šla, če lahko vprašam ?

Imam namreč isti/podoben problem z vratno hrbtenico.

lp

A se samo meni zdi, da že več kot leto ni aktiven na forumu?

Pozdrav!
A je ta forum še aktiven?
Nujno namreč rabim nasvet nevrokirurga lepo prosim.
suzana

Suzana,
Obrni se na nevrolosko kliniko, ti bodo znali svetovati. Zares dobri nevrokirurgi, vem iz lastnih izkusenj.
lp

Tudi jaz iščem nevrokirirga v Ljubljani za vratno hrbtenico pa sem naročena pri dr. Tomažu Velnarju baje je delal specializacijo v Ljubljani, potem odšel v Mariboru sedaj pa je spet v Ljubljani, a mogoče ima kdo z njim izkušnje? Prosim za čimprejšnji odgovor.

Pozdravljeni! Ali ima morda kdo kakšne izkušnje z nevrokirurgom dr. Žigo Samsa, UKC Lj.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close