Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nevrokirurg dr. Borut Prestor

nevrokirurg dr. Borut Prestor

ali ima kdo izkušnje z nevrokirurgom dr. Borutom Prestorjem?
jih lahko delite z nami?
hvala in lp

Jaz ga osebno poznam. Krasen človek je. Če bi morala kdaj na operacijo bi 150{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zahtevala njega. Tudi ko je mojo babico kap, sem najprej šla s slikami do njega. Mi je povedal vse tako kot je.

LP

jo je tudi operiral? se je za njo zavzel na oddelku? koliko pa je star?

Mene je operiral. Prijazen, že pred operacijo sem slišala, da je odličen kirurg. Vreden zaupanja, vsaj zame. Če bi morala ponovno na operacijo, bi želela njega. Zdi se mi, da je star okrog 50 let, tam nekje.

Odličen nevrokirurg. Je pa letnik 1960 ali 1959.

Dr. Prestor je ena zlata duša. Je operiral mojo sestro in je glede na vse naredil maksimum.

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

Tudi mene je operiral dr. Prestor. Je zelo fajn in ti vse razloži tako kot je. Sedaj je že 11 let od operacije in je še v redu.

pozdravljeni,

imam napotnico za nevrokirurga. Glede na to, da berem, kako je ta dr. Borut Prestor fajn, kje in kako lahko pridem do njega?

LP

Borut je moj izvenzakonski partner.Res je krasen človek.Operiral je tudi mojo mami in je naredil vse kar je lahko…
Vem kako zelo se trudi za bolnike…Menim da tako predanih in strokovnih ljudi zelo zelo primankuje.Njegov mail: borut.prestor@kclj.si

Lp,

Lucija

lp.imam kar nekaj vprašanj.mož čaka na operacijo za vratna vratenca med 5in 6 vretencem,bil je na pregledu pri dr. BORUT PRESTOR je zelo uredu super zdravnik ,točno to kar pišete o njem .pri njemu je bil v mesecu novembru 2012 baje da je za operacijo čakalna doba 3 mesece,molim boga da bi prišel čim prej na vrsto ,ker ga je zelo strah operacije ,vsak dan mi fantazira da bo konec ,tako da ni za zržat.zelo rada bi se z zdravnikom osebno pogovorila ,če kdo ve njegov delovni čas ,bi bila zelo hvaležna,upam da me razumete kaj podoživljava skupaj s 10 letnim sinom.Hvala vam ,lp Mihela

Upam, da ste prišli v kontakt z dr. Prestorjem. Mislim, da ima enkrat tedensko amulanto na polikliniki in sicer ob sredah, drugače pa dela na Kliničnem oddelku za nevrokirurgijo v UKC. Tudi jaz čakam na operacijo. Je bil mož že operiran? Tudi mene je zelo strah operacije in bi rad vedel kako se mož počuti po operaciji.

lp

A je borut dober kirurg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close