Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nevoščljivost glede Tine Maze

Nevoščljivost glede Tine Maze

lepa Tina naše gore list…

Ah , ah, kako ne pride videz v poštev, zraven tega, da je uspešna športnica, je tudi lepa ženska.
Dovolj bi bilo prvo, a ne? :)))[/quote]

Mislila sem v smeri negativnega izražanja, ko hočejo nekomu zmanjšat pomen njegove zmage. Popizdim ko nekdo reče, ja saj je super vozila, samo ima pa slab karakter ali saj super vozi, ampak je psihično na psu, itd . Mislila sem reči – VESELIMO SE ZMAGE končno enkrat brez ampak … !

Še malo podoživimo ob strastnem komentiranju. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja veselimo se Tininega uspeha.

Drugo leto se ne bomo, ko bomo vračali 4 miljarde pufov 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne bomo rabili čakati do drugega letos- ta streznitev že letos pride.

Kaj pa lahko vrne obubožan narod ?

Ne vem robi narod je res obubožan ampak oblastnikov to očitno ne briga kaj dosti.

Kje bomo dobili vse silne miljarde pa pojma nimam. Je pa dejstvo, da smo sedaj finančno odvisni od tujih institucij kajti za poplačilo samo obresti nimamo svojega denarja.

Ja, da v 20 letih zjebaš relativno uspešno državo pa moraš biti res malo primaknjen. In še se mislijo zadolžit jeseni. Saj ne veš ali bi se smejal ali jokal.

Pa poglej kje so danes kriminalisti in na kakšnem položaju je bila ta oseba v preteklosti. Mislim res za se zjokat.

Kaj pa lahko vrne obubožan narod ?[/quote]

Saj se bomo znova zadolževali za obresti, za vračila….Sizifovo delo si je zastavila vlada, pravzaprav MF, to bi se lahko tudi šli vsi, ki ta post berete (vred z mano).

Kaj pa lahko vrne obubožan narod ?[/quote]

Saj se bomo znova zadolževali za obresti, za vračila….Sizifovo delo si je zastavila vlada, pravzaprav MF, to bi se lahko tudi šli vsi, ki ta post berete (vred z mano).[/quote]
Mogoče pa niti ni namen vsega tega, da se kdaj kaj vrne, ampak le to, da se nekdo ob tem zadolževanju bogati.

Saj se bomo znova zadolževali za obresti, za vračila….Sizifovo delo si je zastavila vlada, pravzaprav MF, to bi se lahko tudi šli vsi, ki ta post berete (vred z mano).[/quote]
Mogoče pa niti ni namen vsega tega, da se kdaj kaj vrne, ampak le to, da se nekdo ob tem zadolževanju bogati.[/quote]

Hm, tistih 0,1% prebivalstva ziher. No, če bi ravnali s sposojenim denarjem izključno trezno (da s sposojenim ne bi le sanirali bank, dajali za socialne transferje ter za plače javnim uslužbencem), bi raje večji delež sposojenega investirali v gospodarstvo, infrastrukturo in rast novih delovnih mest, bi celotna država od tega dolgoročno nekaj imela, zdaj pa pač le redki izbranci s posvečenim priimkom brezglavo trošijo in trošijo ter jim ni mar da, 20% prebivalstva živi pod pragom revščine (da ta % raste pa tudi nihče ne opazi).

Ah , ah, kako ne pride videz v poštev, zraven tega, da je uspešna športnica, je tudi lepa ženska.
Dovolj bi bilo prvo, a ne? :)))[/quote]

Mislila sem v smeri negativnega izražanja, ko hočejo nekomu zmanjšat pomen njegove zmage. Popizdim ko nekdo reče, ja saj je super vozila, samo ima pa slab karakter ali saj super vozi, ampak je psihično na psu, itd . Mislila sem reči – VESELIMO SE ZMAGE končno enkrat brez ampak … ![/quote]

Kdo je rekel za to Korošico, da ima slab karakter ali da je psihično na psu????? :)))
Kaj so to za neke omalovaževalne pritekline, 40-tka, da nisi malo nevoščljiva? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mislila sem v smeri negativnega izražanja, ko hočejo nekomu zmanjšat pomen njegove zmage. Popizdim ko nekdo reče, ja saj je super vozila, samo ima pa slab karakter ali saj super vozi, ampak je psihično na psu, itd . Mislila sem reči – VESELIMO SE ZMAGE končno enkrat brez ampak … ![/quote]

Kdo je rekel za to Korošico, da ima slab karakter ali da je psihično na psu????? :)))
Kaj so to za neke omalovaževalne pritekline, 40-tka, da nisi malo nevoščljiva? :D[/quote]

Privoščim ji iz vsega srca. Zaslužila si jo je!! Naj uživa – mislim da so to nejne zadnje olimpijske igre in tako so se ji vse sanje uresničile. Mislim, da ne bomo presenečeni če je drugo leto ne bo več na snežnih poljanah, bo treba malega športnika narediti 🙂

Je rekla v intervjuju, da do 2015 še smuča. Zato, da še na svetovnem prvenstvu Vonnovo nabriše. Slednje sem sam dodal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Von-ovo bi marsikdo nabrisal… 🙂

Sam te meče danes tipček, a?

Sam te meče danes tipček, a?[/quote]

Saj tebe bi tudi… 🙂

Saj tebe bi tudi… :)[/quote]

Kdo je pa rekel, da me ne?

Saj tebe bi tudi… :)[/quote]

Kdo je pa rekel, da me ne?[/quote]

Nihče, ampak samo za ziher ti povem, da ne bi slučajno pozabila 🙂

Za vaju ne vem ampak jaz si bom jutri dal duška z ljubljančankami :))

Aja? A da te grdo gledajo in ti sikajo grde besede.. temu se zdaj tako reče?

Njega nonstop meče :))))

Njega nonstop meče :))))[/quote]
Saj tebe bom tud dal dol… mal počakaj. Al bi raje da te vržem dol? 🙂

Njega nonstop meče :))))[/quote]
Saj tebe bom tud dal dol… mal počakaj. Al bi raje da te vržem dol? :)[/quote]

Sanje niso prepovedane…in jutri je nov dan 🙂

Saj tebe bom tud dal dol… mal počakaj. Al bi raje da te vržem dol? :)[/quote]

Sanje niso prepovedane…in jutri je nov dan :)[/quote]
Res niso, zato lepo sanjaj nocoj tole 🙂

Sanje niso prepovedane…in jutri je nov dan :)[/quote]