Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nevoščljivost glede Tine Maze

Nevoščljivost glede Tine Maze

Seveda ne pomaga.
A spopadati se s tem ali pa živeti, pa za marsikoga ni lahka naloga. Zato večkrat berem, da ima kdo psihične težave, ker se ne zna postaviti zase. Še posebej, ker živiš z občutkom, da se ti godi krivica.

Razni hinavci in ritolizniki ti lahko naredijo kar nekaj škode.
Da moraš potem dokazovati nekaj, česar sploh nisi kriv. Seveda pa imajo o drugih največ za povedati tisti, ki so sami nesposobni, ker ne želijo, da njihova nesposobnost pride do izraza.[/quote]

Se pa strinjam, da če ima o neki osebi velika večina nekaj slabega za povedat, potem bo to verjetno držalo, sploh če imata o tej osebi slabo mnenje oba spola.[/quote]

Vidi se, da si izkušena na tem področju in spremljaš vse trače okoli sebe:))). Mene to ne interesira in se izključujem že v samem štartu od takšnih brezplodnih, neumnih pogovorov. Tistim, ki začenjajo takšne pogovore povem, kaj si mislim in zatrem vsakršno spodpihovanje ter širjenje negativne energije.

Panem et circenses.

boh ji požegnaj. Mene samo zanima kaj bomo od tega imeli vsi. Da bi se tako izkazoval nacionalni ponos medtem ko smo na drugih področjih za drobtinice pripravljeni lezti tujcem v rit?

Teh norij na splošno k sreči ne gledam in mi dol visi zanje.

Se pa strinjam, da če ima o neki osebi velika večina nekaj slabega za povedat, potem bo to verjetno držalo, sploh če imata o tej osebi slabo mnenje oba spola.[/quote]

Vidi se, da si izkušena na tem področju in spremljaš vse trače okoli sebe:))). Mene to ne interesira in se izključujem že v samem štartu od takšnih brezplodnih, neumnih pogovorov. Tistim, ki začenjajo takšne pogovore povem, kaj si mislim in zatrem vsakršno spodpihovanje ter širjenje negativne energije.[/quote]
Kaj vidve sta zdaj vmes družno zamenjali svoji vlogi ali si ti svojo vlogo samostojno preložila na Antilopo? :)) Antilopa je namreč na začetku ravno govorila, da tega ne dela, ti pa si zagovarjala, da to ni nič takšnega. Hmm….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čeprav od tega nimam nič, nimam niti razloga, da bi ji bil nevoščljiv….
Bolj je vprašanje, zakaj so ljudje nevoščljivi, če od tega nimajo nič. Ali pa mogoče ravno zato, ker nimajo nič ? 🙂

Meni osebno zadostuje trenutek veselja in privoščjivosti. Eni bi pa kar imeli še kaj več? Kaj ste pa dali za to? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidi se, da si izkušena na tem področju in spremljaš vse trače okoli sebe:))). Mene to ne interesira in se izključujem že v samem štartu od takšnih brezplodnih, neumnih pogovorov. Tistim, ki začenjajo takšne pogovore povem, kaj si mislim in zatrem vsakršno spodpihovanje ter širjenje negativne energije.[/quote]
Kaj vidve sta zdaj vmes družno zamenjali svoji vlogi ali si ti svojo vlogo samostojno preložila na Antilopo? :)) Antilopa je namreč na začetku ravno govorila, da tega ne dela, ti pa si zagovarjala, da to ni nič takšnega. Hmm….[/quote]

Pozna podrobnosti govoric okoli sebe. V kolikor tega ne bi vedela, je ne bi tako zelo motilo. Pravim, da se je bolje distancirati od takšnih ljudi oz. delati bistveno drugače, dajati svoj zgled. Če poslušaš, si zame del te igre. In ne pravim, da to ni nič takšnega, samo ne moreš živeti s tem, da se to počne ter nič narediti v smeri, da bi bilo kaj drugače, boljše kot je.

Čeprav od tega nimam nič, nimam niti razloga, da bi ji bil nevoščljiv….
Bolj je vprašanje, zakaj so ljudje nevoščljivi, če od tega nimajo nič. Ali pa mogoče ravno zato, ker nimajo nič ? :)[/quote]

Ali pa: da tudi zaradi tega nimajo nič. Dejstvo je, da je vrhunski šport – globalno gledano – nekakšna legalna pralnica denarja in se tja stekajo sredstva takšnih podjetij, ki niso pripravljena pošteno plačevati svojih zaposlenih.

Nimam pa komu biti fovš. Zgovorna je tudi nedolgo nazaj objavljena informacija, da večina športnikov bankrotira v nekaj letih po končani karieri. Pa ne krivim za to njih osebno. Vsaj izključno ne.

Kaj vidve sta zdaj vmes družno zamenjali svoji vlogi ali si ti svojo vlogo samostojno preložila na Antilopo? :)) Antilopa je namreč na začetku ravno govorila, da tega ne dela, ti pa si zagovarjala, da to ni nič takšnega. Hmm….[/quote]

Marko, hvala, ravno to sem mislila napisati. Najprej je rekla, da bi jo skrbelo, če se o njej ne bi nič govorilo, sedaj pa tole. Ne jemljem je resno, ker je že večkrat dokazala, da eno misli in drugo piše.

Poznam primer, s katerim ti lahko z lahkoto pomendram to izjavo. Samo ni za na forum :)[/quote]

Potem mi lahko prišepneš, možno je res, da se motim. V takšnem primeru gre za hudobijo in verjetno za kakšno ranjeno žensko, ki se je spozabila in več ne ve, kaj govori. Predvidevam. 🙂

Ta ženska je že tolikokrat bila ownana, da se mi na nek način že smili…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Marko, hvala, ravno to sem mislila napisati. Najprej je rekla, da bi jo skrbelo, če se o njej ne bi nič govorilo, sedaj pa tole. Ne jemljem je resno, ker je že večkrat dokazala, da eno misli in drugo piše.[/quote]

Se opravičujem in lepo, da si sama tako zelo popolna. Ja, mene ne motijo tiste neprijetne govorice o meni, ker je to zraslo na zeljniku ljudi, s katerimi se nimam o čem pogovarjat. In teh ljudi je tukaj gori kar nekaj.

Ta ženska je že tolikokrat bila ownana, da se mi na nek način že smili…[/quote]

Kdo se oglaša. Brezposeln poba, ki živi v bloku pri starših. Vedno mislim enako, res pa je, da se kdaj v naglici ne izrazim tako, da bi bilo vsem razumljivo.

Marko, hvala, ravno to sem mislila napisati. Najprej je rekla, da bi jo skrbelo, če se o njej ne bi nič govorilo, sedaj pa tole. Ne jemljem je resno, ker je že večkrat dokazala, da eno misli in drugo piše.[/quote]

Se opravičujem in lepo, da si sama tako zelo popolna. Ja, mene ne motijo tiste neprijetne govorice o meni, ker je to zraslo na zeljniku ljudi, s katerimi se nimam o čem pogovarjat. In teh ljudi je tukaj gori kar nekaj.[/quote]

Nikoli nisem napisala, da sem popolna, ker nisem. Ne maram pa, da mi nekdo podtika nekaj, kar nisem napisala. Goldfish, verjemi, da gre za zelo poceni trike, na katere ne padam. Konec koncev sem vseeno “starunkla” in starost prinese tudi modrost. :))

Sadni – tega izraza “ownati” pa ne poznam, a to mladina zdaj govori? :)))

Metanje polen pod noge in se zraven dret “postav se zase” je modus operandi za nekatere.
Kdo ma potem psihične težave?

Pa čestitke Tini 🙂

Poznam primer, s katerim ti lahko z lahkoto pomendram to izjavo. Samo ni za na forum :)[/quote]

Potem mi lahko prišepneš, možno je res, da se motim. V takšnem primeru gre za hudobijo in verjetno za kakšno ranjeno žensko, ki se je spozabila in več ne ve, kaj govori. Predvidevam. :)[/quote]
Recimo, da sem delal v X podjetju, kjer so se odločali zamenjat cel kader v roku nekaj mesecev. To mi je delodajalec že na razgovoru povedal, da bo kmalu prišlo do tega, enako tudi mojemu prijatelju in še ostalim, ki so na novo prišli. Želeli so vzet študente iz domačega kraja, ker bi s tem prihranili predvsem na stroških ( prevoz, prehrana,…). Lahko si misliš kako toplo smo bili sprejeti 😀

Logično, tu se ni šlo samo za eno osebo, ker nas je bilo več, tako da mogoče nisem podal ravno najboljši primer, ampak you get the point…

Edino, kar lahko povem, da ona ne reagira samo tako, ko so kamere in novinarji, ampak tudi na splošno je tak karakter, kar meni ni všeč. Gre se zato, ko so jo otroci srečali na stadionu pa ni imela treninga, jih je kar odslovila, nekako ne zna vzpostavit nekega odnosa z ostalimi. Otroci so bili kar mal šokirani zakaj je tako naredila, sam kaj ji češ, če nima tistega čuta v sebi. Je pa Massi čisto nasprotje njej in je zelo, zelo prijeten človek. Bi si drznila rečt, da je Tina res zelo težek karakter.
Jaz pa ji privoščim uspehe, saj za njih res gara. Upam, da ji uspe osvojit kako medaljo!! Si jo res zasluži!

Ta ženska je že tolikokrat bila ownana, da se mi na nek način že smili…[/quote]

Kdo se oglaša. Brezposeln poba, ki živi v bloku pri starših. Vedno mislim enako, res pa je, da se kdaj v naglici ne izrazim tako, da bi bilo vsem razumljivo.[/quote]
In ti si kao zaposlena ? Po številu oddanih komentarjev na forumu, dvomim, da ti bo kdo verjel…

+5 za Antilopo

in bravo za vse športnike na OI.

Kaj si pa pričakovala od SŽ? Tam je zbran cvet slovenske neumnosti in očitno tudi nevoščljivosti.

Saj vidiš kakšna vprašanja se pojavljajo gor bog se jih usmili 🙂

Iskrene česitke Tina !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Metanje polen pod noge in se zraven dret “postav se zase” je modus operandi za nekatere.
Kdo ma potem psihične težave?

Pa čestitke Tini :)[/quote]
Odvisno od primera. Lahko ima težave le provokator. Če pa mu uspe sprovocirati še koga drugega, pa imata oba težave.
Še posebej v službenih primerih se je težko kar zdistancirati ali pa ignorirati nekoga, če si “prisiljen” biti v odnosu.

Če podjetje ne bo sponzoriralo športnikov, bo pa svoje jahte, nove avte….Dvomim, da bi brez sponzoriranja, delavcem zvišali plače. Bistvo sponzoriranja je reklama.

Meni je vseeno kakšen karakter je nek športnik. Manj vseeno mi je, kakšen karakter so politiki in ostala “smetana”.
Zaradi Tininega karakterja, ta država ne bo bankrotirala. Bo pa zaradi nekega drugega karakterja.

ahh, najbolj nevoščljivi so tisti s kavča, ki jim je glavni šport dostaviti si pivo iz hladilnika pred tv.

kolk je pa treningov, nočnega vstajanja, vožnje, enega truda potrebnega…že za rezultat v mladinskih kategorijah, pa da sploh kam prideš… navsezadnje koliko je takih, ki vmes obupajo ali pa nikoli ne bodo prišli še do svetovnega pokala ne, kaj olimpijade, do medalje..noro, kak uspeh je to.
Najbolj moti nevoščljivce zasluženi denar al iz tekem, al iz reklam…samo vse to prinesejo le uspehi.

Kaj si pa pričakovala od SŽ? Tam je zbran cvet slovenske neumnosti in očitno tudi nevoščljivosti.

Iskrene česitke Tina !!!![/quote]

Očitno si informiran 🙂

Iskrene česitke Tina !!!![/quote]

Očitno si informiran :-)[/quote]

Seba111, hodi za mano po Starševskem čveku. :)) Pa noče tega priznat. 🙂

EnTip – lepo, da si prišel naokoli.

Očitno si informiran :-)[/quote]

Seba111, hodi za mano po Starševskem čveku. :)) Pa noče tega priznat. 🙂

EnTip – lepo, da si prišel naokoli.[/quote]

Ne govori naglas, da si tam tudi…se lahko nalezeš česa …in padeš kak nivo nižje :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close