Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neveste v Poroki na prvi pogled

Neveste v Poroki na prvi pogled

Ženini so mi veliko bolj simpatični. Po mojem mnenju nobena od nevest nima neke posebne karizme.

Te 43 letnice zgledajo prej 63.let stare.

Enako… Zenini so mi vsi simpaticni, razen tistega prepotentnega balkanca. Od zensk mi je pa npr tista astrologinja cisto mimo.

To je šov za budale, kaj vam ni jasno?

On je lep,pravi macho, lepotan…samo išče eno da mu bo kaj skuhala…krompirušu najraje?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna775, 01.09.2025 ob 23:11

Enako… Zenini so mi vsi simpaticni, razen tistega prepotentnega balkanca. Od zensk mi je pa npr tista astrologinja cisto mimo.

To je samooklicana astrologinja, sploh ne vem kako lahko to napisejo. S tem se ukvarja ljubiteljsko kot hobi. Drugace je pa bila dolga leta kelnrca v lokalu od bivsega.

Pa vsaka more bit potetovirana ful, haha.

Se vidi, da so to najbolj labilne ženske, te niso za resno zvezo sploh.

Ena stopnja višje so samo še tiste z uhani v nosu.

A res kdo to gleda  ?!!   Tako negledljivih stvari je že težko najti. Nisem vedel, da take stvari še kje predvajajo. Na kakšnem Planet tv ?

Show must go! Je bilo enkrat rečeno…

Anonimno 8538, 02.09.2025 ob 07:30

To je samooklicana astrologinja, sploh ne vem kako lahko to napisejo. S tem se ukvarja ljubiteljsko kot hobi. Drugace je pa bila dolga leta kelnrca v lokalu od bivsega.

Kdor napiše, da je ona astrologinja, sploh ne ve, kaj je astrologija. Kot bi napisal, da je nekdo, ki kuha čajčke zdravnik ali nekdo, ki je imel doma več kot eno domačo žival, veterinar.

a kdo to gleda, 02.09.2025 ob 07:56

A res kdo to gleda  ?!!   Tako negledljivih stvari je že težko najti. Nisem vedel, da take stvari še kje predvajajo. Na kakšnem Planet tv ?

Haha, ja.

JBG, eni pa to hate-watchamo, je super material.

Ena809, 02.09.2025 ob 08:20

Haha, ja.

Tudi na Popu imajo to. Sedaj kak mesec ali dva ne bo nič za gledat v prime timu. A sploh kdo gleda Pop?

Ljudje še vedno plačujete za tv? 😀

Pa gledate ta “reality” šit in potem še razpravljate o tem.

Pa influencerje spremlate. Pa “znane” spremljate.

Vam sploh kaj časa za svoje življenje ostane al sam tuja na ekranih gledate?

tudi na POpu, 02.09.2025 ob 08:30

Tudi na Popu imajo to. Sedaj kak mesec ali dva ne bo nič za gledat v prime timu. A sploh kdo gleda Pop?

Ena serija teh  porok  ima  približno 15-20 delov. Kje je še konec !!

Kako lahko to gledate?  Veste kakšni ljudje se pojavljajo v takih in podobnih šovih. Brezposelna raja, ki se ji ne ljubi delat in računa kako bo  dva, tri mesece kolikor traja ta cirkus lepo preskrbljena, dobila bo plačilo, ki ni slabo, pa še na tv bo. Tisti, ki zmaga se počuti pa kot da bi zadel na loteriji, saj je res podobno. Raje grem na Ambrožev trg gledat klošarje. Vsekakor so bolj pristni, nivo je pa enak.

Ta Renata je prav ogabna.

Ata931, 01.09.2025 ob 23:26

To je šov za budale, kaj vam ni jasno?

Samo, res! Pred leti je v Sparu v vrsti pred delikateso stala samozavestna madame, ki je na ves glas razlagala, da je sodelovala v Big Brotherju in bila kar užaljena na koncu, ker nihče ni vedel niti za njo niti za šov… Menim, da je takšno nastopanje pač najbližje slavi, ki si jo takšni osebki, malce revni na umu, tako neizmerno želijo.

Ne mislim gledat. Vem pa, da se je Anja Rijavec prijavila.OMG!

Še najbolj zanimivo pa je, če ravno ne spremljaš, potem pa članki po raznih portalih, trač in ostalih revijav mastni naslovi: zelo znani osebi… se je zgodilo…. potem pa zapis, da ji je poginil maček ali pes. Da o vseh pasjih procesijah na katerih se pojavljajo niti ne govorim.

mamka Miška, 02.09.2025 ob 15:14

Še najbolj zanimivo pa je, če ravno ne spremljaš, potem pa članki po raznih portalih, trač in ostalih revijav mastni naslovi: zelo znani osebi… se je zgodilo…. potem pa zapis, da ji je poginil maček ali pes. Da o vseh pasjih procesijah na katerih se pojavljajo niti ne govorim.

Ja glej, v majni lužici je vsaka žaba  sinji kit. Nikoli rešeno vprašanje ali je bolje biti prvi na selu ali zadnji v mestu, kaj praviš.

Zanima me res, kdo se prijavi, da potem te izberejo. Ker v avstralski oddaji verjamem, da se jih prijavi ogromno in lahko izberejo različne karakterje. Tu pri nas pa vsi tipi malo na mehki L govorijo. Ženske pa pri 43 res zgledajo še kar slabo.

Kaj sploh na tam bereš? Mislim temu so namenjeni. Zakaj greš tja če te to ne zanima? Jaz recimo takih stvari nikoli ne vidim, ker mi dol visi za “znane”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close