Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nevem napisati opravičila za izostanek pouka oz. smo vzeli 1 dan šolskega dopusta

nevem napisati opravičila za izostanek pouka oz. smo vzeli 1 dan šolskega dopusta

res ne vem več, danes sem čist izmozgana nevem niti napisati opravilila za izostanek pouka oz. vzeli smo en dan šolskega dopusta. Mi zna kdo pomagat?

ne vem česa ti ne veš…..znam pa to česar ti ne znaš…….

kater razred pa je? Pri nas je v nižjih razredih dovolj ustno opravičilo, pisno pa ponavadi napišemo na mail, dne xx.xx.xxxx opravičujem ime.priimek za izostanek od pouka, podpis.

tako jaz.

Spoštovani,

prosim da mojemu sinu/hčer XY zaradi koriščenja zakonsko dovoljenega prostega dne opravičite odsotnost od pouka ….

Hvala!

Spoštovani!
Prosim,da opravičite izostanek ………dne …..zaradi koriščenja šolskega dopusta.Lepo vas pozdravljam.

Jaz vem da bi napisala še kje smo bili in to je vse.Pri pikicah pa napiše ime in priimek tvojega otroka pa dalje datum dopusta.Spodaj se podpišeš in spet datum.

LOL! Ne znate napisati opravičila! To je pa ja ena izmed najbolj enostavnih stvari na svetu! Mi smo se učili pisati opravičila v prvem razredu OŠ!!! Koliko let OŠ pa imaš, če smem vprašati?

Za “blek aut” v trenutkih ko ima človek vsega preveč še nisi slišala?

Če gre za otroka v drugem razredu ali višje, bo znal on sestavit. Kar vprašaj.

Sicer ne vem kako je drugje, ampak pri nas moramo ta dopust vnaprej napovedati. In potem nam ni treba pisati opravičila za nazaj.

Za “blek aut” v trenutkih ko ima človek vsega preveč še nisi slišala?[/quote]

A domov boš znala pridit,..mislim,…kak izogovor,….

čudno, da je pri takem blek autu znala računalnik vklopit in mon najt, kajne….

Šolski dopust mora biti vnaprej napovedan.

Spet ena gos, ki ne more držati zaprtega kljuna!!

Ti znaš od prvega razreda OŠ pisati opravičila. Pa koga to briga??
Upam, da si si jih pisala kar SAMA v času šolanja in nisi s tem obremenjavala staršev.

Če sploh imaš kakšno končano šolo! Glede na tvoje razumevanje avtoričinega posta si še vedno na stopnji IDIOTA!!

A domov boš znala pridit,..mislim,…kak izogovor,….[/quote]

Zakaj? Saj nima jaz “blek auta”?

čudno, da je pri takem blek autu znala računalnik vklopit in mon najt, kajne….[/quote]

to je mehanski in ne miselni proces.

Šolski dopust je bil v času ministra Gabra, “Gabrovi dnevi” zdej jih ni več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pojma nimaš. Seveda je še, 5 dni vsako šolsko leto.

Spoštovani čist sem izmozgana,
Če bi želeli napisati najbolj uradno, od uradnega opravičila, vam bom dal primer uradnega opravičila kar tu:

_______________________________________________________________________________________________

Fračiška Fižolnik Maribor, 4. 4. 2019
Španska cesta 13
2000 Maribor

Učiteljica Franc Fižolnik
Šolska ulica 2
2000 Maribor

Opravičilo

Spoštovan učitelj Franc Fižolnik,

opravičujem svojega sina/hčero od pouka dne 2. 4. 2019 zaradi obiska zobozdravnika.

Lep pozdrav
Frančiška Fižolnik

_______________________________________________________________________________________________

Upam, da vam to pomaga.

Lep pozdrav

Za “blek aut” v trenutkih ko ima človek vsega preveč še nisi slišala?
[/quote]

Ne pri tako enostavnih stvareh, kjer zadostuje osnovna pismenost. A “blek aut” ti gre, preprosto opravičilo pa ne? Hmmm…

Jaz se kar smejem, ko pridejo kakšne takšne cvetke na MON.
Moja mama mi je v 90.ih sama znala napisati opravičilo, ni rabila interneta za to. In glej ga zlomka, ji je celo uspelo. Pa še marsikaj drugega, kar ve na MON sploh ne veste, kako pa kaj.

Najprej je potrebno vedeti česa ne znaš, da bi lahko znal, kar ne veš.

Verjetno je od leta 2011 do danes že spisala opravičilo 😉

O, ti pa si sigurno iz Pobrežja, ane? 😉

A se izdajaš za starša in bi si rada sam/a napisala opravičilo v imenu staršev???

8 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close