Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neveganski žerci, koliko mesa požrete na teden?

Neveganski žerci, koliko mesa požrete na teden?

Nemarni packoni, koliko mesa na teden požrete??? Vas ni nič sram, ko v trgovini izberete pobite živali, sesekljane na prafaktorje in zato še plačate? Se vam ne zavrti filmček usmrčenja živali pred očmi, preden vzamete 500g govejega iz trgovske skrinje? Ali pa, ko vam zamaščen mesar proda zaklanino? Se ne nič počutite, da sodelujete v holokavstu? Ja, čez 100 let se bo tudi to štelo kot holokavst in vi boste zapisani kot storilci.

Imate danes spet dan odprtih vrat?

Jaz na zalost pojem vec cokolade kot mesa.

Enga vegana na teden

Odgovor na objavo uporabnika
ornk veganka, 03.01.2022 ob 19:06

Nemarni packoni, koliko mesa na teden požrete??? Vas ni nič sram, ko v trgovini izberete pobite živali, sesekljane na prafaktorje in zato še plačate? Se vam ne zavrti filmček usmrčenja živali pred očmi, preden vzamete 500g govejega iz trgovske skrinje? Ali pa, ko vam zamaščen mesar proda zaklanino? Se ne nič počutite, da sodelujete v holokavstu? Ja, čez 100 let se bo tudi to štelo kot holokavst in vi boste zapisani kot storilci.

Ne, ni me sram. Pravzaprav mi je čisto fino.

Avtorica, dihaj, dihaj…

pisi, v tvoj kos mesa bi te fukal

Vegani, kravam boste vse pojedli.

Potem ganjajte vse plenilce…

In pa, zakaj svojo hrano oblikujete v klobase, zrezke…v podobe menatih uzdelkov? Ciljate okus ipd?

Pojejte kot je v naravi- pastozno, brezoblično gmoto, kot npr. mlečni zdrob al pa razkuhan brokoli…

To pa neeee….

Rastline pa ne želijo živet? Si kdaj odrezala solato ,

blitvo,… na vsakem listu se pojavi solza. Ne bodi bolj papežka od papeža.

Umiranje ostarelih živali na obroke bi bilo bolj humano? ne me basat

Na teden porabim cca 10-20kg mesa (odvisno od sezone). Za prostoživeče živali, ki so pri meni v začasni oskrbi zaradi poškodb, zastrupitev, čakanja na sprejem v azil za divje živali ipd. Za vegana se posledično ne morem deklarirat in NOČEM, me pa vegani, veliki zaščitniki živali, očitno za to sovražite.

Anonimno 2564, 03.01.2022 ob 21:36

Na teden porabim cca 10-20kg mesa (odvisno od sezone). Za prostoživeče živali, ki so pri meni v začasni oskrbi zaradi poškodb, zastrupitev, čakanja na sprejem v azil za divje živali ipd. Za vegana se posledično ne morem deklarirat in NOČEM, me pa vegani, veliki zaščitniki živali, očitno za to sovražite.

da te ni sram, tako velike količine mesa zbašeš tedensko v sebe? do 20kg? pa si ti normalen?!? ti rabiš psihiatrično pomoč

Ti pa pola bralna. Preber zakaj porabi…

Covid 2021LE, 03.01.2022 ob 21:25

Vegani, kravam boste vse pojedli.

Potem ganjajte vse plenilce…

In pa, zakaj svojo hrano oblikujete v klobase, zrezke…v podobe menatih uzdelkov? Ciljate okus ipd?

Pojejte kot je v naravi- pastozno, brezoblično gmoto, kot npr. mlečni zdrob al pa razkuhan brokoli…

To pa neeee….

No, to sem jaz že večkrat spraševala. Zakaj hudiča morate imet izdelke, ki po obliki  spominjajo na meso??? Zakaj kao klobase, sir?

Pa do sedaj mi še nihče ni znal razložit.

ornk veganka, 03.01.2022 ob 21:47

da te ni sram, tako velike količine mesa zbašeš tedensko v sebe? do 20kg? pa si ti normalen?!? ti rabiš psihiatrično pomoč

Živi dokaz, da ste vegani na skrajno levi strani Bellove IQ krivulje. Še branje vam predstavlja ogromne probleme. Mogoče so ti pa primanjkljaji v prehrani povzročili takšne možganske poškodbe….

Jem meso samo res zelo zelo redko. Bi ga jedel veckrat samo moram it ekstra v mesnico…

Mogoc ce pojem statisticno gledano… Pa se to je bol od oka…

Kake pol kile na 3 mesce…

Mogoc se to ne… Mogoc pa vec…

Vglavnem malo.

Pastrme najvise?

Itak ne veste kaj je to.

se trudim, da malo, mogoče 500 g na teden. Največ jem perutnino in ribe. Če bi kak hummus in veganske pleske stale isto kot pašteta in mleto meso, mesa ne bi več kupil nikoli.

Jem pa veliko mlečnih izdelkov in jajc. Tudi mlečne izdelke bi zamenjal s tofujem in sojinim mlekom, če bi stalo enako, oboje mi je všeč. Edino za jajca ne poznam dobrega nadomestka.

mislim, da si vegansko filozofijo zelo lepo predstavila vsem, ki so to prebrali.

kaj pa ti, kot veganka, narediš za živali?

Anonimno 2564, 03.01.2022 ob 22:50

mislim, da si vegansko filozofijo zelo lepo predstavila vsem, ki so to prebrali.

kaj pa ti, kot veganka, narediš za živali?

odgovor za ornk veganko, pač ne citira.

Meni pa so velke svinje ljudje, ki jejo meso.

Ampak kaj čem jaz, zgodovina jim bo sodila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close