Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice nevarnost na potovanjih??

nevarnost na potovanjih??

Pozdravljeni, popotniki!

Moja 8-letna hči bo šla z mojo sestro in njeno družino na križarjenje okoli sredozemskih otokov 13. aprila za en teden. Vmes bodo imeli tudi postanke, Tunizija,… Malce me skrbi varnost v teh krajih. Kakšne so vaše izkušnje: kraja, bog ne daj ugrabitve.. Preveč poročil gledam, ampak povejte vseeno, kakšno je vaše mnenje. So ti kraji varni? Saj vem, če me je strah, naj jo imam doma. Ampak pričakujemo tretjega otročka in bi ji rada omogočila kakšen dopust.

Hvala za mnenja, izkušnje… in varen, miren dopust vam želim.

Ja, kaj naj napišem? Sredozemlje je eden izmed nevarnejših destinacij na svetu, sploh Tunizija. V okolici glavnega mesta Tunis živi še kar nekaj plemen ljudožercev, zato nevarnost preži na vsakem koraku. Ta plemena so se v zadnjih letih kar socializirala in njihovi pripadniki na potencialno kosilo prežijo kar sredi mesta še najraje v tuniški medini. Če vidiš moškega v obleki, z mobilnikom v roki, vedi, da te je opazil in kliče domov naj zakurijo…………! O Grčiji, Turčiji in ostalih sredozemskih državah, ki so še nevarnejše od Tunizije ne gre izgubljati besed, saj si napisala, da gledaš poročila in si na tekočem.

nič ne skrbi popolnoma varno je…sploh pa se boste gibali predvsem po turističnih območjih kjer je za varnost poskrbljeno tudi s turistično policijo…moraš vedeti da te države živijo od turizma in jim je varnost turistov najvišja prioriteta…držite se skupine in uživajte v lepotah drugačnosti…vseeno pa bodite pazljivi na kakšne žeparje in podobno…torbice imejte zaprte in ob sebi…deklica se bo prav gotovo imela lepo.

Borabo, najlepša hvala. Worms, daj, da se ti zloba 100x povrne!

Kakšno vprašanje takšen odgovor (mmg katera poročila gledaš?)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close