nevarni šamponi
Pozdrav,
bojim se da večina šamponov ki so omenjeni na tem forumu (tudi tisti ki jih priporoča Alenkin studio) vsebuje SODIUM LAURETH SULPHATE, derivat iz petroleja, ki skrbi da se šampon peni. TODA POZOR, STVAR JE ZELO STRUPENA. Dokazano je da povzroča izpadanje las in predčasno plešavost tudi pri ženskah. Malo si poglejte kaj se dogaja v ameriki (google). KJE JE KDO OMENIL KAKŠEN ŠAMPON IZDELAN NA ORGANSKI OSNOVI, brez SLS in drugih kemikalij, baje . In mimogrede sam ne uporabljam več šamponov z SLS in ostalimi kemikalijami (baje da jih ima en normalen šampon ki jih tukaj omenjate preko 800) že osem mesecev in spet mi rastejo lasje tam kjer jih ni ze 15 let (sicer zelo malo a vendarle).
Spirajte si glavo s koprivinim poparkom ce je le mogoče!
Vsem lep pozdrav
To, da so penilci škodljivi ni nič novega, a žal očitno brez penjenja ne gre. Preveč panični tudi ne smemo biti, kaj vse ni danes škodljivo. Bolj pomembno je, da delamo na prventivi, da si izboljšamo imunski sistem, da bi vsi negativni dejavniki čim manj vplivali na naše zdravje.
Kar se tiče zakonov so le ti v Ameriki zelo strogi in so glede vsega izredno striktni. Vendar tudi njihovih šamponov je pri nas veliko.Če bi bili nesprejemljivi za trg, ne bi bili na tržišču.
Kar se tiče izpadanja las, pa žal ni odvisno samo od šamponov, tudi ozdraviti ne moremo plešavosti s šamponi. Na forumu govorimo predvsem o preventivi. Vzroki za vse bolezni pa so dosti globji in predvsem različni.
Le brez panike!:-)
lep pozdrav
mislim,da jih tam ne prodajajo.
Je pa gospa zelo prijazna, zato ti svetujem da jo pokličeš, in ti bo poslala po povzetju.
Garantiram tudi za balzam – res da je malo dražje, vendar porabiš zelo malo.
Kontaktiraj gospo Eriko, tel. 041 643 111
Pa javi kako je šlo. Jaz namreč uporabljam celotno kolekcijo tudi za hči, ki ima 6 let in zelo dolge lase. S svojim znanjem frizerstva sem poskušala prav vse, pa je bil vedno problem razčesati. S balzamom iz hmelja, je pa en dva tri. S tem, da se lasje po njem sploh ne mastijo.
Komaj čakam, da mi javiš kako si zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.