Neustrezno saniranje napake pri avtu v garancijskem roku
Situacija je sledeča: pri avtu se je pojavila rja in sicer na mestu, kjer je evidentno posledica slabe izdelave oz. zaščite s strani proizvajalca. Vrata, ki rjavijo, namreč rjavijo iz notranjosti, zato bi jih po moji oceni bilo potrebno zamenjati (morda ne nujno takoj, vsekakor pa še v garancijskem roku, ki ni kratek) , saj kakršnakoli sanacija od zunaj rjavenja ne more ustaviti (kar trdi tudi pooblaščeni serviser). Po besedah pooblaščenega serviserja naj generalni uvoznik ne bi pristal na menjavo celotnih vrat, zato naj bi serviser napako začasno saniral »na lastne stroške« in brez uradnega garancijskega zahtevka, pozneje pa naj bi menjali celotna vrata (ko bi rjavenje prišlo bolj do izraza).
Tak način reševanja me po eni strani preseneča, saj bi potem bilo popolnoma vseeno, če se v tem trenutki ne naredi nič in se raje počaka. Rjavenje je namreč na mestu, kjer se lahko opazi le slučajno. Kljub temu mojemu predlogu pa serviser vztraja pri sanaciji (ki bo kot sem razumel celo neuradna) in bojim se, da bo čez nekaj let (ko bo zadeva bolj pereča) prav to izgovor za nepriznavanje reklamacije. Zato bi potreboval predlog kako se lahko pred tem zaščitim.
Saj pravim, nič nimam. Zadevo je poslikal on, in dal naprej. Meni je kazal le dopisovanje preko njihovega infosistema z uvoznikom in ki mi ga (menda) ne sme dat v roke. Avto je pa star tri leta.[/quote]
Jaz bi šla na drug pooblaščen servis in tam zahtevala popravilo.
Ali pa vse skupaj poslikala in z zahtevkom za garancijsko popravilo poslala uvozniku.