Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neuspešen popravni izpit :(

Neuspešen popravni izpit :(

No in potem nekateri sprašuieio, zakaj nekateri ne marajo otrok. ZARADI TEGA KAR STARŠEVSTVO NAREDI IZ STARŠEV!!!!!!!

ne starševstvo
otroštvo
to sem nekje morala videt, doživet, da isto počnem
pri tebi so bili lahko kao pošteni, ker ni prišlo tko daleč da je treba llagat
če pa bi moral, pa bi
ziher
kr praš jih

Mat ne seri. Konec letnika je junija in prej bi jokala smrkla, vi ji pa še inštruktorja plačujete, bumbarji.
Še enkrat v isti letnik, ali pa delat!

Bruh.

Tvoja dolžnost kot starša je otroku privzgojiti neko osnovno etiko. V to spada tudi ne laži!

In ne, moji starši me niso učili lagati!

Mat ne seri. Konec letnika je junija in prej bi jokala smrkla, vi ji pa še inštruktorja plačujete, bumbarji.
Še enkrat v isti letnik, ali pa delat![/quote]
Podpis!

A ni to kaznivo?

ob taksnh ad hoc sodbah, ko sploh ne poznate vsega do potaknosti.
Poznam osebo, ki je bila ves cas odlicna, na gimnaziji pravdobra, torej so ji vsi predmeti sli brez problemov, tudi anglescina. Dokler v enem letu ni fasala profesorice, ki je bila znana po tem, da si jih je par v razredu vzela na piko in jih drilala do popravnega in jih tam tudi metala…
ta seba je imela sreco, da je prisla skozi s komaj dvojkami, ce pa bi se madam, ki je ocenjevala zazdelo da bo ona med tistimi izbranci, ki gedo na popravca in jih am pomece, pa bi jo tudi… neodvsno od njenega truda, dela, ucenja, itd.
no ta oseba, ki je trpela take travme ene prfokse na svojih plecih v srednji soli, je danes profesorica na fakulteti z doktoratom … toej dalec od lenuhinje ipd.
samo vi bi taksne ljudi po ad hoc sodbah zaradi enega popravca kar obsodili, da so lenihu, krivi sami za cvek…

konec koncev imam tud sama tako izkusnjo z drugo prfokso, ki je meni dala cvek kadar se ji je pac zazdelo pri enem predmetu, ko je sla mama v solo ji ni znala povedati zakaj, da ce bi znala ali kaj, niti ji ni znala povedati da bi jaz karkoli po obnasanju kaj narobe naredila, da bi se ji s tem zamerila, nic od tega, na gu je mam govorila vse lepo osladno, v razredu pa meni cveke talala kadar se ji je zazdelo in se mi rezala v obraz s pripombo – kaj je pac slab dan…
k sreci so obstajale pisne kontrolne naloge, kjer si ni mogla izmisljevati in ocenjevati po lastnih njenih pocutjih… ker ce bi, bi kaj hitro fasala popravca in to ne zato, ker ne bi znala… ampak ker se je madame prfoksa tako odlocila.

tako,da bodite malo bolj manj slepo obsojajoci na prvo zogo. popravc in cvek se ne pomeni nujno neznanja in lenuha dijaka.

Poznam osebo, ki je bila ves cas odlicna, na gimnaziji pravdobra, torej so ji vsi predmeti sli brez problemov, tudi anglescina. Dokler v enem letu ni fasala profesorice, ki je bila znana po tem, da si jih je par v razredu vzela na piko in jih drilala do popravnega in jih tam tudi metala…
ta seba je imela sreco, da je prisla skozi s komaj dvojkami, ce pa bi se madam, ki je ocenjevala zazdelo da bo ona med tistimi izbranci, ki gedo na popravca in jih am pomece, pa bi jo tudi… neodvsno od njenega truda, dela, ucenja, itd.
no ta oseba, ki je trpela take travme ene prfokse na svojih plecih v srednji soli, je danes profesorica na fakulteti z doktoratom … toej dalec od lenuhinje ipd.
samo vi bi taksne ljudi po ad hoc sodbah zaradi enega popravca kar obsodili, da so lenihu, krivi sami za cvek…

konec koncev imam tud sama tako izkusnjo z drugo prfokso, ki je meni dala cvek kadar se ji je pac zazdelo pri enem predmetu, ko je sla mama v solo ji ni znala povedati zakaj, da ce bi znala ali kaj, niti ji ni znala povedati da bi jaz karkoli po obnasanju kaj narobe naredila, da bi se ji s tem zamerila, nic od tega, na gu je mam govorila vse lepo osladno, v razredu pa meni cveke talala kadar se ji je zazdelo in se mi rezala v obraz s pripombo – kaj je pac slab dan…
k sreci so obstajale pisne kontrolne naloge, kjer si ni mogla izmisljevati in ocenjevati po lastnih njenih pocutjih… ker ce bi, bi kaj hitro fasala popravca in to ne zato, ker ne bi znala… ampak ker se je madame prfoksa tako odlocila.

tako,da bodite malo bolj manj slepo obsojajoci na prvo zogo. popravc in cvek se ne pomeni nujno neznanja in lenuha dijaka.[/quote]
V takih primerih je treba zahtevati izpit pred komisijo!

Sama sreča, da nisi zdravnica, saj si povsem brez posluha za otroka. Ker JA, pri šestnajstih letih si OTROKI![/quote]
Otrok (svojih staršev) si za zmeraj.
Koliko je pa ena šestnajstletnica še otrok, je pa drugo vprašanje. Zna se našminkat, pobarvat lase, tetovirat in piercingirat, obut štikle, še kak čik prižgat po potrebi … (take videvam namreč po Ljubljani), a ko ji zapaše, bi bila pa še otrok? Saj ne rečem, da so vse take, ampak lepo prosim, otrok pri 16 letih? Jaz sem od vpisa na gimnazijo, se pravi od 15. leta, vse svoje stvari od vpisov do zdravnikov, dokumentov, nabave šolskih potrebščin, oblačil … urejala sama. Ne ker starši več ne bi hoteli, ampak ker nisem več želela, da karkoli počnejo zame. Fino se mi je zdelo, da zmorem vse sama in sem se pri tem počutila zelo odraslo in pomembno. Zdaj pa mnogi starši otroke zavijajo v vato in jim še v študentskih letih stvari k riti prinašajo …[/quote]

Glej, ljuba duša, če si bila ti neka drogerašica in če je takšna tvoja hči, to še ne pomeni, da so take vse. Sama priznavaš. Torej ne meči vseh v isti koš. In ja, pri 16 letih si otrok, pa če ti to paše ali ne.
Ti si bila pač slabo vzgojen otrok, prepuščen sam sebi na milost in nemilost, si zašla na stranpot ampak še vedno si bila otrok.
In v danem primeru (glede na to, da se ta deklica ne tetovira, ne kadi…..) je edino pravilno, da gredo z njo starši. Ti se pa požri!

tako,da bodite malo bolj manj slepo obsojajoci na prvo zogo. popravc in cvek se ne pomeni nujno neznanja in lenuha dijaka.[/quote]

A zdaj pa še ti?
Šolsko leto je od septembra do junija, popravci so mal po koncu, če rukneš, greš še na avgustovski popravc.
Ne zgovarjaj se s svojimi ad hocki!
Tako je. Pika!

Vsekakor je daleč najslabše ponavljanje razreda iz več razlogov.[/quote]
Upam, da imajo tile starši malo več morale od tebe. Sicer pa škoda otroka.[/quote]

In koliko morale ima učitelj, zaradi katerega bi morala ta punca ponavljati razred? Ne boš me prepričala, da je en inštruktor ni mogel naučiti snovi za eno ubogo dvojko. Ne boš me.
In zelo dobro poznam primer, bila je moja sošolka, ponavljala je razred zaradi matematike. In spet ji je dal popravni izpit, isti učitelj in spet ni naredila!!! Zapravila je dve leti življenja za nič. In potem boš ti meni govorila o morali!
Zato še enkrat pravim, najslabše je ponavljati razred. Daleč najslabše. Najboljše je iti na drugo šolo ali poskusiti z zdravnikom 🙂

Otrok (svojih staršev) si za zmeraj.
Koliko je pa ena šestnajstletnica še otrok, je pa drugo vprašanje. Zna se našminkat, pobarvat lase, tetovirat in piercingirat, obut štikle, še kak čik prižgat po potrebi … (take videvam namreč po Ljubljani), a ko ji zapaše, bi bila pa še otrok? Saj ne rečem, da so vse take, ampak lepo prosim, otrok pri 16 letih? Jaz sem od vpisa na gimnazijo, se pravi od 15. leta, vse svoje stvari od vpisov do zdravnikov, dokumentov, nabave šolskih potrebščin, oblačil … urejala sama. Ne ker starši več ne bi hoteli, ampak ker nisem več želela, da karkoli počnejo zame. Fino se mi je zdelo, da zmorem vse sama in sem se pri tem počutila zelo odraslo in pomembno. Zdaj pa mnogi starši otroke zavijajo v vato in jim še v študentskih letih stvari k riti prinašajo …[/quote]

Glej, ljuba duša, če si bila ti neka drogerašica in če je takšna tvoja hči, to še ne pomeni, da so take vse. Sama priznavaš. Torej ne meči vseh v isti koš. In ja, pri 16 letih si otrok, pa če ti to paše ali ne.
Ti si bila pač slabo vzgojen otrok, prepuščen sam sebi na milost in nemilost, si zašla na stranpot ampak še vedno si bila otrok.
In v danem primeru (glede na to, da se ta deklica ne tetovira, ne kadi…..) je edino pravilno, da gredo z njo starši. Ti se pa požri![/quote]
Pa ti si prizadeta!

In zakaj tocno rabi zdravnik vedet da v resnici nima glavobolov?[/quote]
Zdravniki so praviloma pametnejši od sadja.[/quote]

Glede na moje izjemno slabe izkušnje z zdravniki, ne verjamem.

In v danem primeru (glede na to, da se ta deklica ne tetovira, ne kadi…..) je edino pravilno, da gredo z njo starši. Ti se pa požri![/quote]
Pa ti si prizadeta![/quote]

Prizadeta si ti. Očitno ti je droga zameglila razum 😛

Pa ti si prizadeta![/quote]

Prizadeta si ti. Očitno ti je droga zameglila razum :-P[/quote]
Napačen naslov. Še Lekadola ne vzamem.

Čisto zanima me, katera je magična starost pri kateri nehaš pohabljat otroka? 18? 21? 25? 31?

Ker legalno 16-letnica lahko privoli v seks, se zaposli, čet 2 leti pa bo polnoletna.

Pa jo je res glava bolela ali naj zdaj zdravnica laže zanjo po navodilu staršev? Kaj je slabše, da otrok ponavlja letnik ali da se ga uči, da je laganje nekaj normalnega, da dosežeš, kar bi rad?[/quote]

KO SI ŽE TAKO PAMETNA, RAZLOŽI TE RAZLOGE NE BLUZI KAR TAKO POČEZ!

Nobena tragika ni razred ponavljati, otroka to strezni in iz lastnih izkušenj vem, da si tega ne bo nikoli več dovolila. Samo to pomislite, da imate zdravega otroka in kaj je eno leto prti večnosti življenja!

Prizadeta si ti. Očitno ti je droga zameglila razum :-P[/quote]

Čisto zanima me, katera je magična starost pri kateri nehaš pohabljat otroka? 18? 21? 25? 31?

Ker legalno 16-letnica lahko privoli v seks, se zaposli, čet 2 leti pa bo polnoletna.[/quote]

Ok, čez 2 leti bo polnoletna. Pred tem pa ne ti ne zdravnik ne more zahtevat, da mora priti takšno zadevo urejat sama.
In mislim, da bi moral biti zdravnik zares trčen, da bi napisal takšno potrdilo, če bi prišel otrok sam prositi zanj.

KO SI ŽE TAKO PAMETNA, RAZLOŽI TE RAZLOGE NE BLUZI KAR TAKO POČEZ!

Nobena tragika ni razred ponavljati, otroka to strezni in iz lastnih izkušenj vem, da si tega ne bo nikoli več dovolila. Samo to pomislite, da imate zdravega otroka in kaj je eno leto prti večnosti življenja![/quote]

Z veseljem bi ti razložila ampak ti ne bom, ker si nesramna. Ker ni nobene potrebe po žaljenju.
Da te bo streznilo, in da si drugič tega ne boš več dovolila.

Ker legalno 16-letnica lahko privoli v seks, se zaposli, čet 2 leti pa bo polnoletna.[/quote]

Ok, čez 2 leti bo polnoletna. Pred tem pa ne ti ne zdravnik ne more zahtevat, da mora priti takšno zadevo urejat sama.
In mislim, da bi moral biti zdravnik zares trčen, da bi napisal takšno potrdilo, če bi prišel otrok sam prositi zanj.[/quote]
Hja ne vem. Jaz sem tudi v teh letih šla h ginekologu sama, v ordinacijo mislim, mama je pa počakala zunaj. A dandanes gredo s hčerko tudi mame v ordinacijo pri ginekologu?

O tej ideji o zdravniškem potrdilu zaradi popravca pa ne bom niti razpravljala. Ideja je ne samo odvratna, ampak tudi nevzgojna.

Upam, da imajo tile starši malo več morale od tebe. Sicer pa škoda otroka.[/quote]

Ja, današnji “starši” od malega učijo otroka biti lopov, imajo se pa za svetnike.
Pljunem na take nasvete – leti k zdravniku in naj ti napiše blabla…
Najhujše je vzgajati lopova, ampak lopovom je to normalno 🙁

A si ti kdaj sploh kaj pošteno dosegla v življenju? Da. Karkoli napišeš, je grozno prebrati.[/quote][/quote]

Vsak tvoj “nasvet” predlaga neko omejeno rešitev ali goljufijo. Me res zanima, če si kdaj v življenju pošteno delala – ne verjamem, ker pošteni ljudje ne dajejo takih izjav, kot jih ti.

Moj nečak je imel lani isti problem. Je konec avgusta padel na 2.popravnem roku in je šel na Erudio, tam opravil popravca in se normalno vpisal v naslednji letnik svoje stare gimnazije.

Glede na prebrano bi bil zdravnik dejansko trčen, če bi sploh izdal tako potrdilo. Če ni dekle dejansko tako zelo bolela glava, se tega ne bi spomnili šele po neuspešno opravljenem popravcu, ne?

Ja, današnji “starši” od malega učijo otroka biti lopov, imajo se pa za svetnike.
Najhujše je vzgajati lopova, ampak lopovom je to normalno :([/quote]

Kakorkoli obračaš, lopovi pridejo v življenju najbolje skozi. Kaj si pa ti želiš za svojega otroka?
jaz ti odkrito povem, da sem svojega vzgajala v dobrega, poštenega, iskrenega, sočutnega….človeka. In mi je danes prekleto žal.

Najhujše je vzgajati lopova, ampak lopovom je to normalno :([/quote]

Kakorkoli obračaš, lopovi pridejo v življenju najbolje skozi. Kaj si pa ti želiš za svojega otroka?
jaz ti odkrito povem, da sem svojega vzgajala v dobrega, poštenega, iskrenega, sočutnega….človeka. In mi je danes prekleto žal.[/quote]

Potem si pa zelo neumna.

Namesto, da bi bila ponosna.
Kaj, a samo denar je pomemben? Đe zdaleč ne, za srečo v življenju pa res ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close