Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Neum hotel Stella

Neum hotel Stella

Pozdravljeni!
Zanima me če je bil že kdo v tem hotelu ali v Neumu? Kakšne so izkušnje, kaj lahko vidiš ali je res umazan kraj?????
Hvala za odgovore in lep pozdrav

Stella je dokaj visoko stran od plaže, tako da se moraš vedno sprehodit po stopnicah do dol, jih pa ni malo:). Ampak bosanci ne bi bili bosanci če ne bi tega obrnili na štos; napisali so “Kalorije padaju na stubama”
Ti pa Neuma ne bi priporočal za dopust, ker ni nič posebnega, vse pozidano, nabasano skupaj, zvečer se ne dogaja veliko… Edino kar je, je ceneje od Hrvaške. Po drugi strani je pa Neum fajn za delat izlete v okolico, Dubrovnik, Pelješac s Stonom, delta Neretve in naprej proti Hercegovini,…

LPL

Sem bil pred par leti. Hotel je v redu, čist urejen, dokaj dobra hrana. Sobe (superior) so ogromne, urejene skratka OK. Kar se pa “mesta” tiče pa je bolj slabo. Bosna kot Bosna z bosanci. Mesto je res dokaj umazano, kljub temu, da se trudijo malo počistiti. V samem kraju se ne dogaja kaj dosti, preostane ti samo posedanje po kafičih in prenašanje otrok vojnih profiterjev, kateri se ponašajo z poršeji in mercedesi. V samem kraju je še tudi kar nekaj podrtih (razstreljenih) objektov, kar še niso utegnili pospraviti. Nič kaj lep pogled. Pred par leti je bilo v samem kraju še kar nekaj beguncev, ki so posedali po plažah in se dolgočasili. Problem je bil predvsem vikend, ko so na svoj kos morja navalili bosanci iz celine. To je bil pravi cirkus. Moje mnenje je hotel DA mesto NE.

Se strinjam z wormsom. Z ženo sva bila ravno tako pred par leti v tem hotelu. Hotel je OK, zvečer je na terasi ansambel, mislim pa da smo imeli enkrat večer s školjkami in še enkrat z ribami. Na plažo sva šla 1 x pogledat, kopala pa sva se po plažah med Makarsko in Dubrovnikom (vsak dan izlet v drug kraj).

PO VSEH TEH KRITIKAH TUDI V NAŠI DRUŽINI NE VEMO ALI

NAJ ODPOVEMO ŽE PLAČAN TEDEN V ZAČETKU JUNIJA

ALI NE. ŽENA IN OTROCI SO PROTI, JAZ PA SEM ZA TO

DA GREMO. ALI NI VEČ KAKŠNIH POZITIVNIH VTISOV?

FRANK

Hvala za odgovore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close