Najdi forum

Neum – BiH

Pozdravljeni,

sprašujem, če je kdo letos ali pa kdaj prej preživel počitnice v Neum-u? Jaz se čez teden dni odpravljam dol. Nevem sicer zakaj, ampak me je malo strah, češ BiH.

Hvala za podane izkušnje

Jaz nisem bil dol.Ampak sem prepričan,da te bodo lepo sprejeli,še bolje kot na hrvaškem.Ljudje tam ne skačejo z veje na vejo.

BiH te nima biti kaj strah. Meni je potovanje od Bihaća do Sarajeva in nato do Mostarja ostalo v najlepšem spominu. Če se bojiš min, se pač drži uhojenih poti in cest – sicer pa mislim, da jih tam naokrog itak ni. Srečno!

Sej ti samo ime pove Ne-um. Izklopiš Um in je fino. Je full velik folka, dost poceni, ker tudi hrvati hodijo zase švercat, stisnjeno mestece v objemu Hrvaške.

Sem se peljal čez, gledal dol, v glavnem zidajo vse v nadstropja, ker majo mal morja. Zna biti zanimivo.

Probi pa boš vidla.

Hja grem probat ja, saj probati ni greh pravijo:)

Draga Meli!
Pred 1 tednom sem bila v Neumu. 1 uro, ker več nisem vzdržala. Full svinjarija, umazano morje, SAMI BOSANCI (pa nima nič proti njim, ampak full prevladujejo!), ker drugih turistov tam sploh ni, stari Golfi 2-ke in stari Mercedezi. Štacune ciganske… Ne vem, kaj naj ti rečem, ampak, jaz tam ne bi niti v sanjah dopustovala. Morja je malo in še ta res umazan. Če se ti bo tam uspelo imeti lepo, napiši!
Če pa imaš možnost, zadevo skenslaj!

Mater, tile Bosanci si pa res privoščijo, ne? Kar celo Bosno bi zasedli, pa to ni res! Si že pomislila, da bi se držala domačega dvorišča? Očitno bi ti to prihranilo marsikateri šok.

Vsak ima pravico do svojega mnenja. Si že bila v Neumu?

če je v bosni hvala bogu da so sami bosanci, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close