Netflix, Apple Tv+, Amazon, HBO Go…
V dobi poplav filmov, serij je vse več ponudnikov z lastno produkcijo, kot so HBO Go, Netflix, Disney +, Amazon Prime video, Apple TV+, naš Voyo in še kar nekaj jih je.
Opažam pa, da ni nekih pametnih informacij kako najbolje dostopati do teh ponudnikov, kakšne so zahteve, ali ima kateri od operaterjev ekskluzivno pravico ipd.
No, sam nameravam kupiti Apple TV 4K. Torej TV komunikator (box), ki ga enostavno priključiš na TV. Kolega ga sedaj ima en čas, pravi, da je super, kupil pa ga je zaradi Apple TV+, da lahko gleda njihove vsebine, torej najnovejše filme, serije ipd. Ker je njegova izkušnja dobra, bom tudi sam kupil box.
Ampak mene ne zanima samo Apple TV+, zanima me tudi Prime video (Amazon), ki si ga lahko naložiš na tale box. Vprašanje je sledeče. Vidim, da ima Amazon Prime video v ponudbi A1. Ali so oni ekskluzivni ponudnik za Slovenijo? Bi deloval Amazon Prime video brez A1 in njihovega Xplore TV, torej zgolj na Apple TV 4K boxu?
Kako je pri vas to urejeno, ki plačujete za te ponudnike, katere predlagate, kateri imajo podnapise, kateri ne?
Apple TV+ ima za vse vsebine slovenske podnapise, kar je super. Amazon prime video berem, da nima za vse, pa me zanima kakšen je približno odstotek, oziroma kje so ponavadi pri njih podnapisi, pri serijah, filmih,…?
Netflix ne ponuja podnapisov, kar je škoda. Kako pa je kaj z Disney +, se kaj šušlja, kdaj bo na voljo v Sloveniji?
Lp
P. S. Kodi in piratske vsebine me ne zanimajo
podnapisi, 25.07.2021 ob 22:35
Od kdaj ima Apple tv podnapise?
Nobena platforma nima pravic za vse možne serije. Poglej kaj želiš gledati in kateri ponudnik ima. Naročnina je direktno pri ponudniku in ne rabiš vmesnikov kot je A1-preveri le če nima a1 ceneje kot ponudnik, preveri tudi a1 kaj vse dobiš za ta denar.
Seveda so slo podnapisi na apple TV,(ne pri vseh filmih).., prime pa ima hrvaške podnapise pri vseh 2021 filmih..
Netflix ima za vse serije in filme podnapise. Razen, če je kaj drugače na Apple TV-ju, kar močno dvomim. Imaš tudi opcijo sinhronizacije za novejše izdaje. Mi imamo doma samo Netflix in si pomagamo s downloadi, če bi kaj nujno pogledali in je čisto dovolj. Sicer je v Sloveniji izbira serij in filmov slabša v primerjavi z drugimi državami, ampak se da preživeti.
Forum je zaprt za komentiranje.