Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nesrečna zaradi praznega modrčka

Nesrečna zaradi praznega modrčka

Kmalu bom dopolnila 19 let in imam trenutno fanta, vendar še ne resnega, saj se še nekoliko spoznavama, imela pa sva že spolne odnose. Vedno pa sem imela težave s tem, da mi je bilo nelagodno se kazati v modrčku, še manj pa brez njega, saj imam tako majhne prsi, da si jih ne želim pokazati nikomur. Nosim podložene modrčke in ta fant me je zdaj videl brez njega. Razlika je zelo očitna. Videla sem razočaranje v njegovem pogledu, ki je videl, da je praktično prazen. Velikokrat sem se tudi prejokala, saj so me v preteklosti večkrat že zbadali, imela sem tudi takšne prijateljice, ki so vedno imele večje in mi je bilo zaradi tega še bolj nelagodno. Z nikomer o tem nimam govoriti. Za operacijo nimam denarja niti ne vem, če si je želim.

Ne obremenjuj se zaradi prsi. Tudi majhne so lepe. Fant pa te ni vreden če kaže razočaranje. Najbrž pa imaš lepo vitko postavo, ki jo tiste joškaste nimajo. Pri teh letih ne kompliciraj

Mona, koga brigajo tvoje prsi.

Tudi jaz imam majhne, da me posljejo na otroski oddelek. A moj dragi jih obožuje, tako da se ne obremenjuj ali primerjaj z drugimi..lahko spiš na trebuhu, lahko hodiš hitro, laufaš…tudi iz mene so se norčevale sošolke, a sem še vseeno imela simpatije pri sošolcih..ni vse v joških. Bodi to, kar si. Ko boš sprejela sebe, te bodo tudi drugi. Vse dobro…

Vsaka postava je lepa. Nekomu boš popolna, točno takšna kot si in te ne bi menjal za noben par jošk ali riti. Investiraj v svoje znanje, izkušnje, doživetja, razširi si obzorja, beri in se vsestransko razvijaj. V pravem krogu ljudi je zunanjost popolnoma nepomembna.

Operacije so za nujne primere, vse ostalo je uničevanje telesa po nepotrebnem. Vsaka, čisto vsaka pusti trajne posledice na telesu, ki te bodo kasneje koštale zdravja in jih boš obžalovala. Pamet v glavo punca. Si popolna točno takšna kot si. Najdi si le takega, ki bo vate gledal kot gleda umetnino. 😉

Moj se me ne more nasititi nikoli, pa sva že več kot dve desetletji skupaj. Obožuje vsak cm mojega telesa, pa sem bila vse že – od xxs, do xxl, pa vse vmes. Pravemu boš vedno všeč in te ne bo nikoli želel spremeniti.

z neresnim fantom nikoli ne spi. v tem času vidiš ali mu je do tebe ali do globine tvoje košarice.

aja, pa tile na monu znajo dostkrat lagat, da košarica ni pomembna, potem pa so ravno taki ven vabile joškarce in na netu drkajo za joškatimi net droljami. Tko se sami izdajo da so obični lažnivci, tko da z rezervo vzemi kar ti monovci pišejo o joškah. raje opazuj kako se obnašajo.

Izmišljena. Kaki tip to spisal.

Čeprav itak, da imate majhe in tut majhni obstajajo.

In sedaj vprašanje zate.

Si za kompromis, da ti imaš majhne in on te bi rad imel s majhnimi in ti ga oboževala z majhnim.

Se mi zdi, da bo zanimiv odgovor

Moja hči pravi da ima pistacije ?. Malo me pozninjas nanjo, moja hči je tudi nesamozavestn.  Drugače pa malo se poredi, pa bodo večje. Če shujsas, je prva stvar da ti prsa pobere. Meni so prsa rasla tudi po 20 letu. Tako da ne obupaj.  Danes imam 85b košarico, glede na to da nosim konfekcijski številko s , sem zadovoljna.  Silikon pa ne dajaj v telo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 22.07.2024 ob 18:40

z neresnim fantom nikoli ne spi. v tem času vidiš ali mu je do tebe ali do globine tvoje košarice.

aja, pa tile na monu znajo dostkrat lagat, da košarica ni pomembna, potem pa so ravno taki ven vabile joškarce in na netu drkajo za joškatimi net droljami. Tko se sami izdajo da so obični lažnivci, tko da z rezervo vzemi kar ti monovci pišejo o joškah. raje opazuj kako se obnašajo.

Drži. Isto ko mone razlagajo kako so oh in sploh super so pa poden od podna tako po značaju, kot po obnašanju..

Ne poslušaj, opazuj dejanja, natanko tako kot je napisala zartroze.

Izmišljeno, 22.07.2024 ob 19:25

Izmišljena. Kaki tip to spisal.

Čeprav itak, da imate majhe in tut majhni obstajajo.

In sedaj vprašanje zate.

Si za kompromis, da ti imaš majhne in on te bi rad imel s majhnimi in ti ga oboževala z majhnim.

Se mi zdi, da bo zanimiv odgovor

velikost jošk ne moreš primerjati z velikostjo tiča. Če že želiš delati primerjavo, potem lahko primerjaš edino velikost vagine in velikost penisa, ker tu gre za intenzivnost občutenja z obeh strani. Če bi bil pomemben samo videz, potem me majhnost ne bi motila, vendar kot pravim, gre pri velikosti predvsem za inteziteto čutenja. In ja, imam majne joške in nikomur ne zamerim, če mu zaradi tega nisem všeč. Jebat ga, eni imajo pač radi velike in takim zagotovo nisem zanimiva. Briga me za to!!

Bodi vesela, da ti velika masa ne dela težav v obliki opletanja med gibanjem. Za ljubkovanje so itak le vršički privlačni. Pazi nanje, da ti jih kak kadilec s katranom ali čim drugim v slini ne spremeni v gojišče rakastih tvorb.

Brez veze se sekiraš moja ima večje pa bi sigurno zamenjala z tabo . Z večjimi je več težav kot z majnšimi sploh poleti vročina švic pa to tudi z modrci imajo ženske cele kolobocije . Kakšne so pač so gotovo so lepe samo zdrave naj bodo . Svakinja je vedno jamrala proti ženi , da ima majhne prsi , ko pa je rodila pa je imela mleka  za tri dojenčke . Male prsi ne pomenijo malo mleka , če  fant ni zadovoljen pa brco v rit . Najprej se moraš imeti sama rada potem te bodo imeli tudi drugi .

Ah ženske se preveč obremenjujemo s svojimi telesnimi značilnostmi.

Pri 19 ih sem imela mandarince. 75 A. Pa še štrlele so vsaka na svojo stran.

Pri 30ih po prvem porodu – so se napihnile -mleko in postale ogromne. Nato pa je ostalo pri 80 B.

Sedaj sem stara 40, težka 58 kg, visoka 165 cm in nosim 80 C. Precej velike so.

Anonimno282, 22.07.2024 ob 19:56

velikost jošk ne moreš primerjati z velikostjo tiča. Če že želiš delati primerjavo, potem lahko primerjaš edino velikost vagine in velikost penisa, ker tu gre za intenzivnost občutenja z obeh strani. Če bi bil pomemben samo videz, potem me majhnost ne bi motila, vendar kot pravim, gre pri velikosti predvsem za inteziteto čutenja. In ja, imam majne joške in nikomur ne zamerim, če mu zaradi tega nisem všeč. Jebat ga, eni imajo pač radi velike in takim zagotovo nisem zanimiva. Briga me za to!!

Seveda lahko primerjaš joške in tiča. Ne s tega vidika, kot opisuješ ti, lahko pa z drugega. To dvoje namreč daje pomembno noto samopodobi, koliko se bo ženska počutila ženstveno in koliko se bo moški počutil možatega. Nisem še slišala ženske, ki bi pojamrala zaradi velikosti nožnice. Ti si? Vsaka pojamra, da se ne počuti ženstveno zaradi velikosti jošk. To dvoje daje spoloma “točke” tako glede samopodobe,  kakor glede tega, kako nam je ena oseba telesno privlačna. Seveda je potem stvar okusa, kaksna velikost je komu všeč, ampak v osnovi je tako. Zato to dvoje komot lahko primerjaš.

Avtorica, ja, veliko je minusov, če imaš majhne. Sori. Vsaka lepše izgleda z večjimi (če govorimo o normalni velikosti, ne o enormnih vimah), kakor če je deska. A imaš tudi velik plus. Če si deska, se ti vsaj povesile ne bodo. Še vedno so lepši manjši joški kakor joški do tal. Zaradi tipa se pa ne sekiraj. Omeni možnost analnega seksa, pa bo tvoj do smrti in na joške še pomislil ne bo več.

O pa lahko, 23.07.2024 ob 02:05

Seveda lahko primerjaš joške in tiča. Ne s tega vidika, kot opisuješ ti, lahko pa z drugega. To dvoje namreč daje pomembno noto samopodobi, koliko se bo ženska počutila ženstveno in koliko se bo moški počutil možatega. Nisem še slišala ženske, ki bi pojamrala zaradi velikosti nožnice. Ti si? Vsaka pojamra, da se ne počuti ženstveno zaradi velikosti jošk. To dvoje daje spoloma “točke” tako glede samopodobe,  kakor glede tega, kako nam je ena oseba telesno privlačna. Seveda je potem stvar okusa, kaksna velikost je komu všeč, ampak v osnovi je tako. Zato to dvoje komot lahko primerjaš.

Avtorica, ja, veliko je minusov, če imaš majhne. Sori. Vsaka lepše izgleda z večjimi (če govorimo o normalni velikosti, ne o enormnih vimah), kakor če je deska. A imaš tudi velik plus. Če si deska, se ti vsaj povesile ne bodo. Še vedno so lepši manjši joški kakor joški do tal. Zaradi tipa se pa ne sekiraj. Omeni možnost analnega seksa, pa bo tvoj do smrti in na joške še pomislil ne bo več.

Moški se počuti bolj možatega, če ima njegova večje joške? Jezus Marija in njegovih dvanajst prijateljev z ribičije večje oslarije pa še ne. To mora bit pa idiot prve klase.

Najboljše so tiste, ki so pri roki.

19letna, 22.07.2024 ob 18:18

Kmalu bom dopolnila 19 let in imam trenutno fanta, vendar še ne resnega, saj se še nekoliko spoznavama, imela pa sva že spolne odnose. Vedno pa sem imela težave s tem, da mi je bilo nelagodno se kazati v modrčku, še manj pa brez njega, saj imam tako majhne prsi, da si jih ne želim pokazati nikomur. Nosim podložene modrčke in ta fant me je zdaj videl brez njega. Razlika je zelo očitna. Videla sem razočaranje v njegovem pogledu, ki je videl, da je praktično prazen. Velikokrat sem se tudi prejokala, saj so me v preteklosti večkrat že zbadali, imela sem tudi takšne prijateljice, ki so vedno imele večje in mi je bilo zaradi tega še bolj nelagodno. Z nikomer o tem nimam govoriti. Za operacijo nimam denarja niti ne vem, če si je želim.

Prazna je njegova glava, spodnja in zgornja.

bivsi wd40a, 23.07.2024 ob 05:45

Moški se počuti bolj možatega, če ima njegova večje joške? Jezus Marija in njegovih dvanajst prijateljev z ribičije večje oslarije pa še ne. To mora bit pa idiot prve klase.

Najboljše so tiste, ki so pri roki.

Verjetno je avtorica mislila možatost glede velikosti njegovega korenjaka. Ok, s tega vidika razumem, da zna vplivati na samopodobo moškega, kot tudi ženske glede velikosti prsi. Ampak na slabo samopodobo zna vplivati še tudi milijon drugih stvari, kot so postava, nos, strije, plešavost itd., da ne naštevam v nedogled in nimajo nobene veze s spolnimi organi. Ženskost/ moškost za moje pojme ne določa velikost spolnih organov ampak vse prej kaj drugega.

Za avtorico @o pa lahko bi pa samo tole rekla. Ja, še vedno sem mnenja, da velikosti jošk in tiča pač ne moreš primerjati. Velikost jošk nima veze s tem, ali tiča čutiš ali ne in dejansko vpliva na sam orgazem, medtem ko majne joške čutiš v vsakem primeru. Res pa še nisem slišala od nobene ženske, da bi se pritoževala glede velikosti nožnice, kar pa ne drži za moški spol. Ampak običajno je takrat problem velikost korenjaka, žal. Kot sem rekla, glede samega izgleda mi velikost penisa ni pomemna, če ga pa zaradi velikosti ne čutim mi pa predstavlja problem, ja.

Anonimno282, 23.07.2024 ob 06:46

Verjetno je avtorica mislila možatost glede velikosti njegovega korenjaka. Ok, s tega vidika razumem, da zna vplivati na samopodobo moškega, kot tudi ženske glede velikosti prsi. Ampak na slabo samopodobo zna vplivati še tudi milijon drugih stvari, kot so postava, nos, strije, plešavost itd., da ne naštevam v nedogled in nimajo nobene veze s spolnimi organi. Ženskost/ moškost za moje pojme ne določa velikost spolnih organov ampak vse prej kaj drugega.

Za avtorico @o pa lahko bi pa samo tole rekla. Ja, še vedno sem mnenja, da velikosti jošk in tiča pač ne moreš primerjati. Velikost jošk nima veze s tem, ali tiča čutiš ali ne in dejansko vpliva na sam orgazem, medtem ko majne joške čutiš v vsakem primeru. Res pa še nisem slišala od nobene ženske, da bi se pritoževala glede velikosti nožnice, kar pa ne drži za moški spol. Ampak običajno je takrat problem velikost korenjaka, žal. Kot sem rekla, glede samega izgleda mi velikost penisa ni pomemna, če ga pa zaradi velikosti ne čutim mi pa predstavlja problem, ja.

mi je en “ne” ušel… hotela sem napisati, da velikost jošk nima vpliva na doživetje orgazma, medtem ko velikost penisa ima. Evo, tako?

Uff sem mislila, da je z lune videt, da je to napisal en moten tip ojoj

Jaz pa nesrečna zaradi prepolnega modrca. In tako, vidiš, se na svetu vse izravna.

sej lepo, da jo tolažite,, samo pozabljate na pregovor, 100 ljudi 100 čudi.. Punca v modrc daje pač neke stvari, da se joški vidijo, ko je oblečena.. Ok., fant je šel čez to.., sexala sta.., se pa punca očitno boji…, da bo to poba motilo, če bosta ostala skup..

Punca more postekat samo to v življenju…, da je bolj važno to.., kako ženska stisne penis, ko je tip v njej, njeno dihanje, glas, vzdihljaji med sexom .., kot velikost jošk.  Tukej bejba naredi dr mr tipu..

Sicer sem pred 2 dnevi videl na plaži eno z res mejnimi joški ampak postava stani pani, ozek pas, božanski boki, ritka, lepa faca, lepe noge in sem si mislil, kdo to bejbo krese, je Boga za jajca prijel..

Aha… no to pa je razlika- če imaš premajhnega, ona od seksa ne bo imela kaj dosti. Dec pa ne rabi velikih jošk za mečkat da mu bo prišlo. Bistvo seksa je itak da ženski pride.:-D

Anonimno282, 23.07.2024 ob 06:49

mi je en “ne” ušel… hotela sem napisati, da velikost jošk nima vpliva na doživetje orgazma, medtem ko velikost penisa ima. Evo, tako?

Ja, tako.

No, 22.07.2024 ob 18:38

Vsaka postava je lepa. Nekomu boš popolna, točno takšna kot si in te ne bi menjal za noben par jošk ali riti. Investiraj v svoje znanje, izkušnje, doživetja, razširi si obzorja, beri in se vsestransko razvijaj. V pravem krogu ljudi je zunanjost popolnoma nepomembna.

Operacije so za nujne primere, vse ostalo je uničevanje telesa po nepotrebnem. Vsaka, čisto vsaka pusti trajne posledice na telesu, ki te bodo kasneje koštale zdravja in jih boš obžalovala. Pamet v glavo punca. Si popolna točno takšna kot si. Najdi si le takega, ki bo vate gledal kot gleda umetnino. 😉

Moj se me ne more nasititi nikoli, pa sva že več kot dve desetletji skupaj. Obožuje vsak cm mojega telesa, pa sem bila vse že – od xxs, do xxl, pa vse vmes. Pravemu boš vedno všeč in te ne bo nikoli želel spremeniti.

Kakšna srečnica si, da imaš moškega, ki te tako ljubi …

Upam, da si pri 19-ih že ugotovila, da drugih spreminjati se NE DA. Torej, če tvojemu se0danjemu fantu ni všeč tvoja postava, naj postane bivši fant in si poišči novega. Fantov na tem svetu je kot listja in trave. In ne boš verjela, so tudi taki, ki imajo radi bolj “petit” postavo.

jaz se pogosto hecam, da sem A-, ker imam tudi bolj skromno vse skupaj, pa imam moža že 20 let, ki me ima rad in se imava lepo skupaj.

Kar se pa modrčkov tiče – ti priporočam, da ne nosiš podloženih, nosi normalne, brez ekstra blazinic in bodi ponosna na to kakršna si.

S časom pa tudi ugotoviš, da ni vse v estetiki – jaz še zdaj, pri 40-ih, lahko tečem, skačem, prsi (čeprav majhne) pa so kljub porodoma še na svojem mestu. Sčasoma ugotoviš, da so manjše prsi prej blagoslov kot prekletstvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close