Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nesramen partner

Nesramen partner

Imam hčerko ,ki bo počasi dopolnila 18 let.Spoznala je fanta,ki je leto dni mlajši.Mož je njen očim in bi rad samo komandiral kaj lahko in kaj ne.Nebi smela ven lot 3 uri ne sme imeti tega fanta.Pravi ji ga ga bo če ga vidi na gobec in stolkel obnašanje na nuli.Nevem,kaj naj storim saj nima pravice govoriti in groziti sploh pa otroku.Če on v življenju ni mel ljubezni od svoje mame mu nisem jaz kriva in da ga je zapustila.Jaz bom otroka vedno zaščitila in naj reče kaj če.On kot očim nima obnašanja spoštovsnja tud do mene ne.Če bi bil mož bi svojo žensko objel,poljubil kaj sele sex.Tega že pet let ni.Če mu omeniš,da se ne obnaša kot mož reče sex ni vse. Jaz pa mislim če 5 let nič sex ,da mora iti malo na nek posvet da mu poveju da zakon propadne samo zaradi tega.Pol pa govori kako si tečna itd.Kako naj nebi človek bil živčen ,če ti komandira otroka grozi da bo njenega fanta razbil in da ga nikoli ne bo sprejel.To pomeni,če se bo hčerka kdaj odselila z tem fantom nebo smela z njim fomov če ga ne sprejme.Gorje mu te se mu piše huda ura.Samo ločitev in odhod.Naj se tega zaveda ,da ogroža hčer psihično in fizično uničuje.Zato me zanima ,kje najt za takefa pomoč pri kakem svetovalcu,da se mu vbije v glavo kaj je zakon kaj je kot očim.

Ne vem,kaj sploh delaš z njim.

Ni sprejel tebe….hčere še manj.

Partnerja ne bo nobeden spremenil.

Ločitev in odhod -edino zdravilo!

Ja saj bi samo zaenkrat imam zaradi njega velike kredite in stroske ko bom malo iz pufov in ko konca solo grem takoj.

Ta tvoj sonček nima vse pošlihtano, kje si videla osemnajstletnico s šestnajstletnikom, jaz tega še nisem videl , normalno bi bilo 19, 20, 21, ne pa 16.

Torej vama nekaj manjka ne descu.

Ne govorita s hcero pred njem o fantu.

Ker se ocima ne da spremenit,ker ima motnje,to se vidi ce ne sexa.in da se obnasa prostasko. Plus tega misli da dela prav, ker gleda filme,kjer se ocetje pizdijo nad fanti. Zdej pa se tvoj misli.da se tk reagira.

Lepo brez slabe vesti Se mu zlazta da jo je fant pustil.

Cimmanj stvari naj ve.

Hceri daj vedet, da bosta sli takoj ko si financno opomores. Da bo imela nekaj zarad cesar se bo veselila.

Ti pa mej v glavi samo to, da poskrbis da bo doma mir. Ne kregaj se, ne nori.

V hisi mora bit cimvec miru,zarad otroka.

Premisljena bodi.

Kje si nasla takega primitivca.   Hcer ti tega ne bo oprostila.

Imata leto dni razlike on bo 17 hči pa bo 18

Tale očim oz. mož je TUJEGA otroka – tvojo  hči več let vzgajal in vaju (tebe in tvojega otroka) finančno podpiral. Torej sta obe lagodno živeli na njegov račun, sklepam, da v njegovi hiši … zdaj pa ta človek ne sme reči niti besede …. ker je otrok samo tvoj, a ne?

Pisda, ste ene ženske pokvarjene preračunljivke. In ti boš šla od njega, ko si boš finančno opomogla?

Stara zgo**** sponzoruša in nič več!

Kje je in kaj je pravi na vse to biološki oče tvoje hčere?

Naj gre hči k njemu, pa bo imela mir. Hči je dovolj stara, da se osamosvoji, če ji je tako grozno pod tujo streho.

Ne bi tako napadalno reagirala, a poznam zelo podoben primer, kjer se je človek razdajal za ženo in NJENEGA otroka … na koncu, pa ni bil nič vreden. Kvazi žena pa je naokoli lagala kako grozen je do nje in njenega otroka … same laži, ker se ga je želela znebiti.

Yeri…

Čestitke za izbor…

Podpiram ga jaz že vsa leta nikoli nima denarja zapravi vsak zadnji cent.Če nebi imel mene bi bil sedaj brez vsega.

Predlagam nov način sklanjanja samostalnika HČI:

1. hčer

2. hčer

3. hčer

4. hčer

5.  pri hči

6. Z hčero

Ne razumem kako, da avtorici ni jasno, da je njen partner tipični slovenski gej. Seksa ne z njo in ima zato pripravljen izgovor, da seks ni vse. Je zafustriran, ker je ni izživel svojih potreb v spolnem živlenju in je zato agresiven in bi rad folk pretepal.

A je kaj bolj gejevskega od tega?

Pogosto je pri prikritih gejih in biseksualcih, da so napeti in probleme rešujejo na cesti. Da grejo ven pit in se sprejo in koga razbijejo.

Avtorici svetujem naj ga ne sprašuje, če je gej ker jo bo razbil.

Razloži ti nam točno, zakaj ne moreš pri priči zaključiti tega odnosa? Če on nima nikoli denarja – zakaj si ti odvisna od tega, da ostajaš z njim? Ali ga ne moreš odslovili enostavno? Je fizično nasilen tudi sicer? Sta se zapufala skupaj za kredite?

Nisi dovolj jasno pojasnila, kakšno situacijo imaš.

Za hčerko je najbolje, da se takoj ločiš od tega človeka.

Sploh ne razmišljaj o prihodnosti z njim, niti o kratkoročni, kaj šele o dolgoročni.  Človek je resno moten, ti pa zacenjaj zbirati zaveznike in moči, da ga čim prej odpikas za vedno.

Nikakor pa mu ne dokazuj z nekimi strokovnjaki, da je moten. To že sama veš.

In potrudi se pisati v knjižni slovenščini ali v njenem približku, ker je nemogoče brati tvoj post v tej izdaji.

Dosti modrosti, spretnosti in sreče ti želim, saj si v zelo nezavidljivem položaju.

Ja pufi so nastali ko sva začela živeti vkup.Vzela kredit ,da sem kupila od pohištvs pralnega stroja,sušilca itd vse opremila .Zato so pufi.

Nikoli ni dal nic polek jaz sem ga ze od vsega zacetka podpirala z denarjem vse rihtala sam ne zna nic.Ce nebi imel mene bi ostal pijanec in brez vsega.Bil bi nula tako kot je bil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close