Nesamske ženske višji in nižje lige
Ok, dobro da vem, da ti ga ne bom ukradla :)[/quote]Jep, je velika razlika med gladko kožo in pragozdom :))))[/quote]Seveda je sploh, če ne veš koga si povabila na popotovanje ali Tarzana al Salome…… :))))
ps
Če prav razumem je Margot višja liga, ko leži? :))
Jep, je velika razlika med gladko kožo in pragozdom :))))[/quote]Seveda je sploh, če ne veš koga si povabila na popotovanje ali Tarzana al Salome…… :))))
[/quote]
Zakaj pa ne bi vedela, koga kam vabim?? Take naivnosti si ne privoščim 😛
Koliko se spomnim, Tarzan ni bil videti ravno poraščen, bi kar bil sprejemljiv :))
Seveda je sploh, če ne veš koga si povabila na popotovanje ali Tarzana al Salome…… :))))
[/quote]Zakaj pa ne bi vedela, koga kam vabim?? Take naivnosti si ne privoščim 😛
Koliko se spomnim, Tarzan ni bil videti ravno poraščen, bi kar bil sprejemljiv :))
http://www.youtube.com/watch?v=NjUrrLUTHcQ%5B/quote%5DMogoče res ni bil se je pa znašel v vsaki đungli… 😉
Ps
Margot jst tut ne vem od kod je ta pragozd privlekla Z_S (mogoče iz sosednje teme), je pa navdušujoče malo bujne vegetacije v temi….. kot fikus v direktorjevi pisarni…. :))))
Meni nekaj manjka…en post al kako? Kaj je z gladko kožo in pragozdom?[/quote]
Ah nič, ti ne manjka – sem zabluzila, ker sem nameravala podati post glede poraščenosti v drugi temi, a me žal zaneslo :))))))
Sem dokaz, da mi multitasking ne gre….nekaj prevajam in vmes občasno sem poškilim pa vidim da sem res sproducirala neumnosti…lahko se priklonim mojemu vzdevku 😛
Forum je zaprt za komentiranje.