Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nesamske ženske višji in nižje lige

Nesamske ženske višji in nižje lige

Damn! I’m so good in bed. I can sleep for hours :))[/quote]

Blagor tebi, jaz sem pokonci že od zgodaj zjutraj. Sem pa čisto poštimala svojega jeklenega konjička. :))[/quote]

Kaj češ…sem bila tako zmatrana od dopusta :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Damn! I’m so good in bed. I can sleep for hours :))[/quote]

Ideja za podpis :))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

[/quote]Aleksandra ti bi bila že navrst pa se nam zadnje cajte nekaj izmikaš…. 😉 :)))[/quote]

se rehabilitiram :))

in živim svoj ice age brez tehnike 🙂

To JE drugod moj podpis, samo se tukaj nisem s tem ubadala. :)))

Ok, dobro da vem, da ti ga ne bom ukradla 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ok, dobro da vem, da ti ga ne bom ukradla :)[/quote]

Jep, je velika razlika med gladko kožo in pragozdom :))))

Ok, dobro da vem, da ti ga ne bom ukradla :)[/quote]Jep, je velika razlika med gladko kožo in pragozdom :))))[/quote]Seveda je sploh, če ne veš koga si povabila na popotovanje ali Tarzana al Salome…… :))))

ps
Če prav razumem je Margot višja liga, ko leži? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jep, je velika razlika med gladko kožo in pragozdom :))))[/quote]Seveda je sploh, če ne veš koga si povabila na popotovanje ali Tarzana al Salome…… :))))
[/quote]

Zakaj pa ne bi vedela, koga kam vabim?? Take naivnosti si ne privoščim 😛

Koliko se spomnim, Tarzan ni bil videti ravno poraščen, bi kar bil sprejemljiv :))

http://www.youtube.com/watch?v=NjUrrLUTHcQ

Meni nekaj manjka…en post al kako? Kaj je z gladko kožo in pragozdom?

Seveda je sploh, če ne veš koga si povabila na popotovanje ali Tarzana al Salome…… :))))
[/quote]Zakaj pa ne bi vedela, koga kam vabim?? Take naivnosti si ne privoščim 😛

Koliko se spomnim, Tarzan ni bil videti ravno poraščen, bi kar bil sprejemljiv :))

http://www.youtube.com/watch?v=NjUrrLUTHcQ%5B/quote%5DMogoče res ni bil se je pa znašel v vsaki đungli… 😉

Ps
Margot jst tut ne vem od kod je ta pragozd privlekla Z_S (mogoče iz sosednje teme), je pa navdušujoče malo bujne vegetacije v temi….. kot fikus v direktorjevi pisarni…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Okay, sem mislila, da gre spet za eno vrsto telepatije in mi želi na ta način nekaj sporočiti. Khm…sem šla takoj preveriti situacijo. Ampak dobro, ona je itaq zmedena, na kaj pa ti namiguješ v spodaj navedenem vprašanju? :)))

[/quote]Jaz sem samo “prevedel” tvoj stavek:
Damn! I’m so good in bed. I can sleep for hours :))

A sem kaj zgrešil? :)))))

Meni nekaj manjka…en post al kako? Kaj je z gladko kožo in pragozdom?[/quote]

Ah nič, ti ne manjka – sem zabluzila, ker sem nameravala podati post glede poraščenosti v drugi temi, a me žal zaneslo :))))))

Sem dokaz, da mi multitasking ne gre….nekaj prevajam in vmes občasno sem poškilim pa vidim da sem res sproducirala neumnosti…lahko se priklonim mojemu vzdevku 😛

Ne vem kam spaadam, v katero ligo. Kaki so kriteriji za eno in drugo ligo?

Sem prepričana, da spadam v višjo ligo. Sej ne bo noben preverjal, ne:-)

Kaka so pa merila, da spadaš v eno ali drugo ligo?

stati sama, ko si sama
da se zna “nesti”

take … enostavne stvari, ki osebo naredijo Človeka ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close