nero start smart7, nekaj ne vem…
Uporabila sem tule iskalnik in si prebrala vse o Neru, Imam novi dvd pekač, ta program in sedaj sem najprej želela iz računalnika kopirati na cd slike iz računalnika, bolj sem gledala, manj vem kako je treba.
Nato sem sledila navodilom v iskanju, ko ste opisovali, kako se kopira 1 cd in sem sla lepo po korakih: vstavila cd, nato odprla nera in dala zgoraj na cd in nato sla v opcije kopiraj cd in nato se vse konca, ker se odpre ena stran select source and destination, nato zelim to urediti in grem pod source drive: tu je le ta moznost, ki je napisana, torej jo pustim, nato takoj pod njo je moznost: destination drive: tu sta dve moznosti in dam enako kot zgoraj, kajti ce dam drugo, se spodaj izbrise vse, torej mora biti enako kot zgoraj. Ampak kako pa zdaj naprej, kajti znakec spodaj desno, kjer pise copy ne reagira, svetel je, pritiskam nanj in ni nic.
Kaj se dogaja, mislim, da je nekaj narobe z dvd, kajti dati bi morala le se na kopiranje in to bi moralo delati… kajne??
Prosim lepo, če mi nekdo še na kratko in po domače napiše, kako naj iz datoteke moji dokumenti, kjer imam shranjene slike, ali ostale dokumente, ki jih želim dati na cd…precej jih je, le te zapecem na cd.
Hvala za pomoč in imejte lep dan!
Hmmmm…draga Jaz 🙂
v Nero-nu je za kopiranje CD/DVD-jev namenjeno kopiranje CD/DVD-jev, se pravi, da daš poln CD/DVD v DVD enoto in potem kopira tisto, kar je na CD/DVD- ju posneto in ne tisto, kar je na računalniku…
Torej…če želiš kaj posneti iz samega računalnika, možnost “kopiraj” ni prava…
V “Nero start smart” imaš na vrhu take ikonice…tam gor se postaviš na prvo ali drugo ikonico (priljubljene ali pa podatki)..tam izbereš možnost “naredi podatkovni CD/DVD (odvisno, kam želiš posneti podatke))…zatem se ti odpre novo okence, kamor postaviš vse, kar želiš posneti (pazi le, da ne preseže meje kapacitete CD/DVD-ja)…
Potem pa daš tam možnost add oz. dodaj…in označiš, kar želiš posneti na CD/DVD…
Druga, meni ljubša, možnost pa je…da isto narediš vse…le da namesto “add” enostavno poleg Nero-ta odpreš še mapo, ki jo želiš posneti na CD/DVD in jo preneseš v okence Nera…
Potem pa daš next oz. naprej (kjer imaš še nekaj možnosti…pa saj tam se boš nekak znašla ;)) in burn…in to je to…
Želim ti veliko posnetih CD/DVD-jev 😉
Lp,
Innocence
Forum je zaprt za komentiranje.