nerezine-lopari
Mi smo bili lansko leto z 1 leto starim otrokom. V Loparih je kamp in tudi naselje aparmajev. Mi smo bili v kampu in sicer v kontejnerju. Sam kamp ni prevec urejen (nima veliko sanitarij, mislim da so samo ene centralne, sicer je pa precej velik), vaenar pa je lep kamp , ki ima veliko sence, guzve pa vsaj junija ni bilo nobene. V kampu je ena trgovina, ki ima bolj osnovne stvari, sadje in zelenjavo pa tako-tako kot kaksen dan. So pa Nerezine blizu in se zapljes vsak 3 dan tja da nabavis.
Plaza je za otroke zelo v redu. So kamencki (navozeni od nekod), voda je dokaj plitka na zacetku, je tudi nekaj sence na plazi. Del plaze je s kamencki, del plaze je travnat. Obstajajo tudi igrala. Takrat ko smo bili mi tam, so bile vecinoma same druzine z predsolskimi otroki.
Ni pa nobene zabave ali kaksne terase z muziko. Sprehajat se da po kampu, medtem ko v Nerezine ne mores pes (ob obali se ne da), ob cesti pa ni plocnika), ceprav ni dalec.
Nam je bilo vsec, ker imamo radi mir. Smo se pa zvecer zapeljali do Nerezin ali Osorja, pa parkrat smo sli tudi na druge plaze po Losinju.
Ce te se kaj zanima pa vprasaj.
žIVJO!
Mi hodimo že kar nekaj časa na Lošinj že kot otrok smo 11 let zaporedoma hodili tja.Sedaj pa tudi z možem in lani smo bili prvič tudi trije:)) bilo je super plaža, senca , sonce zabava , mir .Res kar želiš! Samo mi hodimo v naselje Bučanje (Nerezine) Loparji se mi zdijo neurejeni vsaj zame. Zapuščeni! Jaz ti osebno svetujem Bučanje je vseeno lepše urejeno naselje
Naša družina je bila pred tremi leti, ko je naša tamanjša imela 11 mesecev. Nikomur v naši družini tam ni bilo všeč. Bili smo v apartmajih. Voda ni preveč čista, tako da smo vsi dobili izpuščaje in smo se potem hodili kopat drugam. Trgovina majhna slabo založena. Zvečer dolgčas. Na sprehod z vozičkom ne moreš skoraj nikamor. Enkrat smo šli v Osor, pa je po cesti z vozičkom kar nevarno.
Mi smo bili v Telekomovem apartmaju v Bučanjih, če gre slučajno za isto firmo ti lahko damo informacijo iz prve roke. Bili smo lansko leto septembra.
Kar zadovoljni z hiško, za sprehajat kar dosti ter kokr vem je poleti skoraj vsak dan glasba v živo, vsaj pred leti je še bila, septembra je bilo naselje že čisto prazno, mrtvo…
Mogoče manjka kakšna večja, bolj založena trgovina, se mi zdi zelo zanimiva lokacija za mlade družine.
lp, Zoran
Hmmm! A ste bili v Bučanju ali v Loparjih?
Aha pa še odgovor za tiste ,ki sprašujete kako lahko pridete do hiške Bučanju če ne morete priti preko kakšne firme. Pokličite kar v recepcijo POČITNIŠKEGA NASELJA KRŠKO( če kdo želi lahko poiščem številko) in preko njih rezervirate.Je pa ta varjanta dosti dražja. Tak da je bolje iti preko kakšne firme, če je le možjeker je več kot pol cenejše.
Zoran, hvala, ja v Telekomov apartma gremo(če dobimo), sem pozabila včeraj napisat. ME pa zanima še par stvari, če lahko podaš inf. In sicer kakšna je plaža, koliko je do mesta, se da peš it kam? Kakšen pa ja apartma, je lepo urejen, čist. Kako je z restavracijami, se da kaj dobrega pojest?
Pozaš še kako drugo telekomovo kapaciteto, mi smo se prijavili tudi v Maredo, pa pojma nimamo kako je tam, samo blizu je pa kar?
Hvala za vse inf. in lep dan ti želim.
LPT
Forum je zaprt za komentiranje.