Nerezine – Bučanje
Bila ze nekajkrat v bucanjih, moji grejo tja vsako leto.
Meni je pa tam tako dolgocasno. Ce si clovek, ki ti ni panike cel dan prelezat na plazi, je ok. Ali pa ce si clovek, ki rad hodi v hribe ali raziskuje otok, potem ene take pocitnice niso kaj hudega.
Jaz sem oba otoka prekruzala po dolgem in pocez (Cres in Losinj), ker mi ni za lezat na plazi. Hiske tam so tako tako; odvisno od koga so. Eni imajo lepo zrihtane, eni pa pac ne. V Nerezinah se ne dogaja nic, mislim, da je bila takrat ena gostilna odprta. Tam je se kamp in to je to. In polna plaza slovencev – tam pa ni miru, razen ce gres v posezoni.
Saj pravim, odvisno kaj ti pase. Da bi vsako leto hodila tja – ni sans. Po dveh dneh ze ne vem vec kaj naj pocnem. Vsak vecer na sprehod v Nerezine???
Kaj vem, meni to niso pocitnice. Morda sem malo prevec razvajena; videla sem kar nekaj razlicnih pocitnickih destinacij po svetu, pa potem na vse skupaj malo drugace gledas.
Ker pa sprasujete za mnenja, sem pac povedala svojega. Aja in nasi grejo letos spet 🙂 Nasa druzinica pa na avion in……..juhu, tudi mi se ze veselimo, tako kot vi za Bucanje!
no pa še eno mnenje od ateja, ki je prekrižaril pol sveta in videl tudi najlepše plaže sveta.
že kot otrok sem rad hodil v bučanje s starši preko maminega podjetja. ko sem odraščal sem prekinil tradicijo za nekaj let in s prjatli lumpal po istri in dalmaciji in jo prekrižaril po dolgem in počez. ko sem našel resno punco sva prekrižarila svet in obiskala prav vse kontinente in najbolj popularne (ne tudi nujno najlepše) plaže sveta ter nekakrat šla tudi v bučanje. punca se je zaljubila v to naselje in sanjala, da bo nekoč ena izmed hišk najina. tudi mene se je nostalgija lotevala vsevečkrat. ko sva dobila prvega otroka in tri leta stresno pričakovala vsako poletje dopust na novi destinaciji je postala hiška v bučanju tudi moja želja. med drugo nosečnostjo je postala resničnost in za našo družino neprecenljiva. ne samo zaradi otrok, ampak svoj mir tam najdeva tudi midva. kar ne pomeni, da se nam vsako leto ne zalušta en teden vodnih parkov po kakšnem krajšem letu med pticami. vendar slednjega ne čakamo tako nestrpno, kot začetka sezone in vsakodnevnih sprehodov do zdaj že osmih (hohoho!!) gostiln v nerezinah, ki so vsako leto lepše..
Forum je zaprt za komentiranje.