Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nerezine Bučanje

Nerezine Bučanje

Imam dvojčke-fantka in punčko, stara 2 leti. Lani smo bili v tem naselju in je bilo zelo uredu. Hotel za nas odpade. Letos pa smo bili prepozni in je bilo ze vse polno. Ima kdo mogoče kaksne informacije, kam naj se oglasim, da bi zvedela če je še kaj prostora, saj kakor vem imajo te hiške različne lastnike(firme)?

Najbolje, da pokličeš kar počitniško skupnost ( recepcijo ) v Bučanjah in verjetno, ti bodo znali kaj več povedati.
Vem, da imajo seznam firm, ki kar preko recepcije oddajo termine prostih hišk in kdaj jih lahko najameš.

Tjasa

Imas mogoče kakšno tel.st. ali kam naj pogledam z št?

recepcija: 00 385 51 237 138

kaj je za vas v redu ?

navite sezonske cene od 30 evro za sobo in od 50 evrov za apartma na dan ?
verjamem da je lošinj z klimo primeren za dopust , a hrvaški nacionalizem ?
saj veste tisto :

DOBROOTIŠLI

WELKOME TO CROATIA , AKO STE SLOVENCI NE ZALITE SE !

Alergijo dobim na slovenski nacionalizem….Pustite ljudem, da gredo na dopust kamor komu paše…In vsi, ki toliko govorite o hrvaškem nacionalizmu ste tudi sami nacionalisti.In potem seveda prihaja do trenj.Še nikoli imela problemov, pa sem čistokrvna Slovenka.LP!

Sm klicala pa so rekli naj se kar direkt na firme obrnem, da bojo oni najbolje vedeli. Jaz pa niti nimam pojma katere firme vse imajo tam hiske. Bomo poskusili se kje drugje. Hvala vseeno.

problem so cene , ne nacionalizem. poskušajte zdaj dobiti sobo za 20 evrov na hrvaškem , kolikor je v mojem turističnem kraju !

zanimajo me mercatorjeve hiške,kako so opremljene in če so blizu plaže?tja grem namreč prvič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close