Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nerešen primer – Jure Plevnik Golob

Nerešen primer – Jure Plevnik Golob

Sedaj sem iskala en članek v časopisu in slučajno naletela na članek, ko je “izginil” Jure Plevnik Golob.

Mogoče kdo ve, če se ta primer še kaj preiskuje ali je že končan?

Dokler ne najdejo Jureta ali njegovih posmrtnih ostankov, primera ne sme biti konec. Koliko je pa postopek še aktiven, je seveda vprašanje. Je pa mama zelo “sitna” in dvomim, da bo pustila, da zadeva ponikne v pozabo. Občudovanja vredna je.

Parkrat sem videla njegovo mamo, ko je bila gostja v kakšni oddaji in sem tudi jaz rekla samo – kapo dol!

Vem, da je razlagala, da so pri nekem “prijatelju” našli Juretov gsm oz. sim kartico in ta fant se je odločil za molk. Pa sem se spraševala, če res ne moreš od nekoga zahtevati, da pove kaj več – ker očitno ve…

Upam, da bo čim manj podobnih (žalostnih) zgodb!

mislim, da se nobena mama kar ne bi mogla sprijazit z usodo brez dokazov!!! je pa grozna zgodba, sem jo spremljala in se je še zelo spomnim. neverjetno, da ne morejo razrešit primera, da tista mulca, ki sta bila z njim, ne spregovorita, da lažeta … ampak jim nič ne morejo, a ni žalostno? vesta in ne povesta. tudi njima s takim bremenom na vesti ne bo lahko v življenju in enkrat bo prišel dan, ko bosta morala z besedo na dan. upam.

Saj to – a jim res nič ne moreš? Ker jaz bi pričakovala, da nekoga, ki je sumljiv temeljito zaslišijo, detektorji laži…

Tudi jaz sem spremljala to zgodbo, občudovala mamo – kako je pogumna in se bori, čeprav se drugi že obupali nad primerom, da se bo kdaj rešil.

Se strinjam, težko je živeti s takim bremenom in upam, da se enkrat tudi ta zgodba razplete!

Lp

Otrokove oz. človekove pravice … ne, nič jim ne moreš. Jaz bi se verjetno še težko zadržala, da ne bi ta dva mulca .. da ne rečem kaj. Kot mama ti izguba otroka pomeni izguba sveta in ti je po mojem vseeno, kaj se še zgodi, ker se ti hujše itak ne more.
se je pa šušljalo, pa po mojem so to le zlobni jeziki, da sta bila jre in mama v navezi oz. da mama ve, da je jure živ nekje na drugem koncu sveta itd. … da se je umaknil zaradi nekih nelegalnih poslov …

Jaz pa fanta, ki je bil zadnji z Juretom, poznam in nimam občutka, da bi imel kaj na vesti … Kaj pa vem …

Glej, če bi imel čisto vest, bi pomagal mami, ji vse povedal do potankosti … in nikakor ne molčal in ne vem kake scene bi jim delal.

Ne moreš tako “nimam občutka” – jaz tudi poznam enga pedofila, ko nikakor nisem mela občutka, da bi komu kdaj kaj žalostnega storil. Pa poznam ljudi na visokih položajih, ki so “zgledni” očetje/mame, v resnici pa ljubimkajo naokoli.
Ni to isto, vem, ampak ne moreš ti sklepat po videzu ali bežnem poznanstvu.

Ja in kaj če noče govoriti ? To so dogaja vseskozi, pejte enkrat na sodišče. A mislite, da “sumljive” osebe pojejo kot kanarčki ? Malo morgen. Se je pa skozi desetletja in stoletja v pravu razčistilo, da je molk dovoljena strategija. Je pa običajno res, da molk naredi več škode kot koristi, ampak da bi sedaj molk prepovedali oz. kaznovali z zaporom, se mi ne zdi primerno.

Ja, res žalostna zgodba.
Se spomnim kakšni dve leti nazaj, ko so nekje v enem gozdu tam v njihovem koncu našli eno človeško okostje in so seveda najprej pomislili na Jureta. In potem je mama razlagala, kako jo je stiskalo pri srcu, ob misli, da bi to lahko bil njen sin. Na koncu, ko se je izkazalo, da ne gre za njenega sina, je bila pa razočarana, žalostna in jezna, ker to ni bil Jure. :((( Ker še vedno ne more zaključit tega poglavja in ga v miru pokopat in zaživet na novo.
Grozno. 🙁

klik tu: http://simonasolinic.wordpress.com/?s=jure+plevnik

Človek je bil vpleten v posle z drogo. In to ne na lokalnem nivoju. In vsi vedo več kot povedo, tudi mama. In ko preiskujes tak primer in vidis da zenska nekaj prikriva, hkrati pa po medijih razlaga da policija naredi rpemalo te malo mine vse skupaj. Ali se je umaknil ali so ga počili kje sredi kolumbije…ne vemo…ni pa živel tako nedolžnega življenja kot se zdi.

Kako veš, da se je ukvarjal z drogo?
Zakaj tega potem ne poveš na policiji?
in mimogrede – preiskava bi v prvem delu res lahko bila bolj intenzivna.

jureta so skor za ziher ubil…neka hrvaška jasnovidka je točno povedala detajle in tud kako so te fantje ki so ga snel, zgledal…jih je tud neverjetn dobr opisala in eden zmed teh je bil tud tale, ki to prekriva, se spomnm ko sem bral v novicah…je povedala da ma močnejšo čeljust pa neko znamenje na roki itd..se je vse poklapal

baje ga niso hotl ubit ampak mal mučt in prestrašt, ker je hotu izdat posle policiji oz ni želel več sodelovat…po tem kar je povedala jasnovidka naj bi ga stresal z elektrošokerji in so ga ponesreč ubil in potem zakopal nek v gozdu

sam verjamem da je to res…skor 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

to z jasnovidko je bilo objavljeno v Novem tedniku. 🙂

tut jst osebno poznam roka, sma kolega s faksa in tudi sam sem osebno bil kratkomalo ”šokiran” ko sem njegovo ime prebral v časopisu

model posluša glasbo ala britney spears in robbie williams :)))

res pa da z njim ne bi hteu met sporov 😀

http://www.ustream.tv/recorded/1507891

glejte od 29”20′ naprej…

Relax, take it easy…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close