Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neregistrirani feni

Neregistrirani feni

x6, zakaj nam raje ne priznaš, da si tudi ti eden izmed tistih, ki redno menjavajo vzdevke ? Preveč se ukvarjaš z mano, pa opažam, da še kar nisi odnehal. Čist si bogi no :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

sadni, če ne bi ti odpiral takih neumnih tem se sigurno ne bi petljal s tabo, tako pa….jaz skoz pišem pod istim X6, PREVERJENO!

Tisto o veri morda. Vem pa ne. Tudi poznam ga ne, ampak po njegovem pisanju sodeč se mi ne zdi kaj preveč problematičen moški.[/quote]
kje pa sem jaz napisal , da je problematičen?….drugače pa govoriti o Veri zaničevalno, okaraketrizirati nekoga za verskega fanatika in ostale nebuloze , ki so letele izpod Vočnih rok govori vsekaj drugegega o njem kot pa to ,kar ti pišeš, da je problematičen, ampak to je že druga zgodba…nekako v stilu matkiča ki tudi piše čeke, ki jih njegovo telo(in um) ni sposobno unovčiti

S tem, da si vernik , se res ni hvaliti. Za to, da veruješ v nekakšne nevidne možakarje, je posebna potrebna posebna oblika fanatizma, ali pač možganske poškodbe…

Še otroci nehajo verjeti v Božička, ko so dovolj stari, iz koga se torej verniki norca delate, sami sebe?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

spider, letos le pojdi malo v Cerkev , ko se začne adventni čas, pa mi nato poročaj, kolikokrat bo g.župnik omeni kakšne nevidne možakarje, Božička itd….s tem gornji zapisom delaš norca iz sebe, predvsem iz svoje nevednosti, še bolj pa z svojo zaslepljenostjo srca, ki je hujša od neumnosti….

Ah daj no. Še Einstein je bil veren, pa so mu možgani dobro delovali.

Meni je vseeno, če je kdo veren ali ne, med mojimi frendi je itak največ ateistov, poleg katolikov pa še kdo kakšne druge vere. Ampak nikoli pa ne bi nikomur rekla, da z njim kaj ni ok ali da ima možganske poškodbe, če bi mi rekel, da je te ali one vere ali da je ateist.
Pa mislim, da nekje globoko v sebi tudi ti veš, da ni čisto tako kot praviš, ampak preprosto preveč preziraš vernike, še posebej tiste v njihovi fanatični različici, da bi si dovolil glede tega zavzet bolj milo pozicijo. 🙂

Itak pa v Sloveniji stvar vere ali nevere ni religiozno vprašanje, ampak politično in stvar kulturnega boja med Slovenci. In to je brezveze. Vsaj meni. In nevredno moje energije za prerekanje v neskončnost z vedno istimi predvidljivimi argumenti z obeh strani.

Kako lahko razumen človek verjame, da je bil nekoč nek otrok brezmadežno spočet, ter da je po križanju vstal od mrtvih?

Nemogoče, skregano s človeško logiko, newtnovimi zakoni…In potem še ljudje, ki širijo take nesmisle, zahtevajo neko spoštovanje?

Pa kaj vam ni jasno, da je bilo bistvo vere skozi stoletja v tem, da je cerkev držala ljudi v nevednosti in strahu? Pisati in brati so znali samo duhovniki. Izobraženi so bili samo duhovniki.

Danes, v dobi interneta, ko lahko vsak bere, kar hoče, ko ljudje razmišljajo, potujejo, se izobražujejo…hvaliti se z vero..je malo..absurdno.

Človek ima toliko možnosti, kako najti sebe in zadovoljstvo. Skozi znanost, humanistično misel, filozofijo, šport, hobije..In od vseh teh možnosti nekateri še evdno posegajo po storitvah tako zakrnele organizacije, kot je RKC?

Razen če nekateri, kljub možnostim, ki jih nudi civilizacija, o sebi razmišljate še vedno tako, kot vaši/naši predniki pred 400 leti. Potem je pa to malo žalosnto.

popolno popušino / mimosunek si naredil že v začetku.
pri veri ne gre za verjeti (biti prepričan, moči znanstveno dokazati n postopek ponoviti) ampak gre za verovanje, izvajanje obredov, domišljati si, …
kot npr. da je vegetarianstvo bolj eoko način življenja kot vsejedstvo …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

da ne dolgovezim spider, zaradi ljudi kot si ti pišejo na lonček kave, ne pijte ker je vroča, pred uporabo se posvetujte z farmacevtom ali zdravnikom , delujoče motorne žage ne ustavljate z rokami ali genitalijami……preveč dobesedno vse jemlješ, vključno z božičkom ( saj veš, coca cola in to)….da boš razume Vero, spoznal Boga, moraš biti duhovno doprt, z umom ne boš prišel daleč, pravzaprav se obnašaš kot tele v štali, ki mu dolžina štrika določa radius gibanja, bolj kot vleče bolj se duši..pa še tele odneha pravi čas, pred kolapsom, za razliko od tebe in tebi podobnim….razumeš? vraga ti razumeš spider))

Spider, tvoj pogled in razmišljanje je še precej ozko usmerjeno. Zato, ker misliš, da je za ljudi dobro in koristno le to, kar ti sam verjameš, da je zate. Tisto, kar pa je tebi nesmiselno, pa dela iz drugih bedake, če se s tem ukvarjajo ali se za tisto zanimajo. Mogoče pa namen “vere” ni to, kar ti misliš, da je. Se ti še nikoli ni zgodilo, da si za neko stvar nosil neko prepričanje, čez čas pa si spoznal, da si bil v zmoti, da si prehitro sodil?
In še nekaj. Vsak človek je razumen. Tudi ti. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

no ja …. tole velja tudi za verujoče
konec koncev se šele zadnjih par desetletij premika v to, da se verujočim v različnega Boga priznava njihova enakovrednost v tem, da so verujoči.
Z ateisti pa je tako kot z drugimi: “zaničujejo” verujoče kt “verujoči” (še vedno) zaničujejo verujoče v drugega Boga.

Ni pa ne primerno ne spodobno koga zaradi verovanja kakorkoli stigmatizirati … pravzaprav je to zavržno.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz vernikov ne spoštujem. Po mojem prepričanju bodisi glumijo, ali so pa res neumni. V nobenem primeru niso vredni spoštovanja. Če človek hoče, da ga imam za neumnega, je samooznačitev za vernika dober začetek.

Se strinjam…

Poglej če se bo Jezus prikazal na zemlji kot ”duh” bom drugi dan tudi jaz ”vernik” oz. bom verjel v isto ”sranje”…

V cerkev pa še vedno nebom šel…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

… tole in tvoja prejšnja objavica sta popoln primer sovražnega govora. Resno.

konec koncev se šele zadnjih par desetletij premika v to, da se verujočim v različnega Boga priznava njihova enakovrednost v tem, da so verujoči.
Z ateisti pa je tako kot z drugimi: “zaničujejo” verujoče kt “verujoči” (še vedno) zaničujejo verujoče v drugega Boga.

Ni pa ne primerno ne spodobno koga zaradi verovanja kakorkoli stigmatizirati … pravzaprav je to zavržno.[/quote]
jaz nikogar ne zaničujem, zgolj na primeru ki ga je spider sposoben dojeti dokazujem ….ker Bog je samo eden, in vse ostale vere so lažne in zgrešene, njih verniki pa zavedeni in zaslepljeni..ampak Bog je milosten in jim dopušča po svobodni volji življenje v zmoti…jaz pač nisem Bog in moram opozarjati…tako pač je….tako pač gre…še spider ima ta citat od Kurta gor anliman…torej le veruje))

Ni pa ne primerno ne spodobno koga zaradi verovanja kakorkoli stigmatizirati … pravzaprav je to zavržno.[/quote]

Tako je….

ne primerno in ne spodobno….

če bi jaz oznanil pred vsemi pri 25tih da verjamem v božička bi se mi cela miza smejala… če oznanim da sem veren pa ne… kje je razlika….

božiček je v namišljenem svetu in času svojega obstoja naredil VEČ dobrega in manj Vojn kot zaradi RKC in Jezusa Kristusa…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj no mir, katolik. zakaj si domišljaš, da je tvoj bog bolj pravi, od Alaha?

Se sploh zavedaš, kako majhen % človeštva zavzemate katoliki?

jaz nikogar ne zaničujem, zgolj na primeru ki ga je spider sposoben dojeti dokazujem ….ker Bog je samo eden, in vse ostale vere so lažne in zgrešene, njih verniki pa zavedeni in zaslepljeni..ampak Bog je milosten in jim dopušča po svobodni volji življenje v zmoti…jaz pač nisem Bog in moram opozarjati…tako pač je….tako pač gre…še spider ima ta citat od Kurta gor anliman…torej le veruje))[/quote]

nebi komentiral, če se nebi zapela na področju Verovanja – kar je svoboda vsakega posameznika.
Če bi ga sklincal “per se” (osebno – OK, tako pa oba zahajata na področje, ki je opredeljeno kot sovražni govor. Resno.

Am, še včeraj si me citiral v drugi temi in mi pisal, da sem bumbar in podobne izpade, ki si jih imel. Bogec te bo kaznoval, ker se lažeš :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Am, še včeraj si me citiral v drugi temi in mi pisal, da sem bumbar in podobne izpade, ki si jih imel. Bogec te bo kaznoval, ker se lažeš :>[/quote]
fanta – resno:
Natipkajta opravičilo (lahko v samo v sveh besedah: Se opravičujem ) … sicer gre tole do Primoža, po potrebi pa še naprej do Musarjeve.

jaz nikogar ne zaničujem, zgolj na primeru ki ga je spider sposoben dojeti dokazujem ….ker Bog je samo eden, in vse ostale vere so lažne in zgrešene, njih verniki pa zavedeni in zaslepljeni..ampak Bog je milosten in jim dopušča po svobodni volji življenje v zmoti…jaz pač nisem Bog in moram opozarjati…tako pač je….tako pač gre…še spider ima ta citat od Kurta gor anliman…torej le veruje))[/quote]

nebi komentiral, če se nebi zapela na področju Verovanja – kar je svoboda vsakega posameznika.
Če bi ga sklincal “per se” (osebno – OK, tako pa oba zahajata na področje, ki je opredeljeno kot sovražni govor. Resno.[/quote]

Ja preberi ker fanatik je x6….

samo 1 bog in to je RKC…

Križarji nad Jeruzalem ftw….

a si že zluščil oklepe in ščite….

Zlati Križ te čaka v Vatikanu….

Fak no keri pacienti

Jaz plačam enosmerno za tebe častim če prisežeš da nikoli več ne boš obiskal tega foruma…. PRED SVETIO TROJICO Očeta in Sina in Svetga Duha…

trololol

Blagor ubogim na duhu kajti njihovo bo večno kraljestvo AMEN!

fak so me posiljevali z tem veroukom ej….

Če bi ga sklincal “per se” (osebno – OK, tako pa oba zahajata na področje, ki je opredeljeno kot sovražni govor. Resno.[/quote]

samo 1 bog in to je RKC…

Fak no keri pacienti

Jaz plačam enosmerno za tebe častim če prisežeš da nikoli več ne boš obiskal tega foruma…. PRED SVETIO TROJICO Očeta in Sina in Svetga Duha…

trololol

fak so me posiljevali z tem veroukom ej….[/quote]
osebno si lahko misliš kar hočeš, za šankom nabijaš v maximalne obrate, celo na ZS lahko težiš … takole pa to ne gre.
OK – gre tole do Robija, Primoža .

Zakaj pa politično ? Politika samo zlorablja družbena razhajanja v svojo korist.

Zakaj pa politično ? Politika samo zlorablja družbena razhajanja v svojo korist.[/quote]

pustite ljudem verovanje, neverovanje, … pri miru.
politiki so itak dno družbe (tisti v parlamentu, ki sebi dajejo odpustke, raji pa davke) — niso referenčni, ker drugih, ki jim sledijo ne ščitijo s svojo senco.

samo 1 bog in to je RKC…

Fak no keri pacienti

trololol

fak so me posiljevali z tem veroukom ej….[/quote]
osebno si lahko misliš kar hočeš, za šankom nabijaš v maximalne obrate, celo na ZS lahko težiš … takole pa to ne gre.
OK – gre tole do Robija, Primoža .[/quote]

a jaz?

A si sploh prebral kero je prbil X6 ???

Da je samo en in edini bog in da pač drugim dopuščajo da so zmedeni in verurejo v druge bogove…

to je največji sovražni govor moj trololol zapis je samo ciničen prikaz neumnosti zapisa X6

Tebe pa razumem na stara leta se ti prikazujejo podobe vsega mogoče ko strah pred smrtjo in slabim lajfom grozi da boš zapustil ta svet …

jebat ga.. prej bi mislo ne pa da zdaj jamraš!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close