Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ner me jeb_at, komiji bodo jutri protestirali

Ner me jeb_at, komiji bodo jutri protestirali

Odgovor na objavo uporabnika
Javno poročilo, 09.11.2021 ob 13:42

(https://nova24tv.si/wp-content/uploads/2021/11/Hujskacica.png)

Kot da ni dovolj bolnih, kot da ne bo dovolj mrtvih , ti pa v posmeh vsemu pozivajo na proteste, pozivam Policijo da norce ogradi, namoči z vodo in pusti čez noč, če za korono trdijo da ne obstaja, bodo za prehlad vedeli da obstaja, zjutraj pa ko bodo samo še toplo posteljo sanjali pa jih spuščati ven iz ograde mimo igle, vsak bo šel prostovoljno ven na cepljenje.

Živinske metode , drugega si ta goveda ne zaslužijo.

Avtorica polna si sovraštva in resno upam, da ne delaš v vzgoji ali pa v zdravstvu.

“Prihodnost bo iskanje načina za zmanjšanje števila prebivalstva.Seveda ne bomo mogli usmrtiti ljudi ali zgraditi taborišč.Znebili se jih bomo tako,da bodo VERJELI,da je to v NJIHOVO DOBRO.Nekaj bomo našli ali povzročili,PANDEMIJO,ki bo ciljala na določene ljudi,resnična gospodarska kriza ali ne,VIRUS,ki prizadene stare in starejše,ni pomembno,ŠIBKI in PRESTRAŠENI bodo temu PODLEGLI.NEUMNI bodo temu VERJELI in prosili za zdravljenje.Poskrbeli bomo,da se bo izvajalo zdravljenje,zdravljenje,ki bo REŠITEV.Izbor IDIOTOV bo torej OPRAVLJEN sam od sebe:V KLAVNICO BODO ODŠLI SAMI”

To je iz knjige Bilderbergerja Jacquesa Attallija iz leta 1981 naveden primer miselnosti “Elite”

In ker se je to že pričelo lani in traja ter se stopnjuje iz tedna v teden in bo samo še huje ja itak,da se bom protesta udeležila.

Vsi cepljeni in necepljeni smo v istem zosu in kdor pravi da ni je ali tako prestrašen da ali noče slišati in videti dejstev ali se mu pa po domače rečeno “jebe”kar bo pa bo.

Javno poročilo, 09.11.2021 ob 14:04

hahahahahahahahhaha, za moje pravice, vi za moje pravice, ne bodite no smešni, ko smo ob sredah popoldne stali v blokiranem mestu, tisto je bila moja pravica, pravica da koga povozim, edino to je bila moja pravice, me je pošteno povedano že imelo da bi kot ona Gospa pač zapeljala v množico in tiščala gas do kraja pa do kjer pridem pač pridem, žal pa sem vedno imela otroke v avtu.

Za tebe avtorica pa po napisanem lahko rečem samo to:bogi tvoji otroci!

???

protestirajte, 09.11.2021 ob 14:32

do aprila bodo protesti,po volitvah po zmagi leve opcije,oz sestavi leve vlade protestov ne bo več.a glej ga zlomka,korone ne bo konec in nova oblast bo  GROBO PRDLAGALA POZITIVEN POMEN CEPLJENJA.IN TISTI KI SEDAJ ZAPIRAJO ULICE BODO OBOGLJIVO V DOLGIH VRSTAH ČAKALI NA ŠUS.PRVI,DRUGI,TRETJI.POŽIVITVENI

Če je to res, bi bilo zelo državotvirno od vlade, da odstopi. S tem bi dejansko reševala življenja. Ker s svojim vladanjem jih ne.

Ali kot je lepo rekel Zoki:

Če bi Kacina poslušal, se nikoli ne bi cepil. Kacin bi največ naredil za precepljenost, če bi bil tiho.

Tudi vlada bi največ naredila za precepljrnost, če bi odstopila.

Jahno, 10.11.2021 ob 06:56

Če je to res, bi bilo zelo državotvirno od vlade, da odstopi. S tem bi dejansko reševala življenja. Ker s svojim vladanjem jih ne.

Ali kot je lepo rekel Zoki:

Če bi Kacina poslušal, se nikoli ne bi cepil. Kacin bi največ naredil za precepljenost, če bi bil tiho.

Tudi vlada bi največ naredila za precepljrnost, če bi odstopila.

podpis

Same here, 09.11.2021 ob 13:57

Bod vesela, da se nekdo zunaj postavlja zate in za tvoje pravice.

verjetno bos to doumela sele cez kaksno leto.
ce si si pa na taksen nacin izbrala, da nas pozivas na proteste, si pa uspela ?

Vidimo se v petkek ? ?

mi gremo danes in v petek vsi na proteste, ker:

https://rumble.com/vo429h-risanka-o-stranskih-uinkih-cepljenja-slo.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close