Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neprijetna situacija pri zdravniku

Neprijetna situacija pri zdravniku

Imela sem zdravniški pregled v okviru postopka za pridobitev vozniškega izpita. Med pregledom me je zdravnik prosil, naj se slečem do modrčka, kar me je presenetilo, saj tega glede na namen pregleda nisem pričakovala. Nato mi je naročil, naj stopim pred vrata, kjer me je z razdalje opazoval. V tem položaju sem morala dvigniti roke, se skloniti in izvesti nekaj gibov. Zdravnik je nato stopil za mano in se me dotikal po hrbtu, domnevno zaradi pregleda hrbtenice. Celotna situacija se mi je zdela precej nenavadna in neprijetna.

Morda se mi samo zdi, a nekateri deli pregleda so se mi zdeli neobičajni in ne povsem ustrezni glede na namen pregleda. Zato bi bila hvaležna za vaše mnenje – ali je takšen postopek običajen pri zdravniškem pregledu za vozniški izpit?

In katere pravice ti je kršil. Vzel ti ni ničesar. Rekel ni ničesar in tudi dotikal se te ni drugje.

Saj je v lyfu videl že kaj več. Pa še zdravnik je.

Poleg slabega občutka, ki ga imaš ne vem no.

Mogoče ti je lepo rekel, da se sleci in si bila šokirana in te krivda razžira, ker si morala, ker je pač zdravnik.

Lahko poveš, kako se počutiš. Vem, da ti ni ok

Ja tako nekako potekajo pregledi.

Odgovor na objavo uporabnika
Lucija717, 26.08.2025 ob 16:28

Imela sem zdravniški pregled v okviru postopka za pridobitev vozniškega izpita. Med pregledom me je zdravnik prosil, naj se slečem do modrčka, kar me je presenetilo, saj tega glede na namen pregleda nisem pričakovala. Nato mi je naročil, naj stopim pred vrata, kjer me je z razdalje opazoval. V tem položaju sem morala dvigniti roke, se skloniti in izvesti nekaj gibov. Zdravnik je nato stopil za mano in se me dotikal po hrbtu, domnevno zaradi pregleda hrbtenice. Celotna situacija se mi je zdela precej nenavadna in neprijetna.

Morda se mi samo zdi, a nekateri deli pregleda so se mi zdeli neobičajni in ne povsem ustrezni glede na namen pregleda. Zato bi bila hvaležna za vaše mnenje – ali je takšen postopek običajen pri zdravniškem pregledu za vozniški izpit?

ne, ni normalno in ni običajno

še nikoli nisem doživela takšnega pregleda za vozniški izpit

Kako Poteka Zdravniški Pregled Za Vozniški Izpit

Zdravniški pregled za vozniški izpit: [Kakšen je postopek in cena?]

Ne. Ni normalno. To je šlampasto. Modrček bi ti moral reči da sleči.

Jaz če bi pregledoval mladenke bi znorel. Zato pač nisem zdravnik in sem se moral zadovoljiti z še več let faksov, magisterijev ipd.

Odgovor na objavo uporabnika
nop, 26.08.2025 ob 21:15

ne, ni normalno in ni običajno

še nikoli nisem doživela takšnega pregleda za vozniški izpit

Kako Poteka Zdravniški Pregled Za Vozniški Izpit

Zdravniški pregled za vozniški izpit: [Kakšen je postopek in cena?]

Psihofizicno stanje pomeni tako psihicno kot fizicno.

Jaz sem vedno morala narediti predklon in vedno so mi pregledali tudi hrbtenico, razen na zadnjem zdravniskem za sluzbo, ko imam ze v kartoteki izvide.

Zdravniki so bili vecinoma zdravnice, v bistvu se niti ne spomnim, da bi bil kdaj moski zdravnik.

Lucija, povsem pravilno in korektno izeveden pregled si imela.

To je normalni pregled. Mislim,da je na plaži od neznancev ali savni mnogo več čudnih situacij kot je tale tvoja.

Najbolje, da ga kr tožiš. To je težko spolno nadlegovanje.

A je sploh možno, da si tak prizadeta v glavo.  H ginekologu raje ne hodi., veš kako neprimerno te bo šele on pregledoval.

A ti vsako leto delaš vozniški izpit? To smo že brali …

Pred mnogimi leti so bile prve besede zdravnika, ko si stopil v ordinacijo: slecite se do pasa, sledilo je poslušanje srca, pljuč nekajkrat je potrkal po hrbtu, pritisnil na trebuh in rekel, lahko se oblečete, danes bi bil to spolni napad in današnji zdravniki postajajo veterinarji s pogledom od daleč morajo ugotoviti kaj muči pacienta.

Boge reve. Le kako preživite.

Ampak v poletni vročini pa kr hodite na pol nage okoli. Da vas vsak potrebnež vidi.

Samo to. Pol si pa sigurno grda in debela. Sleči se moraš čisto in še prst ti porine od zadaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close