neprijeten občutek
Če cmokla pomeni, da ti je všeč z njim, ker si tolk mokra in se mu fajn zdi.
Veš kaj se je meni zadnjič zgodilo!!!
Sva šla z mojim se sprehajat, se usela na klopco, pol me je pa tolk zrajcal, da mi je hlače premočilo. Pol je pa mel tud on velike probleme. Sva šla takoj na samo in …. Ne bom povedala kaj je blo naprej!!!
Ne faci!!!
Butla!!! In to velika, ko se tko izpostavljava. Veš kolkkrat so naju že zalotil?!!
Zadnjič naju je ena stara tetka prosila, če sva lahko ponoči malo bolj tiha, ker so še drugi ljudje okoli ki bi radi spali!!!
Si predstavljaš?!!
Me je že pošteno sram pred nekaterimi.
Bova s mogla omislit kakšno sobo na samem – vikend al pa kaj podobnega.
Ja, dolgčas nama pa res ni!
Skoz bolj zanimivo je.
Včeri sva bla na kosilu in sva na koncu dobila sladoled s smetano. Sva se lepo zapacala, pol pa sva se šla rajš u avto poliz…, da ni blo ljudem nerodno.
Res nama ni dolgčas, ker se spomneva vse neumnosti in si jih upava tud nardit. Velik jih nikol ne bi šlo kaj takega delat, ker, kaj pa bi si ljudje mislili?!!!
se popolnoma strinjam s tabo! seveda ne boš zdaj kar na javnih krajih seksala, mal se skriješ, samo te še vedno lahko zalotijo, pa če vama ni nerodno, je OK, če je pa drugim, pa je res njihov problem. če bi jaz osebno koga tako zalotila, bi probala iti po čimvečjem ovinku mimo, pri sebi bi se nasmehnila in bi si rekla: no, samo da uživata!
Ja, eni pa te začnejo obsojat, češ, kako sta lahko taka. Pa sej s tem, če se imaš z nekom rad in si to pokažeš, ni nič narobe. Sexamo pa menda vsi, ne?
Saj midva se ne izpostavljava tako zelo, ampak včasih pa se res ne veva kam dat, pa poskušava najt kak skrit kotiček… Pa se kljub temu včasih zgodi, da te zalotijo. Sej meni je ful nerodno v tistem momentu, ampak mi začne na smeh sekat, tko da se ponavadi ful smejiva.
Pa še take zanimive zgodbice ratajo pol iz tega. Bova mogoče lahko vnukom razlagala, kako sva se lepo imela in kake neumnosti sva počela.
Forum je zaprt za komentiranje.