Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek neprijeten občutek

neprijeten občutek

Med seksom se mi sproščajo cmokajoči glasovi, pa mi je zelo zoprno, ker ne vem, kaj si misli ljubimec o tem ? ali je to splošen pojav, ali sem nekaj posebnega?

čist nič drugačna od vseh ostalih … :-))
logično da cmoka, če je pa vse vlažžžnooo

ampak, nikol ne vem, sam še poslušam, pa mislim, kaj naj naredim, da se ne bo tko zoprn slišal!?

Je zoprno tebi ali partnerju? Konec koncev se meni zdi seksi…

mene moti, ker nikol ne vem, kako pa šele on to sliši’posebej cmoka, ko od zadaj, tam se pa tud sliši bolj malo!

Čist normalno človeško…

Če cmokla pomeni, da ti je všeč z njim, ker si tolk mokra in se mu fajn zdi.

Veš kaj se je meni zadnjič zgodilo!!!

Sva šla z mojim se sprehajat, se usela na klopco, pol me je pa tolk zrajcal, da mi je hlače premočilo. Pol je pa mel tud on velike probleme. Sva šla takoj na samo in …. Ne bom povedala kaj je blo naprej!!!

nesramnica nesramna….pa bi lahko povedala :)))))))

Poljub je kralj dotikov

Sej tko veš, podrobnosti pa ne bom, ker se ni lepo končalo… so naju zmotli… in sva se režala ko norca… pa spet naprej…

he he, faci sta!

ja, pa lepo je če cmoka!

to se tudi meni dogaja. na zacetku mi je bilo neprijetno, ker sem se bala, da bi moj tip slucajno mislil, da tej glasovi prihajajo iz druge luknje 😉

men je pa ful fajn, če cmoka, še bolj me vzburja

Moteče cmokanje lahko brez težav preglasiš z močnejšimi vzdihi in stokanjem.

Ne faci!!!

Butla!!! In to velika, ko se tko izpostavljava. Veš kolkkrat so naju že zalotil?!!

Zadnjič naju je ena stara tetka prosila, če sva lahko ponoči malo bolj tiha, ker so še drugi ljudje okoli ki bi radi spali!!!

Si predstavljaš?!!

Me je že pošteno sram pred nekaterimi.
Bova s mogla omislit kakšno sobo na samem – vikend al pa kaj podobnega.

ne moreš pa reči, da je vajin seks monoton, a ne?

vidva sam uživajta!

Ja, dolgčas nama pa res ni!

Skoz bolj zanimivo je.
Včeri sva bla na kosilu in sva na koncu dobila sladoled s smetano. Sva se lepo zapacala, pol pa sva se šla rajš u avto poliz…, da ni blo ljudem nerodno.

Res nama ni dolgčas, ker se spomneva vse neumnosti in si jih upava tud nardit. Velik jih nikol ne bi šlo kaj takega delat, ker, kaj pa bi si ljudje mislili?!!!

pa sej pravim, da sta faci!!!

res je, velik ljudi si ne upa kej takega počet

lp

To je res, ampak jst ne vem, zakaj bi se neki skrival, če ti pa paše. Je pa res, da moraš tud malo na druge gledat, da jim ni preveč nerodno, če so slučajno kje blizu.
Če pa te zalotijo, ko si se jim ti umaknil izpred oči, potem pa je to njihov problem, se ti ne zdi?! Tko kot so naju na travniku…

se popolnoma strinjam s tabo! seveda ne boš zdaj kar na javnih krajih seksala, mal se skriješ, samo te še vedno lahko zalotijo, pa če vama ni nerodno, je OK, če je pa drugim, pa je res njihov problem. če bi jaz osebno koga tako zalotila, bi probala iti po čimvečjem ovinku mimo, pri sebi bi se nasmehnila in bi si rekla: no, samo da uživata!

Ja, eni pa te začnejo obsojat, češ, kako sta lahko taka. Pa sej s tem, če se imaš z nekom rad in si to pokažeš, ni nič narobe. Sexamo pa menda vsi, ne?
Saj midva se ne izpostavljava tako zelo, ampak včasih pa se res ne veva kam dat, pa poskušava najt kak skrit kotiček… Pa se kljub temu včasih zgodi, da te zalotijo. Sej meni je ful nerodno v tistem momentu, ampak mi začne na smeh sekat, tko da se ponavadi ful smejiva.
Pa še take zanimive zgodbice ratajo pol iz tega. Bova mogoče lahko vnukom razlagala, kako sva se lepo imela in kake neumnosti sva počela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close