nepopoln moški za nepopolno žensko
Ja zakaj pa ga potem ne maraš, če z njim res ni nič narobe? :))[/quote]
njega sem več kot marala. ampak (ne)zavedno je iz mene naredil žensko, človeka, kakršna nisem hotela nikoli postati. torej, nisem marala sebe.[/quote]
ekzeklo my point! tudi jaz nisem bila vec jaz, vendar mi ni bilo jasno zakaj oz.kaj mi manjka, zakaj on ne vidi tega v meni kar vidm jaz, zakaj se obesa na smeh, ce je pa lahko kvecjemu vesel da ima punco ki je pozitivna in vedno nasmejana… in ko to ni bil vec problem, ko mu je creda ovck (prijateljev “”) potrdila da imam prav, so se obesli pa na vse drugo, na moj faks, izpit za avto, ne kuhanje, nima sluzbe redne (kako naj bi pa vse to imela pri 20 ih?!) in sej priznam da smo bili premladi in vse, in sem vesela da je blo tako ker sem marsikej o sebi odkrila, imela od takrat pa do sedaj se take zivljenjske izkusnje da sem danes to kar sem in da cenim vse se bolj kot sem! in nikoli vec ne bi sla se pretegovat za nekoga, da mu dokazem da sem vredna, hjaaa, cao miki, kaj pa si ti, ti me nisi vreden ja 😉 in potem ko se je z leti postimalo tudi tisto iz “liste zahtev” faks, sluzba…glej ga zlomka, niti to ni bilo vec za dosti 😉
no sej potem se je najdu po nekaj letih opravicevat in da sem bila res fajn punca le da sva bila premlada… tell me about it 🙂
zate pa mors sledit seb, to dobr opise film the great gatsby. past in the past! in cim gres naprej, bols ti je pa manj trpis..manj je agonije,pa sledit seb,to je bistvo..potem te zivljenje ze pripelje na prave tire ne glede na vse :)ta film lepo prikaze kaj se zgodi, ce nisi zvest samemu sebi, ce delas neki za druge (magar da se sekiras kaj je narobe s tvojim smehom in potem podzavestno nisi vec sproscen in to povlece za sabo da nisi vec to ti),pozabs pa nase in vids samo dolgorocni cilj- v tem primeru ljubljena oseba iz preteklosti katero idealiziras do meje obsedenosti,se zapics v neko prihodnost in stremis zgolj in samo k temu v vseh pogledih tvojega delovanja in obstajanja.
zato pa, be yourself, if it’s ment to be je ment to be, v vsakm primeru prebolis, pa tud ce je to the biggest loose-> konc koncev gres na boljs! sam preden clovek to dojame… vendar bolje pozno kot nikoli, drugac izgubis sebe in tons v se vecjo agonijo in na koncu se zgodi to kar se je Gatsbyju.. poucen in res zivljenjski film!
zato morte pa gledat 😀
njega sem več kot marala. ampak (ne)zavedno je iz mene naredil žensko, človeka, kakršna nisem hotela nikoli postati. torej, nisem marala sebe.[/quote]
ekzeklo my point! tudi jaz nisem bila vec jaz, vendar mi ni bilo jasno zakaj oz.kaj mi manjka, zakaj on ne vidi tega v meni kar vidm jaz, zakaj se obesa na smeh, ce je pa lahko kvecjemu vesel da ima punco ki je pozitivna in vedno nasmejana… in ko to ni bil vec problem, ko mu je creda ovck (prijateljev “”) potrdila da imam prav, so se obesli pa na vse drugo, na moj faks, izpit za avto, ne kuhanje, nima sluzbe redne (kako naj bi pa vse to imela pri 20 ih?!) in sej priznam da smo bili premladi in vse, in sem vesela da je blo tako ker sem marsikej o sebi odkrila, imela od takrat pa do sedaj se take zivljenjske izkusnje da sem danes to kar sem in da cenim vse se bolj kot sem! in nikoli vec ne bi sla se pretegovat za nekoga, da mu dokazem da sem vredna, hjaaa, cao miki, kaj pa si ti, ti me nisi vreden ja 😉 in potem ko se je z leti postimalo tudi tisto iz “liste zahtev” faks, sluzba…glej ga zlomka, niti to ni bilo vec za dosti 😉
no sej potem se je najdu po nekaj letih opravicevat in da sem bila res fajn punca le da sva bila premlada… tell me about it 🙂
zate pa mors sledit seb, to dobr opise film the great gatsby. past in the past! in cim gres naprej, bols ti je pa manj trpis..manj je agonije,pa sledit seb,to je bistvo..potem te zivljenje ze pripelje na prave tire ne glede na vse :)ta film lepo prikaze kaj se zgodi, ce nisi zvest samemu sebi, ce delas neki za druge (magar da se sekiras kaj je narobe s tvojim smehom in potem podzavestno nisi vec sproscen in to povlece za sabo da nisi vec to ti),pozabs pa nase in vids samo dolgorocni cilj- v tem primeru ljubljena oseba iz preteklosti katero idealiziras do meje obsedenosti,se zapics v neko prihodnost in stremis zgolj in samo k temu v vseh pogledih tvojega delovanja in obstajanja.
zato pa, be yourself, if it’s ment to be je ment to be, v vsakm primeru prebolis, pa tud ce je to the biggest loose-> konc koncev gres na boljs! sam preden clovek to dojame… vendar bolje pozno kot nikoli, drugac izgubis sebe in tons v se vecjo agonijo in na koncu se zgodi to kar se je Gatsbyju.. poucen in res zivljenjski film!
zato morte pa gledat :D[/quote]
Jaz sem raje knjigo prebrala…
Zanimivo, da omenjaš ravno štunfe … ker jih avtorica tudi. Ne samo, da jih je pobrala, kjer so mu padle, in oprala, celo sveže mu je pripravila za naslednji dan. Še kakšna glasbena želja?[/quote]
1. spodobno je komentirati temo
2. bistvo ve v C-P (cpy-paste) vzorcu (ne pa v oklepajih)
Zrela, ne kompatibilna. :)[/quote]
Torej trdiš, da če sta dva zrela, bosta vzdržala skupaj, ne glede na vse? Če tega ne trdiš, raje še enkrat razmisli o svoji repliki Rockatanskyju.Je pa to priročen izgovor, da z eno potezo pometeš pod preprogo vse svoje neuspele poskuse zvez, češ, ženske so bile “nezrele”, ti pa “zrel”. Zdaj si pa našel zrelo žensko in ker si ti zrel, zvezda štima.
Malo morgen. Zveza štima zato, ker si našel kompatibilno žensko. Koliko internetnih profilov si prečesal, da si prišel do nje, pa itak ne boš povedal.
Torej trdiš, da če sta dva zrela, bosta vzdržala skupaj, ne glede na vse? Če tega ne trdiš, raje še enkrat razmisli o svoji repliki Rockatanskyju.Je pa to priročen izgovor, da z eno potezo pometeš pod preprogo vse svoje neuspele poskuse zvez, češ, ženske so bile “nezrele”, ti pa “zrel”. Zdaj si pa našel zrelo žensko in ker si ti zrel, zvezda štima.
Malo morgen. Zveza štima zato, ker si našel kompatibilno žensko. Koliko internetnih profilov si prečesal, da si prišel do nje, pa itak ne boš povedal.[/quote]
Pajek: ti si popolnoma popolen … v nepopolnosti … dosegaš 666%
No super si napisala…
upam samo da neboš še bolj začudena kot si bila na pikniku ko boš pri 35 ugotovila da boš samska za vedno 😉
no morda pa zadaneš loto!
Samo ne jokcat tu gor pol spet 🙂
No super si napisala…
upam samo da neboš še bolj začudena kot si bila na pikniku ko boš pri 35 ugotovila da boš samska za vedno 😉
no morda pa zadaneš loto!
Samo ne jokcat tu gor pol spet :)[/quote]
:)[/quote]
priporočam, da si ogledaš svoji starosti primerne samske samice, da boš imela koga, ki bo ocenil kako ti pašejo gate na rit.
A to ni možno. Zato ni brezpogojne ljubezni.
Še vedno pa imaš nekoga rad zaradi drugih lastnosti in to je tisto, kar te žene k dodatnemu spoznavanju in iskanju razloga, da odpraviš nesoglasje in konflikt med lastnimi prepričanji in lastnostmi, ki niso po tvojih pričakovanjih.
Um se vmeša ravno zaradi tega, ker ne čuti ljubezni.
Malo morgen. Zveza štima zato, ker si našel kompatibilno žensko. Koliko internetnih profilov si prečesal, da si prišel do nje, pa itak ne boš povedal.[/quote]
Spider to, da so ženske bile nezrele, jaz pa zrel, je zraslo na tvojem zelniku. Ozko razmišljaš in posledično vlečeš napačne sklepe. Bil sem nezrel tudi jaz (da ti bo lažje razumljivo). 😉
Nisem prečesal veliko profilov, morda 4-5.
Ja trdim, da če sta dva zrela bosta ostala skupaj. Kako pa veš, kdaj sta dva dovolj zrela? Takrat, ko imata odnos, ki oba zadovoljuje. Ni tega, da bi nekdo lahko rekel, da je sam dovolj zrel, drug pa ni bil, v kolikor se nek odnos ni izšel. Po mojem prepričanju tega ni. Vedno nas pritegne partner, ki je nekako podobne zrelosti, kot smo sami.
Pod zrelost štejem ustrezen način odzivanja, širino razmišljanja, dojemanja, razumevanja, izražanja, poznavanje in razumevanje sebe ter drugih.
Ne vem več, kaj sem napisal “rokiju”. :))
Ravno obratno, brezpogojno imaš rad ravno takrat, ko ni po tvojih pričakovanjih (nemogoče, da bi vedno bilo) pa namesto da bi ga/jo obsodil, da je narobe/napačen, ga spoznavaš kakšen/kakšna je in imaš rad.. Takrat gre šele za ljubezen, prej je šlo za zaljubljenost.[/quote]
Ampak ne gre se za brezpogojno. Vem kaj želiš povedat. Ampak, da ti nekdo sploh postane všeč, morajo bit izpolnjeni določeni pogoji. Menda ne greš in pobereš kar enega tipa in ga potem spoznavaš do onemoglosti. Nekaj te mora pritegniti na njem (izpolniti mora neke pogoje). Potem naprej se pa strinjam s tabo. 🙂
Se strinjam. Potrebujemo za našo osebno rast. Ker pa se s tem “nobenemu” ne da ukvarjat, raje okrivi drugega za neprimernega in izbere lažjo pot. Seveda pa se potem zgodba ponavlja, dokler izbiramo to pot. Eni zato v celem življenju ne najdejo pravega, ker čakajo na svojega “kompatibilnega”. Ne zavedajo pa se, da so sami nekompatibilni z vsemi.
Forum je zaprt za komentiranje.