Nepodložene kopalke
Bronija, 25.08.2021 ob 22:01
Imam nepodložene enobarvne kopalke. Super kroj, enkratne za nosit, hitro so suhe in prav zato so mi ljubše kot podložene. Problem je edino ta, da se mi skozi modrc vidijo bradavičke, ko grem iz vode. Občutek imam, da vsi buljijo vame, meni pa je zaradi tega ful nerodno.
Pol se ti verjetno ritka tud. Aja to pa ti ne vidš. Nč hudga 😉
Taksne si kupi.
soft, 26.08.2021 ob 11:12
Saj si lahko sama všiješ kos blaga, podlage le na predelu prsi in imaš rešen problem. Tako kot imajo ostale kopalke. Niso zastonj podložene 🙂 tudi kamelja šapa se vidi bdw hehe.. raje povej kot je, da se rada razkazuješ a nekako bi želela izpasti nedolžna, pa ti ne rata. 😉
Če hočeš zbujat pozornost, si daš gor nepodložene bele sprane kopalke. Tukaj pa se poleg bradavičk še kolobarji vidijo zraven. To je pa potem tisto iskanje pogledov.
Ja tole dogodivščino moram tu zapisat. Bilo je nekoč nekje na morju. Spoznal sem tri dekleta. Ena je bila topless. Druga mi je pa zanjo povedala, da je pozabila doma zgornji del kopalk. Se pač zgodi. Mene ni absolutno nič motilo. Sam pa tudi nisem usmerjal svojih očesnih laserskih žarkov v njeno prekrasno oprsje. V centru vašega srca sije neskončno majhna zvezdica.
xrobe, 27.08.2021 ob 11:14
Ja tole dogodivščino moram tu zapisat. Bilo je nekoč nekje na morju. Spoznal sem tri dekleta. Ena je bila topless. Druga mi je pa zanjo povedala, da je pozabila doma zgornji del kopalk. Se pač zgodi. Mene ni absolutno nič motilo. Sam pa tudi nisem usmerjal svojih očesnih laserskih žarkov v njeno prekrasno oprsje. V centru vašega srca sije neskončno majhna zvezdica.
Kaj pa tretja? ?
Monća, 27.08.2021 ob 08:52
Če hočeš zbujat pozornost, si daš gor nepodložene bele sprane kopalke. Tukaj pa se poleg bradavičk še kolobarji vidijo zraven. To je pa potem tisto iskanje pogledov.
Zanimivo zna bit tole. Ker če daš bele zgoraj, moraš dat obvezno črne spodaj, ker desci ko vidijo bradavičke, takoj avtomatsko še dol pogledajo, tam pa se itak nič ne vidi.
Forum je zaprt za komentiranje.