Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nepodložene kopalke

Nepodložene kopalke

Imam nepodložene enobarvne kopalke. Super kroj, enkratne za nosit, hitro so suhe in prav zato so mi ljubše kot podložene. Problem je edino ta, da se mi skozi modrc vidijo bradavičke, ko grem iz vode. Občutek imam, da vsi buljijo vame, meni pa je zaradi tega ful nerodno.

Odgovor na objavo uporabnika
Bronija, 25.08.2021 ob 22:01

Imam nepodložene enobarvne kopalke. Super kroj, enkratne za nosit, hitro so suhe in prav zato so mi ljubše kot podložene. Problem je edino ta, da se mi skozi modrc vidijo bradavičke, ko grem iz vode. Občutek imam, da vsi buljijo vame, meni pa je zaradi tega ful nerodno.

Pol se ti verjetno ritka tud. Aja to pa ti ne vidš. Nč hudga 😉

Sam vas ne vidim.  Odpotoval bom v deželo Ninanana. Čez nekaj ur se spet dobimo.

Lahko noč

Oh, daj no, ženska s kom se ti obremenjuješ. Ne oziraj se na poglede drugih. Prej, ko boš to dosegla, prej bo bolje zate. Zvišuj si samozavest.

Ne obremenjuj se in uživaj v objemu morja, morski sapici, vonju zelenja, senčki… in pusti bradavičkam da se ne skrivajo za oklepniki. Imaš kopalke torej si dostojna. Če koga motijo bradavičke v kopalkah pa naj zdila s svojo težavo sam. 😉

Taksne si kupi.

. https://youtu.be/–4PSF87g24

.. https://youtu.be/oVTctW7ugZo

Saj si lahko sama všiješ kos blaga, podlage le na predelu prsi in imaš rešen problem. Tako kot imajo ostale kopalke. Niso zastonj podložene 🙂 tudi kamelja šapa se vidi bdw hehe.. raje povej kot je, da se rada razkazuješ a nekako bi želela izpasti nedolžna, pa ti ne rata. 😉

Prav zaradi tega vedno oblečem samo podložene kopalke.

soft, 26.08.2021 ob 11:12

Saj si lahko sama všiješ kos blaga, podlage le na predelu prsi in imaš rešen problem. Tako kot imajo ostale kopalke. Niso zastonj podložene 🙂 tudi kamelja šapa se vidi bdw hehe.. raje povej kot je, da se rada razkazuješ a nekako bi želela izpasti nedolžna, pa ti ne rata. 😉

Če hočeš zbujat pozornost, si daš gor nepodložene bele sprane kopalke. Tukaj pa se poleg bradavičk še kolobarji vidijo zraven. To je pa potem tisto iskanje pogledov.

Pa si kupi pisane, ali vsaj zgoraj pisane. Bo manj opazno.

Ne kupovat svetlih barv. Ne rabi da so podlozene prav za state none, poisci bolj kompakten material.

Ja tole dogodivščino moram tu zapisat. Bilo je nekoč nekje na morju. Spoznal sem tri dekleta. Ena je bila topless. Druga mi je pa zanjo povedala, da je pozabila doma zgornji del kopalk. Se pač zgodi. Mene ni absolutno nič motilo. Sam pa tudi nisem usmerjal svojih očesnih laserskih žarkov v njeno prekrasno oprsje. V centru vašega srca sije neskončno majhna zvezdica.

xrobe, 27.08.2021 ob 11:14

Ja tole dogodivščino moram tu zapisat. Bilo je nekoč nekje na morju. Spoznal sem tri dekleta. Ena je bila topless. Druga mi je pa zanjo povedala, da je pozabila doma zgornji del kopalk. Se pač zgodi. Mene ni absolutno nič motilo. Sam pa tudi nisem usmerjal svojih očesnih laserskih žarkov v njeno prekrasno oprsje. V centru vašega srca sije neskončno majhna zvezdica.

Kaj pa tretja? ?

Tretja je bila najmlajša. Najmlajša in najstarejša sta bili sestri. Njuna sestrična je bila topless.

Monća, 27.08.2021 ob 08:52

Če hočeš zbujat pozornost, si daš gor nepodložene bele sprane kopalke. Tukaj pa se poleg bradavičk še kolobarji vidijo zraven. To je pa potem tisto iskanje pogledov.

Zanimivo zna bit tole. Ker če daš bele zgoraj, moraš dat obvezno črne spodaj, ker desci ko vidijo bradavičke, takoj avtomatsko še dol pogledajo, tam pa se itak nič ne vidi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close