Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neodvisno novinarstvo v slo kot dan žena v afganistanu

neodvisno novinarstvo v slo kot dan žena v afganistanu

https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca/videos/446097020434469

Sram naj bo vse podkupljene poročevalce in urednike. Saj pride čas za resnico!

Zadnji dobri novinarji so se upokojili pred nekaj leti, tile medli nepismenezi, kar zdaj delajo kao kot novinarji v raznih medijih, so otroci, ki pisejo za solski casopis v 5. razredu osnovne sole!

Zalostno!

Odgovor na objavo uporabnika
zadnji novinarji, 03.01.2022 ob 17:56

Zadnji dobri novinarji so se upokojili pred nekaj leti, tile medli nepismenezi, kar zdaj delajo kao kot novinarji v raznih medijih, so otroci, ki pisejo za solski casopis v 5. razredu osnovne sole!

Zalostno!

Se strinjam. Včasih je bil poklic novinarja častno delo, zdaj je sramota in poguba.

Da se spet ponovim… vsaj, kar se te psiho-covid-norije tiče, ni razlike med RTV SLO & POP TV in NORO24TV, ni razlike med Mladino in Demokracijo, niti med Ognjiščem in Delom. Vsi trobijo eno in isto – kar imajo pač naročeno od vlade in “stroke”.

Daleč je to od neodvisnega novinarstva. Nasprotnih mnenj ni ne na televizijah, ne v tiskanih medijih. Zasrali so se mi tudi tisti mediji, ki se mi do Covida še niso…

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 03.01.2022 ob 18:39

Da se spet ponovim… vsaj, kar se te psiho-covid-norije tiče, ni razlike med RTV SLO & POP TV in NORO24TV, ni razlike med Mladino in Demokracijo, niti med Ognjiščem in Delom. Vsi trobijo eno in isto – kar imajo pač naročeno od vlade in “stroke”.

Daleč je to od neodvisnega novinarstva. Nasprotnih mnenj ni ne na televizijah, ne v tiskanih medijih. Zasrali so se mi tudi tisti mediji, ki se mi do Covida še niso…

Jp, isto.

“Novinar je družbeno politični delavec, ki je zavestno privržen idejam marksizma in leninizma.” Jože Smole: 

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close