neodvisno novinarstvo v slo kot dan žena v afganistanu
zadnji novinarji, 03.01.2022 ob 17:56
Zadnji dobri novinarji so se upokojili pred nekaj leti, tile medli nepismenezi, kar zdaj delajo kao kot novinarji v raznih medijih, so otroci, ki pisejo za solski casopis v 5. razredu osnovne sole!
Zalostno!
Se strinjam. Včasih je bil poklic novinarja častno delo, zdaj je sramota in poguba.
Da se spet ponovim… vsaj, kar se te psiho-covid-norije tiče, ni razlike med RTV SLO & POP TV in NORO24TV, ni razlike med Mladino in Demokracijo, niti med Ognjiščem in Delom. Vsi trobijo eno in isto – kar imajo pač naročeno od vlade in “stroke”.
Daleč je to od neodvisnega novinarstva. Nasprotnih mnenj ni ne na televizijah, ne v tiskanih medijih. Zasrali so se mi tudi tisti mediji, ki se mi do Covida še niso…
Para Bellum, 03.01.2022 ob 18:39
Da se spet ponovim… vsaj, kar se te psiho-covid-norije tiče, ni razlike med RTV SLO & POP TV in NORO24TV, ni razlike med Mladino in Demokracijo, niti med Ognjiščem in Delom. Vsi trobijo eno in isto – kar imajo pač naročeno od vlade in “stroke”.
Daleč je to od neodvisnega novinarstva. Nasprotnih mnenj ni ne na televizijah, ne v tiskanih medijih. Zasrali so se mi tudi tisti mediji, ki se mi do Covida še niso…
Jp, isto.
Forum je zaprt za komentiranje.