neodločna
Sploh ne vem kaj mi je storiti. Vse kar se tiče ljubezni, čustev in kjer je romantika se popolnoma prevzamem….takoj zagrabim za stvar….a na koncu boleče priznanje sama sebi, da me je samo izkoristil…Zakaj so tipi take svi…, kje imajo srce, da to lahko počnejo…. Kakšne izkušnje imate ve ženske, kako se temu izogniti?
Še eno moško mnjenje…škoditi ne more…:-)).
Res je: ko se zadeva začne razvijati…takoj zagrabiti za stvar je NAPAKA!
Ko bi se še spoznaval…mal buci buci buc…ona pa na juriš…in potem panika… sledi umik na rezervne bojne položaje…postavljanje minskih polj(beri: nimam časa)…fortifikacijskih ovir (beri: mobi zvoni v prazno)…vkopavanje (me ni doma)…
Stopi korak ali dva nazaj…in si brundaj pesmico: Zoja se ogreva zlo počas :-)…in opazuj situacijo…ter počasi prilivaj olje na ogenj…da lepo zagori…a da se ne opečeš.
Glede na to, da so tipi svi… se ne morem strinjati.So pa pra…., to pa ja ;-)).
Se pa med njimi, kdaj pa kdaj, najde kakšen luškan, socializiran tipson, ki je po možnosti še samski – nekje jih je več, nekje manj, nekje pa jih sploh ni. Samo odvisno v kakšnih krogih se giblješ.
Zoja, tko je pač. Na napakah se učimo, leta pa tečejo in kmalu bo še ena pomlad…
Poglej Zoja…
Večina nas je “narejenih” tako, da se nam v življenju mora konstantno nekaj dogajati, da je zanimivo.Največjega zanimanja pa so deležne prav tiste “stvari”, za katere se moramo potruditi,nas spravljajo najbolj ob pamet.
Zato en dobrohoten nasvet…Ne odpri se fatu takoj ali kmalu za tem ko ga spoznaš.Počakaj malo.Puščaj ga v nekakšni negotovosti, a ne bodi preveč nedosegljiva- to žal včasih odbija.Sploh ne vem kako naj ti opišem tisto pravo mero zadržanosti…
A to privlači,verjemi…
Poizkusi.
Kaja
draga Zoja
Vem, da so vsi odgovori v stilu “Ne pokaži takoj”, “Pusti ga čakat”, “Naj se trudi”. To je zame zgolj sprenevadanje in pretvarjanje, ki po mojem mnenju ne služi ničemur. Čemu pretvarjanje, da človek ne bi pokazal svojih resničnih čustev. Če pokažeš čustva in če se človek posledične umakne, naj se!, potemtakem tako in tako gre samo za igro. Igrati igro že od vsega začetka – meni se to zdi zgrešeno. Slej ko prej tako in tako pride na dan karakter človeka – ali boš torej ves čas igral? Zakaj? Čemu? Ne!
Naj se sliši še tako izrabljeno – vendar drži! Bodi, kar si! Si ženska z vso svojo izgrajeno osebnostjo. Zakaj bi jo zatirala? Verjemi – nekoč boš v popolnosti všeč nekomu prav zato, ker si takšna kot si. In takemu človeku bo povsem vseeno, ali se mu boš prikazala v dejanski luči takoj ali pa sčasoma.
lp
Prva liga sartre!
Kako naj zaupam osebi, ki se že na začetku spoznavanja pretvarja?Brez zaupanja pa nobena zveza ne obstane dolgo.Daj mu vedeti kdo si in kaj čutiš.Ne pravim, da moraš iti v detajle in s tem postati zeeelo ranljiva.Pokaži pa tvojo pravo podobo in ne igraj.
Jaz sem iskren in vem, da so tudi ženske ki izkoriščajo.Vseeno razkiram čeprav sem bil že grobo razočaran in sem se vprašal kje imajo ženske srce ali ga tiste sploh imajo?Z iskrenostjo sem spoznal tudi veliko pozitivnih žensk in z njimi doživel lepe stvari.
Previdnost bi ti pa vseeno priporočal.
L.D….
Ena kolegica je dala en nasvet: Če ti je všeč, ga osvajaj, ampak naj ne ve, da ga ti osvajaš, naj misli, da te on.
To pomeni, da mu dajaj znake, da ti je všeč, ampak če slučajno kaj posumi, se naredi nevedno, da ga ne pecaš. Skratka, naj misli, da on vodi igro, čeprav jo ti. Hecno se sliši, ampak pri eni drugi kolegici, ki je imela stalno probleme s tipi, je bila to čarobna formula.
Forum je zaprt za komentiranje.