Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neodgovorna vlada ne zapre države, zdravstvo je sesuto!

Neodgovorna vlada ne zapre države, zdravstvo je sesuto!

Odgovor na objavo uporabnika
zartjajca, 24.11.2021 ob 12:13

Zartrose izven profila, 24.11.2021 ob 12:03

ewgf, 24.11.2021 ob 09:20

Zartrose izven profila, 24.11.2021 ob 06:04

egtw, 23.11.2021 ob 13:35

Zartrose izven profila, 23.11.2021 ob 11:48

Namen zdravstva je zdravljenje bolnih. In ce se le to sesuva zaradi kovidnih bolnikov, potem kaze zgolj resnico nasega splosno slabega zdravstva, kjer pa je zaradi kraje denarja in ne vlaganja denarja v izboljsave. Dejstvo je da bolnisnice niso za okras, da med. osebje ni tam da se coha po riti, ampak da socutno dela z bolnimi ljudmi. Ker pa temu ni tako, je pac kot je.

In kaj predlagaš kot rešitev? Zdravstvo je v kurcu že leta, ok, jasno. AMPAK, a zdaj bomo zaradi tega podpirali necepljenje in ostale bolanije, da bo ja to zanič zdravstvo še bolj zabito s kovid bolniki? Meni se to ne zdi rešitev. Zdi se mi samo cepetanje 3 letnega otroka, ki trmari.

A Ne, necepljeni ne bomo placali dolg kradljivcev. Vas bes usmerite v pravo tarco ne pa v nedolzne. Tja kjer so kradli, da smo mi danes tam kjer smo. Ce bi posteno delali, bi namrec danes za malo salo shendlali  kovide bolnike po bolnicah in se vedno obravnavali vse ostale veje v zdravstvu. Cepljenje je zgolj potuha in izgovor za krajo dalje. Ti resno mislis, da se bo zaradi cepljenja stanje izboljsalo? Ah ja…

Kje sem napisal cepljenje? Vse v kompletu, cepljenje, ukrepi, zaščitne maske itd. Ampak ne, folk je proti, ker se v zdravstvu krade že 30 let. Ko jebe tiste, ki bodo hudo zboleli in bodo potrebovali posteljo, ane. Čisto razumem sedaj egoistnično logiko antivakserjev.

Ce pises o nepodpiranju necepljenih je potem beseda o cepljenju not zajeta.

Problem je ker so cepljeni bolj razpusceni, brez mask, pa mene maske ne ganejo ceprav jih v notranjih prostorih nosim vedno.. in se vecji problem da 70 posto ljudi ne umiva rok. Se v danasnjih casih vidis pipaca kruha brez rokavic sarit po zemljicah v samopostreznih kosarah.. ko se bodo ljudje zaceli ukvarjat z osnovo higiene, pa bo slika bolsa. Ne mores pricakovat, da ostanes zdrav, ce z umazano roko vase hrano nosis..

Da se pa krade je dejstvo in to je treba enkrat koncno na plan zbezat ne pa s kovidom zakrivat.

V bistvu so cepljeni že po definiciji v povprečju bolj odgovorne osebe, tako da ne nabijaj, brezjajčnica.

Aja? A zaradi tega, ker so se cepili, da gredo lahko v šoping centre in ostale stvari, kjer rabiš pct? U, res odgovorno!! Ravno to je brezjajčno, ker so se prodali za prost vstop v ______________ (dodaj poljubno)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close